Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Οἱ ψ υ χ α σ θ ε ν ε ῖ ς ἐξουσιαστές, παίζουν τό τ ε λ ε υ τ α ῖ ο τους χαρτί...

Θά ὑποκλιθῇς καί θά σ᾿ἀρέσῃ

Λοιπόν οι παγκοσμιοποιητές συναντήθηκαν αυτή την εβδομάδα στη Γενεύη στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας και συναντήθηκαν στο Νταβός στη σύνοδο κορυφής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ



Οι δύο πόλεις, η Γενεύη και το Νταβός, βρίσκονται και οι δύο στην Ελβετία, με διαφορά περίπου τριών ωρών με το αυτοκίνητο. 

Μεταξύ αυτών των δύο συναντήσεων, η τάξη των αρπακτικών της παγκοσμιοποίησης θα λάβει τις οδηγίες της για το τι να κάνει και τι να περιμένει τους επόμενους 12 μήνες. 

Ονομάζω αυτό το παράθυρο 12 μηνών το εναρκτήριο άλμα στη «φάση σκοτώματος» της Μεγάλης Επαναφοράς.

Ο Schwab άνοιξε τη συνάντηση στο Νταβός λέγοντας «το μέλλον δεν συμβαίνει απλώς· το μέλλον χτίζεται από εμάς, από μια ισχυρή κοινότητα, όπως εσείς εδώ σε αυτήν την αίθουσα». 

Ο Schwab είπε "πρέπει να προετοιμαστούμε για έναν πιο θυμωμένο κόσμο", το οποίο θεωρώ κακό σημάδι ότι οι παγκοσμιοποιητές αγχώνονται, νιώθοντας ότι αν δεν λάβουν δραστικά μέτρα σύντομα, όλα τα σχέδιά τους για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης του τέλους καιρού θα μπορούσαν να είναι αποτυχημένα.


 ...υπάρχει το ανατριχιαστικό εξώφυλλο του περιοδικού Economist . Αυτή είναι η δημοσίευση που ανήκει στους Rothschild που απευθύνεται στους ελίτ παγκοσμιοποιητές. Απεικόνιζε ένα χωράφι με σιτάρι, με τους πυρήνες του σιταριού να παριστάνονται ως κρανία, με τον τίτλο "The Coming Food Catastrophe"( ἡ ἐπερχόμενη ἐπισιτιστική κρίσις)  

Διαβᾶστε ὁλόκληρο τό θέμα :  Οἱ παγκοσμιοποιητές ἔχουν περάσει στήν φάσι « ἡ μεγάλη σφαγή» τοῦ σχεδίου « Ἡ Μεγάλη ἐπαναφορά»,ΕΔΩ

Ἀπό : henrymakow.com      

Ὅ,τι καί νά κάνουν,ὅσα σχέδια κι᾿ἄν ἔχουν δρομολογήσει ΔΕΝ πρὄκειται ΚΑΝΕΝΑ νά γίνῃ πραγματικότης. 

Ὁ Θεός δέν θ᾿ἀφήσῃ τό δημιούργημά του στό ἔλεος τῶν ψυχασθενῶν καμπαλιστῶν. 

Αὐτό εἶναι τό βέβαιον. 

Ὅσες δοκιμασίες κι᾿ἄν περνοῦν οἱ δίκαιοι,ἡθικοί ἄνθρωποι στό τέλος βλέπουν τήν προστασία Τοῦ Θεοῦ ὡς θαῦμα νά συντελεῖται μπροστά στά μάτια τους. 

Πιστέψτε με. 

Μείνετε κοντά Του, προσευχηθεῖτε καί ὅλα θά πᾶνε καλά ...

Ἡ Πελασγική 

http://sxolianews.blogspot.com/2022/05/blog-post_28.html

2 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=N8G0b0YUcUc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βουαλά!

    Στις ΗΠΑ εξετάζουν το ενδεχόμενο οι ηπατίτιδες να προέρχονται απο βιολογικές φράουλες.
    Καταλάβατε;
    Βιολογικές.
    Οπότε θα τρώτε μόνο τροποποιημένες της Monsanto που σας κάνουν καλό.
    Μπιστήμη...

    https://twitter.com/malatesticles1/status/1531202973212319745

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!