Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

"Ξεφυλλίζοντας ένα βιβλίο: Η Γερόντισσα της Χαράς, Μοναχή Γαβριηλία" / Β Ι Ν Τ Ε Ο

 




https://www.youtube.com/watch?v=uHmLwoHqvLk&ab_channel=%CE%95%CE%BA%CE%B4%CF%8C%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE

Ολόκληρη η εκπομπή "Ξεφυλλίζοντας ένα βιβλίο: Η Γερόντισσα της Χαράς, Μοναχή Γαβριηλία Παπαγιάννη". Παρουσιάζει η Χριστίνα Ματθαίου Συγγραφέας: Μοναχή Φιλοθέη Εκδόσεις Επιστροφή *Η έκδοση συνοδεύεται από CD με ομιλία της Μοναχής Γραβριηλίας.

5 σχόλια:

  1. όταν έφυγα από Ελλάδα "η Ασκητική της Αγάπης" ήταν από τα δώρα των γονιών για το ταξείδι. υπήρξε μεγάλη συντροφιά, παρηγοριά, διάλογος και αστείρευτη πηγή απαντήσεων σε προβλήματα. τώρα αν κι έχει ξεκολλήσει από τη ράχη του, κι έχει μείνει φύλλο φύλλο, σαν τα πέταλα μιας μαργαρίτας που μαδά κανείς για να πάρει απαντήσεις, παραμένει από τα πιο πολύτιμα βιβλία που δεν θα ήθελες εύκολα να αποχωριστείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μια και κάνατε την ωραία αρχή, αν θέλετε, ακούστε και αυτό:

      ΜΟΝΑΧΗ ΓΑΒΡΙΗΛΙΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΓΑΒΡΙΗΛΙΑ

      https://m.youtube.com/watch?v=LwCse-C-JiA

      Διαγραφή
    2. κι εδώ η φωνή της

      Διαγραφή
    3. https://youtu.be/a1uwsgRTGjw

      Διαγραφή
    4. κι εδώ μιλάει πάλι η ίδια

      https://m.youtube.com/watch?v=FJZsOgKwm8Q

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!