Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Αυτοί είναι οι ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ του προέδρου Β. Ζελένσκι ; Είναι δυνατόν; – ΦΩΤΟ

 


Μία εικόνα, χίλιες λέξεις!


Επειδή μερικοί αμφιβάλλουν, αν εκείνοι που έχουν μείνει να πολεμούν στην Ουκρανία είναι νεοναζιστικές δυνάμεις, οι οποίοι, όπως αναφέρουν γεωστρατηγικοί αναλυτές, έχουν εκπαιδευτεί από μισθοφόρους της Δύσεως.






Μαζί μέ τήν ναζιστική σημαία και η σημαία του 'ΝΑΤΟ'!

Περαιτέρω λόγια περισσεύουν:

3 σχόλια:

  1. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ο Πούτιν διατάσσει τις πυρηνικές δυνάμεις αποτροπής σε ύψιστο συναγερμό

    https://www.thegatewaypundit.com/2022/02/breaking-video-putin-orders-nuclear-deterrent-forces-high-alert/#insticator-commenting

    ^ ^ ^

    Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έθεσε τις δυνάμεις πυρηνικής αποτροπής της Ρωσίας σε ύψιστο συναγερμό την Κυριακή.

    Ο Πούτιν δικαιολόγησε τις ενέργειές του αφού κορυφαία στελέχη του ΝΑΤΟ έκαναν 'ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ".

    Το NBC News αναφέρει :

    Ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε τις πυρηνικές αποτρεπτικές δυνάμεις του στρατού του να βρίσκονται σε επιφυλακή καθώς αυξάνεται η διεθνής ένταση λόγω της τετραήμερης εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

    Σύμφωνα με το Tass, το κρατικό ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων, ο Πούτιν είπε σε μια συνάντηση ανώτατων αξιωματούχων την Κυριακή ότι η κίνηση ήταν ως απάντηση στο γεγονός ότι ηγετικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ έκαναν αυτό που αποκάλεσε "επιθετικές δηλώσεις".

    Η Ρωσία, όπως και οι Ηνωμένες Πολιτείες, έχει χιλιάδες πυρηνικές κεφαλές τις οποίες διατηρεί ως αποτρεπτικό παράγοντα για επίθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Τριαδικος Θεος να ευλογεί την Ρωσσια που μάχεται για την ασφαλεια της
    καικατ'επεκταση κατα των εγκληματιών νεοναζι οι οποιοι ειναι οργανα της Ν. Τ. Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!