Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Γιατί ΑΡΑ ΓΕ; Ο γιός του Elon Musk, ΑΡΝΕΙΤΑΙ τό επώνυμο του (διάσημου) πατέρα του καί υποβάλλεται σέ ....ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΛΟΥ !

...ΟΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ,
ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ,
ΤΩΡΑ
 "ΚΑΙΓΕΤΑΙ" ΚΑΙ ΤΟ 
ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ; 


https://www.dailymail.co.uk/femail/article-11236513/Elon-Musks-daughter-Vivian-seen-time-legally-changing-Xavier.html


https://www.thesun.co.uk/news/18952666/elon-musk-son-xavier-changing-gender-woman/


https://twitter.com/KYTKYTKYTKYTKYT/status/1573829911114121216

6 σχόλια:

  1. Ευνόητο συμπέρασμα: Τά ...δισεκατομμύρια ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ τήν ευτυχία, ούτε οι δορυφόροι καί οι πύραυλοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγαλύτερη ἀπάτη ἀπὸ τὴν ἐπονομαζομένη «ἀλλαγὴ φύλου» δὲν ὑπάρχει. Τὰ χρωμοσώματα εἶναι χ καὶ ψ, ὁπότε ὅ,τι καὶ νὰ ὑποστῇ τὸ ταλαίπωρο τὸ παιδάκι, ὁ γενετικός του κώδιξ δὲν ἀλλάζει. Τὸ παιδὶ γενετικῶς εἶναι καὶ θὰ παραμείνει ἀγόρι, ὅσες ὁρμόνες καὶ ἂν τοῦ φυτέψουν, ὅσα φουσκωτὰ μπαλόνια γιὰ βυζιὰ τοῦ φυτρώσου. Τὸ μόνον ποὺ θὰ ἐπιτύχουν οἱ δήμιοι εἶναι νὰ ἐπιτείνουν τὴν ὅποια δυσαρμονία ψυχῆς τὲ καὶ σώματος ποὺ ἐνδεχομένως νὰ ἔχῃ. Ἀλὶ στὸν ξευτίλα τὸν πατέρα του ποὺ δέχεται νὰ γίνῃ τὸ παιδί του πειραματόζωον τῆς ἀνωμαλίας καὶ τρισαλὶ στοὺς ἐπιόρκους ἰατροὺς ποὺ μὲ τέτοιες παρεμβάσεις νομίζουν ὅτι ἀνατρέπουν τὴν βιολογία. Κρίμα γιὰ τὸ παιδάκι, κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ γιά τήν ιδιαιτέρως ο υ σ ι α σ τ ι κ ή συμμετοχή σας.

      Διαγραφή
  3. Η αλλαγή του σωματικού φύλου, είναι μια πράξη ΞΕΚΑΘΑΡΑ και ΑΠΟΛΥΤΑ, ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ.
    Οι άνθρωποι έχουν ήδη ξεπεράσει τις "κόκκινες γραμμές", που θα ενεργοποιήσουν την δικαιοσύνη του ζώντος και αληθινού Θεού, πάνω στην γη.

    Εάν το παιδάκι μετανοήσει ειλικρινά μπροστά στον αληθινό Θεό, μπορεί να σωθεί στην γη (με πολλούς πόνους ψυχής) και στην αιώνια μεταθανάτια ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία τα λες αλλά γιατί ο Θεός επιτρέπει να μπαίνει μια γυναικεία ψυχή σε ένα αντρικό σώμα και να έχουμε τον ομοφυλόφιλο άντρα ή μια αντρική ψυχή σε ένα γυναικείο σώμα και να έχουμε την λεσβία; Δεν βλέπει ο Θεός ότι αυτή η δυσαρμονία είναι καταστροφική για τα παιδιά του; Θα μου πεις αυτά τα κάνει ο Διάβολος αλλά ο Θεός που τα βλέπει αυτά γιατί δεν τον αποτρέπει; Αφήνοντας ο Θεός τον Διάβολο να κάνει αυτά που κάνει στην ουσία τον σιγοντάρει. Εσύ αν ήσουνα πατέρας και έβλεπες έναν σατανιασμένο να καταστρέφει το παιδί σου δεν θα όρμαγες να τον εμποδίσεις; Κάτι τέτοιο αν το περιμένουμε από τον Θεό που είναι ο πατέρας όλων είναι παράλογο;

      Διαγραφή
    2. Η ομοφυλοφιλία είναι αφύσικη διαστροφή της ανθρώπινης ψυχής. ΚΑΝΕΝΑΣ άνθρωπος ΔΕΝ γεννιέται ομοφυλόφιλος.

      Ο Θεός έδωσε το αυτεξούσιο στα δημιουργήματα του (ανθρώπους και αγγέλους), αλλά ΥΠΑΡΧΟΥΝ οι ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ της ΚΑΘΕ επιλογής, στους ίδιους τους ανθρώπους (και τους αγγέλους) που ενεργούν λάθος (αφύσικα) το αυτεξούσιο τους.
      Οι αόρατοι δαίμονες, δημιουργήθηκαν αρχικά από τον Θεό, σαν ΑΓΑΘΟΙ άγγελοι, αλλά λόγω τους αυτεξούσιου τους έγιναν ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ δαίμονες (ΔΕΝ θέλουν να μετανοήσουν). Τις συνέπειες τους ήδη τις γνωρίζουν: προγεύονται ήδη την κόλαση, στην οποία και θα βρεθούν στην αιώνια και ατελεύτητη ζωή.
      ΕΑΝ υποθετικά ο Θεός ΕΔΕΝΕ με αόρατες "αλυσίδες" τους ανθρώπους και τους αγγέλους, για να τους ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ από το να κάνουν το κακό, τότε θα κατηγορούσαμε τον Θεό ότι είναι ένας "σκληρός και απάνθρωπος δικτάτορας".

      Οι άνθρωποι που στρέφονται συνειδητά προς τον Θεό, αγαπώντας τον, ωφελούνται από την κακία των δαιμόνων. Οι δαίμονες μπορούν να κάνουν ΜΟΝΟ ό,τι τους ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ο Θεός. Πριν από κάποια χρόνια, βρέθηκα εγώ ο ίδιος ΔΙΠΛΑ σε μια ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗ (πραγματικά, όχι μεταφορικά) γυναίκα, για περίπου δυο ολόκληρες ώρες, και γνώρισα από πολύ κοντά την κακία και την ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ (από τον Θεό) δύναμη των αόρατων δαιμόνων.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!