Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Ώστε Α Υ Τ Ο Ι είναι οι ΣΙΓΟΥΡΟΙ ψηφοφόροι του ΑΛΕΞΗ ; Κ α τ α λ ά β α τ ε παιδιά της ΕΛΛΑΔΟΣ παιδιά; ΣΙΓΟΥΡΑ;

 




https://www.youtube.com/watch?v=DyXh2CHBcJE&ab_channel=PrimeNews

4 σχόλια:

  1. Δηλαδη ρε μπαγαζηδες,ο τυπος που ανεβηκε στο συνεδριο της ΝΔ και του την εκατσε το φασιστοσουργελο θαυμαστρια του παιδοφιλου,ηταν απ'το Κιλκις που μαυριζε διαβαζοντας στον Ηλιο;Αυτο ειναι το προβλημα σου πατριωτη της καβατζας και οχι οτι στις ΗΠΑ αυτη τη στιγμη το βδελυγμα,ο Μητσοτακης,γονυπετης,δινει τζαμπα τη χωρα σου;Φοβασαι τα Πακιστανα ή την συμμορια που εχει καταστρεψει την Οικονομια,που εχει αλωσει την δικαιοσυνη,την Εκλησια την ελευθερια;Ξεμπλεξε ,χθες,απο αυτη τη γαγγραινα και μετα τα αλλα ειναι ευκολα.Κανονικα,ολοι επρεπε να παμε στις εκλογες,ειτε μας αρεσει ειτε οχι και μην σωσουμε να τους ψηφισουμε.Ετσι για να κλασουν μεντες οι αλητες και να φυγει ο ψυχασθενης δικτατορισκος,το τσουτσεκι των κρατικοδιαιτων λαμογιων.Βενζινη 2,20.Αυτο βλεπω τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θεμα ειναι πως τη συντριπτικη πλειψηφια των νεοελληνιζων ΔΕΝ τους νοιαζει εαν ψηφιζουν οι λαθρο, εαν εχουν παιδοφιλο γειτονα κτλπ. Μονο το φρεντο και το ιντερνετ μην κοπει διοτι μετα ποιος μας πιανει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως μας το λένε φατσα-μπάτσα: η λεπίδα έρχεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΒΡΩΜΙΑΡΑΙΩΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ? ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ''ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ'' ΟΛΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟ@ΚΑΤΟΝΟΥΔΟΥΛΕΣ ΘΑ ΠΑΤΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ. ΠΩΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ? ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΙ. ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!