Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Virgin Atlantic : «Νοιῶσε ἄνετα, φόρα ὅ,τι θέλεις» ! / Β Ι Ν Τ Ε Ο


Η Virgin Atlantic επιτρέπει στο προσωπικό της να φορά οποιαδήποτε στολή, με την οποία νιώθει άνετα...

Σε μια προσπάθεια να γίνει «η πιο περιεκτική ( χωρίς ἀποκλεισμούς) αεροπορική εταιρεία στον ουρανό», η British Virgin Atlantic ακύρωσε τους κανόνες που απαιτούσαν από το προσωπικό της να φορά στολές με συγκεκριμένο φύλο. Αυτό σημαίνει ότι το αρσενικό προσωπικό μπορεί τώρα να φοράει κόκκινα κοστούμια με φούστα στη δουλειά.



Η εταιρεία, η οποία ανήκει στον δισεκατομμυριούχο Ρίτσαρντ Μπράνσον, ανακοίνωσε ότι θα ενημερώσει τις πολιτικές της για την ταυτότητα φύλου, δίνοντας τη δυνατότητα στους υπαλλήλους της να φορούν ρούχα, που «εκφράζουν τον τρόπο με τον οποίο ταυτίζονται».

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της αεροπορικής εταιρείας, το προσωπικό είναι πλέον ελεύθερο να επιλέξει οποιαδήποτε στολή εγκεκριμένη από την εταιρεία, «ανεξαρτήτως φύλου, ταυτότητας φύλου ή έκφρασης φύλου»...

Οι ενημερωμένες πολιτικές παρέχουν επίσης μια επιλογή τόσο για το προσωπικό της Virgin Atlantic όσο και για τους επιβάτες να φορούν κονκάρδες αντωνυμίας, για να βεβαιωθούν ότι αντιμετωπίζονται λαμβάνοντας υπόψη την ταυτότητα φύλου τους.

Αὐτός, Αὐτή, Αὐτό  φωτό

Τα συστήματα έκδοσης εισιτηρίων της αεροπορικής εταιρείας θα επιτρέπουν επίσης σε άτομα με ουδέτερο δείκτη φύλου στο διαβατήριο να χρησιμοποιούν κωδικούς φύλου «U» ή «X» στην κράτησή τους, καθώς και τον ουδέτερο ως προς το φύλο τίτλο «Mx». ....

Επιπλέον, η Virgin Atlantic έχει ενημερώσει τις «πολιτικές ένταξης των τρανς», δίνοντας το δικαίωμα στα μέλη αυτής της κοινότητας να πάρουν άδεια για ιατρικές θεραπείες που σχετίζονται με τη μετάβαση του φύλου και επιτρέποντάς τους να επιλέγουν αποδυτήρια και εγκαταστάσεις ντους.

Η κίνηση, ωστόσο, δέχτηκε κριτική από ορισμένα μέλη του κοινού που θεωρούν την απόφαση αμφιλεγόμενη ή ακόμη και ως «ξύπνησε τρέλα».

Η τροποποίηση των πολιτικών της Virgin Atlantic έρχεται αφότου οι μεγάλες αεροπορικές εταιρείες των ΗΠΑ συμφώνησαν τον Ιούλιο να ενημερώσουν τα συστήματά τους έως το 2024 για να μπορούν οι πελάτες να αγοράζουν εισιτήρια με δείκτη φύλου «Χ» , που σημαίνει ότι ο επιβάτης δεν θεωρεί τον εαυτό του ούτε άνδρα ούτε γυναίκα.

( ἀπό ἐδῶ

Ἔτσι,αὐτό ἀκριβῶς σημαίνει ...πρόοδος ! 

Καί αὐτό ἀκριβῶς θά «σερβιριστοῦν» ἐκεῖνοι πού ξινίζουν τά μοῦτρα τους ἀκούγοντας τήν λέξιν  : Ἐθνικισμὀς ! 

Φᾶτε «Πρόοδον» ἔχει ἀρκετή τό μενού τῆς Νέας Τάξεως Πραγμάτων, σερβιρισμένο ἀπό καμπαλάκια...

«Ἀπολαῦστε» καί τό βίντεο μέ αὐτόν, αὐτήν, αὐτό καί λοιπά τέτοια...

Ἡ Πελασγική

http://sxolianews.blogspot.com/2022/09/virgin-atlantic.html

2 σχόλια:

  1. Ρε μιά λύσσα που έχουν σώνει και καλά να αντιστρέψουν ακόμα και την γή από πανω και ο ουρανός να πατιέται απο κάτω!!!!!
    Ρε μήπως τρώνε ανελέητο ξύλο απο τον πατέρα τους τον διάβολο και κάνουν τόση πλήρη υπακοή;;;;;;;
    Λέω μήπως;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ''ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ''. ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΥΦΕΣ ΝΟΥΔΟΥΛΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΝΕΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!