Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Ουκρανοναζί ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ιατρική βοήθεια, σέ α ι μ ό φ υ ρ τ ο & σ ι δ ε ρ ο δ έ σ μ ι ο Ρώσο στρατιώτη, που σπαρταράει μέσα στο αίμα του! Τόν υποβάλουν σε 'ηλεκτροσόκ'; Β Α Σ Α Ν Ι Σ Τ Η Ρ Ι Α / BINTEO / Σκληρές εικόνες!

 


Ουκρανοί στρατιώτες κακομεταχειρίζονται έναν Ρώσο αιχμάλωτο. 

Του αρνούνται ιατρική βοήθεια μέχρι να προφέρει μια ουκρανική λέξη «σωστά» κι ενώ σπαρταράει αιμόφυρτος σιδεροδέσμιος...

Οι ναζιστικές μεθοδεύσεις είναι διαχρονικά οι ίδιες….



Tα εγκλήματα πολέμου των Ουκρανών είναι καθημερινά. 

H Συνθήκη της Γενεύης γι αυτούς είναι κουρελόχαρτο. 

Το πιο πιθανό είναι ότι ο τραυματισμένος Ρώσος αιχμάλωτος υποβάλλεται σε ηλεκτροσόκ καθώς είναι δεμένος με ένα μακρύ καλώδιο και το σώμα του εκτινάσσεται με σπασμούς..

Toν υποβάλλουν σε ηλεκτροσόκ, ενώ είναι τραυματίας αιμόφυρτος με αιμορραγικό επεισόδιο κι αιχμάλωτος δεμένος.

dimpenews.com

3 σχόλια:

  1. Γραψε κάτι και για τα βασανιστήρια των μπολσεβίκων, την σημαία των οποίων ανεμίζουν οι σιωνιστές της πουτινίτσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους αμάχους Ουκρανούς που τους βασάνισαν και τους εκτέλεσαν δεμενους πισθάγκωνα στην Μπούχα και αλλού, δεν τους σκεφτήκατε; Καλά κάνουν στον εισβολέα. Ετσι θα κάνουμε και εμείς στα μεμάτια εάν εισβάλλουν στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η συμπεριφορά προς ΟΛΟΥΣ τους αιχμάλωτους πολέμου, ΠΡΕΠΕΙ να είναι ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ (ακόμα και προς τους Τούρκους).

    Όσα θα κάνουν οι Τούρκοι στην Ελλάδα, θα τα κάνουν με την παρότρυνση (υπόδειξη) των διεθνών αφεντικών τους. Ακριβώς τα ίδια έγιναν και στην πολεμική εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, το έτος 1974.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!