Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Νά τά λέμε ὅλα ... ( Άνευ ΦΟΒΟΥ & ΠΑΘΟΥΣ ).

 

Ἐπεί δή ὑπάρχει καί αὐτή ἡ ἱστορική πραγματικότητα τήν ὁποία ΔΕΝ μποροῦμε νά παραβλέψουμε : 

ἀπό ἐδῶ

Ἄς ἀναλογιστοῦμε τί κερδίσαμε στά χρόνια τῆς μεταπολιτεύσεως, τῆς ...δημοκρατίας, τῆς  κ ο μ μ α τ ο κ ρ α τ ί α ς  καί τῆς ἑδραιώσεως τῆς  ο ἰ κ ο γ ε ν ε ι ο κ ρ α τ ί α ς   μέχρι σήμερα...


Ποιός ξέρει, ἴσως βγοῦν κάποια συμπεράσματα...

ἀπό ἐδῶ

Ἡ Πελασγική

http://sxolianews.blogspot.com/2022/05/blog-post_23.html

4 σχόλια:

  1. Αυτή είναι η αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ''ΧΟΥΝΤΑ'' ? ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΖΗΣΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΤΟ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΛΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ''ΧΟΥΝΤΑ'' ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΘΝΟΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης - Συνεχίζεται η προδοσία της Μακεδονίας.
    https://www.youtube.com/watch?v=V9EHFzH1b-o

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μηπως να ρωτησετε καποιον που εζησε τοτε;Μηπως η Κυπρος βρισκεται μακραν;Μηπως αυτα τα κατακαθια και κυριως αυτο το διεστραμμενο καθαρμα το ψηφισανε οι πιο εμπειροι;[65+ με 49%].Δεν κανουμε δουλεια με το να το παιζουμε τριτοι παρατηρητες θεωρωντας εαυτους ανυποχρεους.Η ιστορια της δικτατοριας σιγουρα εχει και αλλη αναγνωση,αλλα για χαρη των παιδιων και εγγονων μας η παρελθοντολογια δεν ωφελει.Και παντως τα κονσερβοκουτια δεν θανατωνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!