Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Ίσως η ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΕΡΗ κινηματογραφική ΜΑΧΗ όλων των εποχών! Βruce Lee vs Chuck Norris ( epic battle! )

 




https://www.youtube.com/watch?v=GzGUr15P7Tk

Chuck Norris' only weakness is Bruce Lee, fact.

3 σχόλια:

  1. απορία 1#: το βίντεο αποτελεί προετοιμασία για τον Σεπτέμβρη όταν θα μας κυνηγούν να μας m-volιάσουν; εκεί να δείτε epic battles...θα γίνει του Bruce και του Chuck, που λέμε.

    απορία 2#: γιατί κάνουν έτσι; καλέ, αυτοί ούτε που αγγίζονται. άντε, ίσως εκεί με την δωρεάν αποτρίχωση να έγινε κάτι, αλλά γενικά, μάλλον έχουν βρει κάνα κακομοίρη και του έχουν αλλάξει τον αδόξαστο πίσω από τις κάμερες.

    πάντως, αν και κουφή παρουσία, το γατί ήταν όλα τα λεφτά 😂 και ομολογουμένως ο Bruce τα ψιλο-χρειάστηκε στην αρχή του βίντεο όταν το είδε ξαφνικά.
    καληνύχτα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε απόλυτο δίκοιο, τό γατάκι είναι ο 3ος πρωταγωνιστής (καί θεατής) στόν τσακωμό αυτό, που ίσως καί νά "κλέβει" τήν παράσταση!

      Διαγραφή
    2. αχ, έχουν πλάκα τα άτιμα... δεν μπορείς να τους αντισταθείς, χαδιάρικα, πονηρούλια και πάντα παιχνιδιάρικα ...
      παράκληση: επιλέγετε Clint ή Charles (Bronson) είναι πιο κουλ. μετρημένες κινήσεις αλλά καίρια χτυπήματα και cool ατάκες.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!