Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Η ΗΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔOΣ - Καραμανλής καί Νομιμοποίηση του Κ.Κ.Ε. - Ο Καραμανλής έφυγε δεξιός (;) καί γύρισε ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ! ( 4 Πολύτιμα Β Ι Ν Τ Ε Ο / Γιά νά ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ οι - ξεχασιάρηδες! - παλαιοί καί νά διδάσκονται οι - εν βαθυτάτη αγνοία! - νεώτεροι.... )

[Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ, ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ & ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ "ΚΑΥΤΑ" Φ.Ε.Κ., ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ, ΟΥΤΕ ....ΤΡΙΧΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΣΑΣ!]







https://www.epilekta.com/2017/08/blog-post_822.html

5 σχόλια:

  1. Ὁ μέγας «ἄνδρας». Ὁ ἐραστὴς τοῦ Εὐταξία καὶ ὅλης τῆς «ὑψηλῆς» κοινωνίας τῶν Ἀθηνῶν ὁ ὁποῖος θέλησε νὰ ἀντικαταστήσῃ τὸ ἑλλαδικὸ ἀλφάβητο μὲ τὸ λατινικό. Ὁ μέγιστος τῶν προδοτῶν, ὁ σύγχρονος Ἐφιάλτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΚΑΡΑΜΑΣΣΩΝΑΡΑ ΠΟΥ ''ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ'' ΤΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ. ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟΤΑΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ ΜΙΚΗ. ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ Η ΙΔΙΑ ΦΑΡΑ. ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ @ΟΡΝΟΓΕΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ 1975-2022, ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ? ΜΕ ΤΟΝ ''ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ'' ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ. ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ. ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ? Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ''ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ'' ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ. Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΟΝΤΙΚΕΣ (ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ). ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ, ΘΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΩ. ΤΕΛΕΙΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΡΙΧΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ. ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΧΟΥΦΤΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΛΙΩΣΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλυτερα γυφτος παρα πουστης και περηφανος4 Αυγούστου 2022 στις 5:36 π.μ.

      Ετσι ακριβως φιλτατε ανωνυμε του σχολιου 3 Αυγούστου 2022 - 11:37 μ.μ.
      Ο Αγιος αυτος ανθρωπος δεν τους κρεμασε τους πουσταραδες και γυρισαν πισω και τον εφαγαν και μ΄ αυτον ακομα κατατρωγουν το κορμι της Πατριδας μας.

      Διαγραφή
  3. ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ 5.36, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΦΕΚΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ? Ε ΚΑΙ? ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ? ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ. ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΤΕ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Άνθρωπος, είχε ανθρώπινα αισθήματα και, ως εκ τούτου, δεν ήτο ανθρωποκτόνος.
    Γι' αυτό και πίστευε πως όλ' αυτά τα δίποδα σκύβαλα είναι άνθρωποι...
    Τ' αποτελέσματα γνωστά (κι ακόμη δεν ζήσαμε τίποτα).
    Κάποτε στο χωριό μου, οι παλαιότεροι λέγανε και το εξής σ' εμάς τους πιτσιρικάδες:
    "Τρία είναι τα κακά στον άντρα: να 'ναι #ούστης, χασικλής και κουμμουνιστής".
    Γώ, θε νά 'λεγα και το "Κουφός" ...



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!