Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Κράτος ΜΠΑ - ΝΑ - ΝΙ - Α! Ύψωσαν ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ σημαία στήν (αδούλωτη) ΜΑΝΗ !!!! Α Ι Σ Χ Ο Σ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

 ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΑΧΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ  Α Ι Σ Χ Η, 'FROM PAKISTAN', ΣΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ;

ΑΔΙΚΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!

Α Σ Τ Υ Ν Ο Μ Ι Α;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;.... 


Μ ά ν η : Ύψωσαν την σημαία του Πακιστάν, εκεί που δεν κυμάτισε ούτε η τουρκική ημισέληνος!!!!!!!!! Α   Ι   Σ   Χ   Ο   Σ !







https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/mani-ypsosan-tin-simaia-tou-pakistan-ekei-pou-den-kymatise-oute-i-tourkiki-imiselinos/

5 σχόλια:

  1. ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΑ. ΟΙ ΛΑΘΡΟΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΤΥΠΑΤΕ ΤΟ ΞΕΡΟ ΣΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ, ΔΙΧΩΣ ΝΟΗΜΑ ΟΜΩΣ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΚΑΦΡΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτρέψτε μας φίλε ανώνυμε, νά πιστεύουμε ότι η συντριπτική πλειονότης στό βαθέως κοιμώμενο Ελλαδιστάν, ΔΕΝ ΕΧΕΙ "ΛΑΒΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ".....

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ απολύτως κ. Καποδίστρια. Η πλειονότης στο αφιονισμένο Ελλαδιστάν ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνον για τα πόσα "κουκιά" έχει στο πορτοφόλι της κι αν φτάνουν για φραπεδιά, τσιπουράκι, μπανάκια, βενζίνη για αποδράσεις και κλιματιστικά (καιρός που είναι). Απαραίτητο εξάρτημα το φίμωτρο στο πρόσωπο ή στο χέρι και μετρούν τις ενέσεις, μην χάσουν τον λογαριασμό. Αν μπορούσαν να βγάλουν κι ένα μεροκάματο απ' τους λαθροέποικους, ως συμπλήρωμα του επιδόματος, θα το έκαναν ευχαρίστως. Είμαι απογοητευμένη. Λίγοι προσπαθούν να αφυπνίσουν συνειδήσεις και πολλά μπράβο (μεταξύ αυτών και η Οδύσσεια T.V.), αλλά ... φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Τελικά αρχίζω να πιστεύω ότι μόνον οι ανεμβολίαστοι αντιλαμβάνονται τι γίνεται και είναι μειοψηφία ! Δεν έχουμε σωσμό. Μόνον σ' ένα θαύμα ελπίζω, κατά παραχώρηση του Θεού. Οι γηγενείς είναι εδώ και δώδεκα τουλάχιστον χρόνια σε "διακοπές".

      Διαγραφή
    3. Ἐσὺ ἀνώνυμε δὲν εἶσαι Ἕλληνας, δὲν ζεῖς στὴν Ἑλλάδα ἤ ἔχει σημασία τὸ ποῦ μπορεῖ νὰ ζῆς;
      Τὸ δεύτερο πληθυντικό γιατὶ τὸ χρησιμοποιεῖς συνέχεια (σας), μήπως εἶσαι ὑπεράνω καὶ εἶσαι τελείως ἀνεύθυνος γιὰ τὴν κατάντιά μας;

      Διαγραφή
  2. ΠΑΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΧΩ ΠΑΤΡΙΔΑ? Η ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ? Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΘΙΓΕΣΑΙ. ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΩ. ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟ Νο1 ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕΙΑΣ. ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ. ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΓΙΩΤΑΣ, ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΖΗΤΗΜΑ. ΘΑ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΩ ΔΕ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΕΡΩ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1995, ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΡΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ. ΕΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ ΓΙΑ 10.000 δρχ. ΚΑΙ ΞΕΠΑΤΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΙΕΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,...........ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!