Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Ἡ αἰτία τῆς παγκόσμιας ἀναταραχῆς...

 

Η Nesta Helen Webster (το γένος Bevan, 24η Αυγούστου 1876 - 16η Μαΐου 1960) ήταν μια Βρετανίδα συγγραφέας με ενδιαφέρον για θέματα, όπως η ιστορία, οι Illuminati, η Μασσωνία και οι θεωρίες συνωμοσίας που αφορούσαν Εβραίους 



Έγραψε για μυστικές εταιρείες που σχεδίαζαν την παγκόσμια κυριαρχία, χρησιμοποιώντας διάφορες κοινές θεωρίες συνωμοσίας ως προπέτασμα καπνού. 



Σύμφωνα με αυτήν, η διεθνής ανατροπή περιλάμβανε τη Γαλλική Επανάσταση , την Επανάσταση του 1848 , τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και την Επανάσταση των Μπολσεβίκων του 1917 . 



Το 1920, η Nesta Webster ήταν μια από τους συγγραφείς που συνέβαλαν σε μια σειρά άρθρων στο The Morning Post , με επίκεντρο τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών . 



Αυτά τα άρθρα στη συνέχεια συγκεντρώθηκαν και δημοσιεύθηκαν την ίδια χρονιά, σε μορφή βιβλίου με τον τίτλο The Cause of World Unrest .

Είχε ένα ευρύ αναγνωστικό κοινό, συμπεριλαμβανομένου του Winston Churchill .

... Ο Ουΐνστον Τσόρτσιλ την επαίνεσε σε ένα άρθρο του το 1920 με τίτλο «Σιωνισμός εναντίον Μπολσεβικισμού: 

Ένας αγώνας για την ψυχή του εβραϊκού λαού» στο οποίο υποστήριξε : 


ἀπό ἐδῶ

«Αυτό το κίνημα μεταξύ των Εβραίων δεν είναι καινούργιο. 

Από την εποχή του Spartacus-Weishaupt μέχρι εκείνες του Καρλ Μαρξ και μέχρι τον Τρότσκι (Ρωσία), τον Μπέλα Κούν (Ουγγαρία), τήν Ρόζα Λουξεμβούργο (Γερμανία) και την Έμμα Γκόλντμαν (Ηνωμένες Πολιτείες), αυτή η παγκόσμια συνωμοσία για την ανατροπή του πολιτισμού και για την ανασύσταση της κοινωνίας στη βάση της αναπτυξιακής καθυστέρησης, της μοχθηρής κακίας και της ανέφικτης ισότητας, αυξάνεται σταθερά. 

ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,
ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΔΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ,
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ;



Έπαιξε, όπως έδειξε με τόση επιδεξιότητα μια σύγχρονη συγγραφέας, η κυρία Webster, έναν σίγουρα αναγνωρίσιμο ρόλο στην τραγωδία της Γαλλικής Επανάστασης .» 

... η Γουέμπστερ υποστήριξε ότι ο μπολσεβικισμός ήταν μέρος μιας πολύ παλαιότερης και πιο μυστικής, αυτοδιαιωνιζόμενης συνωμοσίας. 

Περιέγραψε τρεις πιθανές πηγές για αυτή τη συνωμοσία: 

τον Σιωνισμό, τον Πανγερμανισμό, ή «την απόκρυφη δύναμη». 

Δήλωσε ότι έκλινε προς τον Σιωνισμό ως τον πιο πιθανό ένοχο από τους τρεις. 



Υποστήριξε επίσης ότι ακόμα κι αν τα «πρωτόκολλα» ήταν πλαστά, εξακολουθούν να περιγράφουν πώς συμπεριφέρονται οι Εβραίοι.

( ἀπό ἐδῶ

Ἡ Πελασγική

http://sxolianews.blogspot.com/2022/03/blog-post_27.html

2 σχόλια:

  1. "Πρωτόκολα των ΠΟΝΗΡΩΝ τις σιων" πρέπει να ονομάζονται κανονικά και οχι(σοφών).Απο πότε η πονηριά του τάγκαλου θεωρείται σοφία.Πάσα τέχνη ή επιστήμη στερημένης Αρετής ως πονηρία του αντιδίκου λογίζεται έτσι δεν ειναι γραμμένο απο τους Αγίους μας;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!