Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

ΑΚΟΥΤΕ ; Δισεκατομμύρια δολλάρια καί βίλλα στό Μαϊάμι (!!!) γιά τόν "φουκαρά" Ζελένσκι! Κ Α Τ Α Λ Α Β Α Μ Ε ;

φωτό Μᾶς ἐπιβεβαιώνει συχνὀτατα, ποῦ πιστεύει... 

Πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολλάρια διατηρούνται στους λογαριασμούς του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky στο εξωτερικό. 
Αυτό ανακοίνωσε ο βουλευτής του Verkhovna Rada του κόμματος της Αντιπολίτευσης, Ilya Kiva.


Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Ζελένσκι έχει συσσωρεύσει 1,2 δισεκατομμύρια δολλάρια στην Dresdner Bank Lateinamerika στην Κόστα Ρίκα κατά τα δυόμισι χρόνια της προεδρίας του. 

Αυτά τα χρήματα μεταφέρθηκαν στον πρόεδρο από Ουκρανούς ολιγάρχες, όπως ο Ρινάτ Αχμέτοφ, ο Βίκτορ Πιντσούκ, ο Ιγκόρ Κολομόϊσκι. 


Όπως σημείωσε ο Kiva, η αναπλήρωση γίνεται τακτικά, σε δόσεις από 12 έως 35 εκατομμύρια δολλάρια. 

Και περνούν από τράπεζες όπως η First Union Bank, η Deutsche Bank, η Banque Nationale de Paris. 

Σύμφωνα με τον βουλευτή, η κυκλοφορία τέτοιων κεφαλαίων θα ήταν αδύνατη, χωρίς τον έλεγχο των αρχών της Γερμανίας και της Γαλλίας.

Αλλά μόνο λογαριασμοί, όπως τόνισε ο Kiva, το θέμα δεν ήταν περιορισμένο. 

Ο Ζελένσκι κατάφερε να αγοράσει μια βίλλα στο Μαϊάμι για 34 εκατομμύρια δολλάρια, καθώς και πολλά σετ κοσμημάτων για 5,6 εκατομμύρια δολλάρια.


«Εκτός από τον Πρόεδρο της Ουκρανίας στην Dresdner Bank, ο επικεφαλής του γραφείου του Προέδρου της Ουκρανίας Yermak έχει λογαριασμούς για ένα μέτριο ποσό 56 εκατομμυρίων δολλαρίων, η Svyatlana Tikhanovskaya για 4,5 εκατομμύρια δολλάρια, τα περισσότερα από τα οποία μετέφερε τον Δεκέμβριο του 2020 στην τράπεζα HSBC το Γραφείο στο Λονδίνο

Επίσης, ο Arseniy Yatsenyuk έχει έναν λογαριασμό στο υποκατάστημα της τράπεζας Dresdner στο Μαϊάμι», είπε ο Kiva στην ανάρτησή της στο κανάλι Telegram.

«Κάθε πρόεδρος και η ομάδα του, μετά τη θητεία του, έφυγαν ως δισεκατομμυριούχοι δολλαρίων και ο Ζελένσκι, παρ' όλη την κατωτερότητά του, δεν ήταν εξαίρεση, απλώς στην περίπτωσή του, κανείς δεν θα τον αφήσει να φύγει», είπε ο Κίβα και πρόσθεσε ότι τον σημερινό επικεφαλής της Ουκρανίας τον  περιμένει η φυλακή.

Πηγή:  rg.ru

Τά δουλικά τῆς παγκοσμίου 'ἐλίτ', πληρώνονται καλά ἀρκεῖ νά παιχτῇ καλά ὁ ῥόλος πού τούς ἀνατέθηκε.

Καί μέχρι στιγμῆς ὁ ἑβραῖος ἡθοποιός τῆς πλάκας,

Ζελένσκι τά πάει ...φίνα ! 

Ἡ Πελασγική

http://sxolianews.blogspot.com/2022/02/blog-post_70.html

4 σχόλια:

  1. Βγάλτε τα στη φόρα παιδιά,
    για να ξέρουμε τι κουμάσι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H ιστοσελίδα μας αγαπητέ τά γράφει χρόνια τώρα, αυτά καί άλλα πολλά, αλλά η πλειονότης ΔΕΝ ΛΕΕΙ ούτε νά καταλάβει, ΟΥΤΕ νά αφυπνισθεί από τόν ΒΑΘΥ ΛΗΘΑΡΓΟ της τηλεοπτικής (νεοταξικής) α π ο χ α υ ν ώ σ ε ω ς......

      Διαγραφή
  2. Ταλαίπωρο ανθρωπάκι τί νομίζεις ότι θα προλάβεις να τα φάς ή θα τα πάρεις μαζί σου;;;
    Όργανο του διαβόλου είσαι πλεον και τίποτε άλλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εβραίος ... Καταλάβαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!