Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Έτσι αρχίζει! - Οι ΜΑΧΕΣ γιά τίς ελλείψεις τροφίμων έχουν αρχίσει στήν Αμερική: Φανταστείτε πότε θα ξεκινήσουν οι πραγματικές Ε Ξ Ε Γ Ε Ρ Σ Ε Ι Σ για τα τρόφιμα, όταν τελειώσουν τά πάντα!

 Με τη Susan Duclos - Όλες οι ειδήσεις PipeLine.

Με τις εντάσεις να είναι ήδη τεταμένες εξ αιτίας του πληθωρισμού, της τιμής ρεκόρ της βενζίνης, των μαζικών αυξήσεων στις τιμές των τροφίμων, καθώς και των ελλείψεων, με τους ειδικούς να προειδοποιούν για περισσότερες ελλείψεις που έρχονται, βλέπουμε να έχουν αρχίσει οι "μάχες" για το βρεφικό γάλα που λείπει.  


Στο σύντομο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε μια γυναίκα να τα βάζει με μια άλλη γυναίκα που προμηθεύτηκε βρεφικά γάλατα, άδειασε τα ράφια και γέμισε το καρότσι της. 

Αυτή είναι μόνο η αρχή, καθώς οι άνθρωποι θυμώνουν όλο και περισσότερο επειδή δεν μπορούν να βρουν φόρμουλα για να ταΐσουν τα βρέφη τους, ενώ το καθεστώς Μπάϊντεν αποθηκεύει το προϊόν στα σύνορα για να ταΐζουν οι μητέρες παράνομων αλλοδαπών τα μωρά τους.

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ  Ε Δ Ω :

http://corfiatiko.blogspot.com/2022/05/blog-post_739.html#more

2 σχόλια:

  1. Γράψτε και ένα άρθρο για τις αντίστοιχες μάχες στην Ρωσία. Δεν βαρεθήκατε να επιλέγετε μία πλευρά και να την υποστηρίζετε με φανατισμό, την στιγμή που και αυτή η πλευρά είναι όχι απλώς φιλική, αλλά κολλητή με τους τούρκους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδικείτε τό ιστολόγιο, δέν λειτουργούμε έτσι.
      Καί σίγουρα δέν υπάρχει λόγος κανενός φανατισμού.
      Οι Ιερές μας Γραφές καί κυρίως οι Προφητείες είναι απολύτως ξ ε κ ά θ α ρ ε ς.
      Άν - όπως φαίνεται - δέν τίς έχετε μελετήσει, τότε δικαιολογείστε. Ο τάφος καί η εκμηδένιση της Τουρκίας, όσο καί άν δέν τό αντιλαμβάνεσθε, είναι η Ρωσία καί ο πρόεδρός της.
      Άλλο πράγμα - πάντοτε πολύ ρευστό καί προσωρινό - η διπλωματία....

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!