Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Γενικά τα παιδιά, είναι τά ΠΙΟ "ΜΙΣΗΤΑ" όντα αυτή την στιγμή στόν κόσμο...

"ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΙΣΕΙΣ,
ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ"!


Δεν είναι δικό σου σώμα, δική σου επιλογή. 

Είναι το σώμα ενός άλλου ανθρώπου, που κυοφορείται μέσα σου και έχεις την σπάνια ευλογία και διάκριση να το φέρεις στην ζωή.

Γενικά τα παιδιά είναι τα πιο ''μισητά'' όντα αυτή την στιγμή στον κόσμο.

Όταν είναι έμβρυα κηρύσσονται ανεπιθύμητα και τα σκοτώνουν με μαχαίρι και οξύ.

Γεννιούνται και έχουν συνήθως χειριστικούς γονείς να θέλουν να καθορίζουν την μοίρα τους.

Τα παιδιά είναι τα κύρια θύματα της πείνας, του πολέμου, της προσφυγιάς, των πειραματικών τροφών και φαρμάκων. Της υποκουλτούρας.

Παιδική εργασία, παιδική πορνεία, ανάθεση τους σε αλλοπρόσαλλους τύπους ζευγαριών ( ομοφυλοι) σαν να μην είναι άνθρωποι, αλλά ζώα συντροφιάς και διασκέδασης. 

Γιατί όχι και ατομικής επιβεβαίωσης...

Τέλος, διαβολική παιδεία κατ εικόναν και καθ ομοίωσην της κάθε ψυχοπάθειας, οπως το παιδί στην φωτό. 

Θύμα εκμετάλλευσης σε " διαμαρτυρία" κατά των εκτρώσεων.

Αν πατούσε κάποιο λούτρινο ζωάκι, ή μια φιγούρα 'καρτούν' με κάποιο φυλετικό/ πολιτικό συμβολισμό από πίσω , θα είχε ήδη παρέμβει η Πρόνοια.

11 σχόλια:

  1. Κάποιοι από τους σημερινούς πλανεμένους ανθρώπους, θα μετανοήσουν μελλοντικά (πάνω στη γη). Αυτούς τους ανθρώπους τους προ-ΓΝΩΡΙΖΕΙ ο αληθινός Θεός, και θα τους παρατείνει την επίγεια ζωή τους, για να μετανοήσουν μελλοντικά και να αποκτήσουν μια συνειδητή σχέση τους με τον αληθινό Θεό.
    Ο Θεός προ-ΓΝΩΡΙΖΕΙ επίσης όσους ΔΕΝ θέλουν να μετανοήσουν (πάνω στη γη), ούτε και στο μέλλον, και αυτοί οι άνθρωποι...(σιωπώ, για να μην πικραθούν πολλοί...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSVrngb5crS4Mr5FEkb8JmM3aM8WMy6AFBG9w&usqp=CAU

      Διαγραφή
    2. Ποιά μπορεί νά είναι η σχέση καί πώς συνδέεται μέ τήν ανάρτηση αυτή, τό σήμα της παλαιάς τηλεοπτικής αγγλικής σειράς, 'ο Άγιος' , που παραθέσατε;

      Διαγραφή
    3. συνδέεται. δεν αφορά την ανάρτησή σας

      Διαγραφή
    4. Είναι κάποιος που με εμπαίζει, επειδή έγραψα το πρώτο σχόλιο. Τους εμπαιγμούς του, τους αγνοώ ΠΛΗΡΩΣ και τους θεωρώ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
    5. Αυτός που εμπαίζει αποκαλύπτει και την πραγματική του ταυτότητα, χωρίς να το καταλαβαίνει ο ίδιος. Ξέρει αυτός...

      Διαγραφή
    6. τότε γιατί απαντάτε εφόσον τους αγνοείτε και μάλιστα ως ανύπαρκτους;
      αναφέρεστε πάντα με τέτοια έπαρση θεωρώντας τους άλλους κατώτερους του ελέους του Θεού; πως έχετε τέτοια βεβαιότητα για τιμήν ορθότητα της κρίσης σας; ο Χριστιανός προσέχει όταν κρίνει και επιχειρεί να ερμηνεύσει τις βουλές του Θεού.
      όλοι μας ως αμαρτωλοί είμαστε στο έλεος του Θεού και δεν θα πρέπει να είμαστε και τόσο βέβαιοι ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο.
      μιλάτε σαν να έχετε μια γνώση insider περί του ελέους του Θεού. ακούγεται όμως περισσότερο ως χαιρεκακία.

      Διαγραφή
    7. Αγαπητέ μου, μελετώ συστηματικά την Αγία Γραφή και τους Αγίους της Εκκλησίας.
      Επίσης απορρίπτω με ταχύτητα, όλες τις ψευτο-θεολογίες που διασπείρονται δημοσίως, ακόμα και από "σπουδαία" πρόσωπα.

      Διαγραφή
    8. καλά κάνετε. ζητώ συγγνώμη που σας προσέβαλα. κι εγώ πικραίνομαι και απορρίπτω τους πονηρούς νεωτερισμούς και την αγαπολογία που έχουν εισχωρήσει ύπουλα στην Εκκλησία μας, αλλά όσον αφορά τον άνθρωπο, σίγουρα γνωρίζετε πόσο καταδικασμένοι είμαστε χωρίς το έλεος του Θεού. κυρίως, η σκληρότητα των λόγων σας με οδήγησε στην κίνηση αυτή. η Εκκλησία μας είναι γεμάτη από πολύ δυσκολεμένους ανθρώπους που μετά από αγώνα έγιναν Άγιοι. το μεγαλύτερο παράδοξο για τα ανθρώπινα κριτήρια, δεν νομίζετε;
      και ταυτόχρονα και το μεγαλύτερο έλεος και η μεγαλύτερη έκφραση αγάπης που μπορεί να υπάρξει. μιλάμε για μια αγάπη που μόνο ο Θεός μπορεί να έχει και που εμείς ελάχιστα αντιλαμβανόμαστε και μπορούμε να μιμηθούμε.

      Διαγραφή
  2. Σουλα-Κουλα-Μπουλα1 Ιουλίου 2022 στις 3:14 μ.μ.

    Ακουστε λιγο φιλοι μου.
    Ζουμε σε ενα κρατος στην κυριολεξια μπαχαλο. Οτι να 'ναι.
    Χρησιμοποιοω την λεξη "μπαχαλο" και οχι μπουρδελο γιατι τα μπουρδελα δεν εχουν βλαψει ποτε την πατριδα μας.
    Στην προκειμενη περιπτωση των εκτρωσεων και του ..."δικο μου το σωμα, δικη μου και η επιλογη" και που ΟΛΕΣ οι προοδευτικες καργιες παντος χρωματος και θρησκειας το ακολουθουν και το υποστηριζουν μετα μανιας, πως γινεται και στα εβραιο-εμβολια αυτο το παραμυθι ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ αλλα ...."βουτα τον απ τον σβερκο και στη σειρα για το τρυπημα:"

    Πασα εξηγησις δεκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητη Σουλα-Κουλα-Μπουλα πηγαινε εδω και δες
      https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhltuT_u-oj5n9xVPVi4GM5bMgFn2un3jnHKzXzpvOM7ww5P9ulmKt232fy1uuT03rxywnSTSVQTR915w8dGsKuOaeKsUBEWzReEfJfbKFqjEJZk3BKbPD1k_EFOd_u82bp-CvaBfnd1XqQsMfXd1vHonVWWwiSGolVz-fQTfNQ0l3x_Hunxq4/s16000/288890888_2164152780403128_4595571340995397249_n.jpg

      Μια λογικη γνωμη/αναλυση θα την βρεις εδω: http://www.press-gr.com/2022/06/blog-post_1076.html

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!