Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Ο - απολύτως - ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟΣ σουλτάνος, "ξ ύ ν ε τ α ι" διαρκώς στήν γκλίτσα του (ΡΩΣΟΥ) τσοπάνη...

 

Ρωσικά ΜΜΕ: Η Τουρκία στέλνει ισλαμιστές τρομοκράτες στην Ουκρανία! – Εξαιρετικά ανησυχητική εξέλιξη εάν επιβεβαιωθεί....



«Πρόσφατες πτήσεις τουρκικών αεροσκαφών προς την Ουκρανία, συνδέονται με τη μεταφορά στο Ντονμπάς φιλότουρκων τρομοκρατών από χώρες όπως η Συρία και η Λιβύη.

Αποκαλύπτει ο Ανδρέας Μουντζουρούλιας

Νωρίτερα, πληροφορίες διαδόθηκαν ενεργά στο Διαδίκτυο ότι η Τουρκία στρατολογούσε μαχητές στη Συρία και τη Λιβύη για να σταλούν στο Ντονμπάς. 



Ο ακριβής αριθμός των μαχητών που στάλθηκαν στο Ντονμπάς δεν έχει διευκρινιστεί. 

Μπορούμε να μιλάμε για εκατοντάδες ή και χιλιάδες τρομοκράτες, επιπλέον, οι τελευταίοι υποτίθεται ότι χρησιμοποιούνται για την κατάληψη οικισμών και πόλεων.

Μαχητές από τη Λιβύη και τη Συρία συμμετείχαν ενεργά στις εχθροπραξίες στο έδαφος του Καραμπάχ και, πολύ πιθανό, αυτή τη φορά η Τουρκία αποφάσισε να παράσχει βοήθεια στο Κίεβο με τη μορφή αποστολής πληρεξουσίων της στο Ντονμπάς.

Μέχρι σήμερα υπάρχουν πληροφορίες ότι στο Donbass ενδέχεται να βρίσκονται έως και 200 ​​Αμερικανοί μισθοφόροι, αρκετές εκατοντάδες μισθοφόροι από ευρωπαϊκές χώρες (Γαλλία, Πολωνία κ.λπ.), καθώς και μαχητές από τη Μέση Ανατολή.»

Αυτές τις πληροφορίες μεταφέρονται από το ρωσικό Aviapro και μένει να επιβεβαιωθούν.

Ουκρανικά Bayraktar TB2 (τουρκικής κατασκευής) έκαναν πτήση κοντά στα σύνορα με την Ρωσία

«Σήμερα το απόγευμα, Bayraktar TB2 των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας πραγματοποίησαν πτήση μόλις 2 χιλιόμετρα από τα ρωσικά σύνορα και συγκεκριμένα κοντά στην περιοχή Belgorod της Ρωσίας. 

Οι πληροφορίες έρχονται από το κανάλι Telegram WarLife. 
Στην εικόνα που παρουσιάζεται, μπορείτε να δείτε πώς το επιθετικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος Bayraktar TB2 προσέγγισε τα σύνορα της Ρωσίας σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων....

Σύμφωνα με το κανάλι «WarLife», μάλιστα, στον ουρανό υπήρχαν ταυτόχρονα δύο drones, κάτι που παρεμπιπτόντως συμβαίνει για πρώτη φορά κοντά στα ρωσικά σύνορα.»

4F15D73F 4F5E 4B0E A63D A6E602A7E759

https://greeknation1.wordpress.com/2022/02/12/%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%bc%ce%bc%ce%b5-%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%af%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%b9%cf%83%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%b9%cf%83%cf%84/
http://ellinonea.blogspot.com/2022/02/blog-post_15.html

2 σχόλια:

  1. ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΗΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
    ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι άστον να ξύνεται μπας και απαλαγούμε μια και καλή από τους αγαρηνούς διαόλους......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!