Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

'Ο.Λ.Μ.Ε.': Νά μήν α π ε λ α θ ο ύ ν οι 3 μαθητές από το Ιράκ, που φοιτούν στό 4ο Γυμνάσιο Βύρωνος... ( ΕΣΕΙΣ τί γνώμη έχετε; )


Τήν μή απέλαση τριών μαθητών από το Ιράκ, ζητά με ανακοίνωσή της ΟΛΜΕ...

Οι Αλί Χεμίν, Αλί Ντοαά και Αλί Ραχμά είναι τρία αδέρφια από το Ιράκ, μαθητές του 4ου γυμνασίου Βύρωνα, τα οποία έχουν φοιτήσει 5 χρόνια σε Ελληνικά σχολεία, από τη Δ΄ Δημοτικού έως τήν Β Γυμνασίου, επισημαίνει η ΟΛΜΕ.


Καλούνται να εγκαταλείψουν τη χώρα μέχρι την 1η Ιουλίου 2022 μαζί με τη μητέρα τους και τα άλλα δύο αδέλφια τους.

Όπως αναφέρει σε ομόφωνη ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου Γυμνασίου Βύρωνα, «έχουν επιδείξει εξαιρετική επιμονή και προσπάθεια να μάθουν την Ελληνική Γλώσσα και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του σχολείου, ενώ αυτό που θέλουν είναι να σπουδάσουν και να ζήσουν στην πατρίδα μας».

Η ΟΛΜΕ ζητά να ανακληθεί η απόφαση της απέλασης των τριών μαθητών και της οικογένειάς τους.

https://www.naftemporiki.gr/story/1876487/olme-na-min-apelathoun-oi-treis-mathites-apo-to-irak-pou-foitoun-sto-4o-gumnasio-burona

6 σχόλια:

  1. Απλα να μείνουν εδω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως: Θα αγκαλιάσουμε τους αλλοεθνείς, θα πάρουν για νύφες και γαμπρούς τα παιδιά μας

      https://www.protothema.gr/greece/article/962286/mitropolitis-alexandroupoleos-tha-agaliasoume-tous-alloethneis-tha-paroun-gia-nufes-kai-gabrous-ta-paidia-mas/

      “Θα πάρουν για νύμφες και γαμπρούς, τα παιδιά μας· θα μας κάνουν υπερήφανους όταν φέρουν έπαθλα και πρωτιές (όπως ὁ Αντετοκούμπο), θα εργάζονται και με τις εισφορές τους στα ασφαλιστικά ταμεία μας θα εξασφαλίζονται οι δικές μας συντάξεις. Θα μεγαλώσουν οι πόλεις μας, θα κατοικηθούν τὰ ἔρημα χωριά μας και θα γεμίσουν παιδικές φωνές οι χορταριασμένες αυλές των σχολείων μας”.


      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

      Διαγραφή
  2. Σε περίπτωση πολέμου, πρέπει να δημιουργήθουν μονάδες ασφαλείας με μόνο σκοπό την εξόντωση των πεμπτοφαλαγγιτών και των ανθελληνικών σκουπιδιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζήτησαν να δοθεί άσυλο στον Σισσέ Βάφινγκ (Cisse Vafing) – Video

    https://www.samos24.gr/%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CE%AF-%CE%AC%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CE%B9%CF%83%CF%83%CE%AD-%CE%B2%CE%AC%CF%86%CE%B9/


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΟΛΜΕ ένα άκρως καθυστερημένο και οπισθοδρομικό όργανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!