Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Δεκτό τό αίτημα του (""αριστούχου""... ) Σαϊντού Καμαρά εκ Γουϊνέας, από τήν Αρχή Προσφύγων -Του χορηγείται άσυλο! . . . .

 

ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΙΕΣΤΙΚΗ
ΑΠΟΡΙΑ: ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, Ο ΕΚ ΓΟΥΪΝΕΑΣ
ΝΕΑΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑΧΑ ΑΠΑΙΤΗΘΗΚΕ Η 
ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΔΙΕΡΜΗΝΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ 
ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ;
ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ;


https://www.lykavitos.gr/news/greece/dekto-to-aitima-tou-saintou-kamara-apo-tin-arxi-prosfygon-tou-xorigeitai-asylo

5 σχόλια:

  1. Και επειδη της κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες,και επειδη κατι καθαρματα εσχατης προδοσιας,οπως το Μητσοτακαιικο,εχουν Ελληνικη υπηκοοτητα,τουλαχιστον αυτο το παιδι το αξιζε παραπανω να μεινει εδω.Οχι γιατι εκανε τιποτα ο Μητσοτακης ή το φροκαλο η Κεραμεως.Γιατι ετσι γουσταραμε πολλοι απο μας και το δειξαμε.Και αυτο ειναι το κερδος.Αποδειξαμε οτι εκτος του καναπεως ειμαστε κυριαρχοι.Αλλα οταν το δαχτυλο δειχνει το φεγγαρι,ο πανηλιθιος ξυνει τ'αχαμνα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. aik, Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι με τίποτα. Από το λεξιλόγιό σου φαίνεται το ποιόν σου... Ούτε ο ''''αριστούχος''' φίλος σου , ούτε ο Μητσοτάκης είναι Έλληνες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....γι' αυτό και δεν έχουν λόγω να ευρίσκονται στην ΕΛΛΑΔΑ....Καταλάβατε όλοι εσείς οι αριστερο-διεθνικιστές;;;;

      Διαγραφή
  3. Ενώ,ολα αυτα τα γκαου,που με τις πραξεις τους καταστρεφουν και ρεζιλεουν την Ελλαδα,ολα καλα.Οσο για την καραμελιτσα των αριστεροδιεθνιστων,μονο κατι πικραμενοι φασιστοκαφροι χωρις αιτια εχουν τετοιο επιχειρημα.Οσο για το γεννιεσαι Ελληνας,ή τις μαλακιες περι ελληνικης παιδειας μετεχοντες και αλλες παπαριες,θελει πολλα αρχιδια για να υποστηριξεις τον Ελληνισμο σου.Και επειδη δεν υπαρχουν,η πλειοψηφια ειναι αβουλοι και ατολμοι ραγιαδες.Οσο για το συγκεκριμενο ατομο,φιλο και συμμαθητη καποιων παιδιων και μονο γιαυτα,οφειλω να τον φιλοξενησω.Και σαν ικετη αλλα και καπου,στο πισω μερος των συναισθηματων μου υπαρχει και ο Ξενιος Διας.Φυσικα η επισημανση περι δυναμης των ενεργων πολιτων περασε απαρατηρητη.Ενταξει,μαζοχες ειστε,ξαναψηφιστε τον δολοφονο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΜΟΑΤΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!