Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Ε κ α τ ό μ β ε ς από Οξεία .....ξαφνικίτιδα! 'Μπάμ καί κάτω' οι ....Ασφαλείς! ( Νομίζετε ότι "γλυτώσαμε", λόγω του πολέμου; Κάνετε ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ... )


 

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ, Ή ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2021 ΟΤΑΝ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΝΕΣΕΙΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ!!! 



- ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 40ΧΡΟΝΗ ΑΝΝΑ ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 'ΑΤΜ'!!! . Η ΑΤΥΧΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΗΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΡΔΙΑΣ.

- ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 57ΧΡΟΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΤΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ! 

- ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 58ΧΡΟΝΟΣ ΘΩΜΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ! 

- ΠΑΕΙ ΚΑΙ 28ΧΡΟΝΟΣ ΒΕΛΓΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ! 
ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ...ΥΠΝΟ! 

-ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 28ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΩΤΣΕΖΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ! ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ. 
ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ...

 -ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 45ΧΡΟΝΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ! «ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΑ» ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ - ΗΤΑΝ ΛΑΤΡΗΣ ΚΑΙ "ΙΕΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΣ" ΤΩΝ ΕΝΕΣΕΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ...
 
Το ΚΟΡΑΚΑΣ ΝΕΑ γνωρίζει τους τελευταίους μήνες όλες τις αναφορές των αιφνίδιων θανάτων και των θυμάτων που στην αρχή έγραφαν ότι ήταν φουλ εμβολιασμένοι. 

Στην συνέχεια το έκοψαν και δεν ανάφεραν καθόλου την αιτία θανάτου παρα μόνο αν κάποιος ήταν ανεμβολίαστος. 

Τόσο απατεώνες είναι οι δημοσιογράφοι της πλάκας και άλλο τόσο πουλημένα τομάρια, γιατί θα μπορούσαν πολύ εύκολο να κρατούσαν τα δεδομένα και τα στοιχεία των θυμάτων από το τους αιφνίδιους θανάτους των φουλ εμβολιασμένων. 
ΚΟΡΑΚΑΣ ΝΕΑ

2 σχόλια:

  1. Ουέ κι αλοίμονο σε πολιτικούς-ιατρούς-δημοσιογράφους όταν θα αναγκαστούν να φανερωθεί η αλήθεια διότι δεν θα μπορούν πλέον να την κρύψουν ή να την παραποιήσουν. Θεν μπορουν να φανταστούν τί ΠΟΣΟΤΗΤΑ μίσους θα ξεσπάσει πάνω τους.Μακάρι να ειναι λάθος οι υποψίες μου και πολλών άλλων σαν κι εμενα.......???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. BOMBSHELL: Ο Fauci κατέχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την εισαγωγή του ιού SARS-CoV-2 gp120, η οποία καταστρέφει τα καρκινοκτόνα Τ κύτταρα του σώματος

    https://faucitruth.com/2022-03-15-fauci-patent-gp120-covid-hiv-destroys-t-cells.html#
    ….

    ========================

    Δρ Benjamin Marble: Ο Fauci είναι ο μεγαλύτερος μαζικός δολοφόνος στην ιστορία

    https://chemicalviolence.com/2022-03-28-fauci-greatest-mass-murderer-in-world-history.html


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!