Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Ξ Ε Υ Τ Ι Λ Α πρώτου μεγέθους! ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ [ΤΙΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ] ΤΟΥ (μακαρίτη) ΑΝΝΙΒΑ ΑΡΤΕΜΗ! ! ! ΑΡΓΗΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.... ( Σίγουρα θά ήταν ...ά γ ν ω σ τ ο ι ! Νά διαβασθεί ΟΛΟ έως τέλους! )

  


Ευστάθιος Δαφνομήλης

Μόλις έναν χρόνο από τον θάνατό του Αννίβα χρειάστηκαν τα τρωκτικά, που πρακτορεύουν εντός του ελλαδικού μπου@@ελου, για να βάλουν χέρι στα πρωτότυπα σχέδιά του, για το ταχύπλοο σκάφος στρατιωτικού σκοπού που είχε σχεδιάσει.


Ο,τι δεν φάνηκε χρήσιμο στο ψευτορωμαίϊκο που μας κυβερνά πολιτικά και στρατιωτικά, φάνηκε μάλλον πολύτιμο σε κάποιους άλλους, που βούτηξαν το πρωτότυπο σκάφος, μέσα από τις κλειστές και ανενεργές εγκαταστάσεις του άλλοτε εργαζόμενου εντατικά ναυπηγείου του.

Συμπτωματικά οι "απέναντι" σχεδιάζουν και έχουν ήδη δημιουργήσει την πρώτη γενιά πρωτοτύπων μη επανδρωμένων σκαφών (ulaq), που θα συνοδεύουν τις φρεγάτες τους, αλλά ετοιμάζονται και άλλες εκδόσεις για ανθυποβρυχιακό πόλεμο, ναρκοπολεμο και μαζική κρούση κορεσμού με αντιπλοϊκούς πυραύλους.

Τι βολικό θα ήταν να πέσουν στη διάθεσή τους τα σχέδια του Hannibal και να ανεβάσουν τις μέγιστες ταχύτητες των (ήδη γρήγορων) σκαφων τους κατά 5-10 κόμβους ακόμα...



Ο Αννίβας Αρτέμης, ένας εκπληκτικός άνθρωπος της θάλασσας, πρωτοπόρος ναυπηγός, πολυνίκης σε θαλάσσιους αγώνες ταχύτητας με τα μοναδικά σκάφη του, που κατοχύρωσε υπό την ονομασία "Hannibal". 

Εργατικός, εφευρετικός, λάτρης της ναυτοσύνης.

Κάποτε προ 25ετίας έπεσε μια "ιδέα" από τον Αννίβα, τα 5μετρα σκάφη του, με τις εκπληκτικές και ασυλληπτες ταχύτητές τους, να εξοπλιστούν με βαρέα όπλα και κατά "κοπάδια" να ασκηθούν σε επιθέσεις κορεσμού κατά του εχθρού.

 Ένα σχέδιο με μικρό κόστος, τεράστια δυναμική αποτελεσματικότητας και απειλής για τον αντίπαλο.

Δυστυχώς πάντα αυτό το ελεεινό μεταπολιτευτικό κράτος πολεμούσε την εγχώρια διάνοια και εφευρετικοτητα, οπότε το σχέδιο πήγε ...άπατο.



https://www.youtube.com/watch?v=l_gfBqobRpg


ΑΡΤΕΜΗΣ ΑΝΝΙΒΑΣ. Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΩΝ HANNIBAL ON CAMERA!
YOUTUBE.COM
ΑΡΤΕΜΗΣ ΑΝΝΙΒΑΣ. Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΩΝ HANNIBAL ON CAMERA!


http://enaasteri.blogspot.com/2022/10/blog-post_3.html

&

ΕΔΩ, ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΝΙΒΑ, ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΑΡΤΕΜΗ, ΕΠΙΝΟΗΤΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΤΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ...ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!!!!

http://www.arxeion-politismou.gr/2021/11/Evaggelos-Artemis.html



7 σχόλια:

  1. είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο με αυτά που διαβάζεις ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο σκοπός δέν είναι πρός Θεού αυτός.
      Είναι η σέ βάθος ενημέρωση των πολλών αδαών καί ανυποψιάστων, γιά τό πώς μας ΣΚΑΒΟΥΝ τόν ΛΑΚΚΟ οι εντός ΚΑΙ οι εκτός συνόρων, μεθοδικότατα εδώ καί πολλές - πολλές δεκαετίες καί τό χειρότερο κάτω από τήν μύτη μας....
      Επειδή η Ελλάς δέν "επιτρέπεται" νά γίνει ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΙΣ, αλλά νά παραμένει "ζήτουλας", δεμένος οφειλέτης όπως καί παρίας....

      Διαγραφή
    2. μην φοβάστε. αυτό το κεφάλι δεν σπάει. είναι ξεροκέφαλο (⁠◔⁠‿⁠◔⁠)

      οπωσδήποτε να δει ο κόσμος το τελευταίο βίντεο που παραθέτει στον δεύτερο σύνδεσμο με την συνέντευξη του κ. Αρτέμη

      http://www.arxeion-politismou.gr/2021/11/Evaggelos-Artemis.html?m=1

      Διαγραφή
    3. δεν κακίζω τους εκτός συνόρων, γιατί δεν περιμένει κανείς τίποτε από δαύτους και να μην τρέφουμε ψευδαισθήσεις. το πολύ να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε καμία λυκοφιλία με ημερομηνία λήξης πάντα.
      ασυγχώρητοι, όμως, είναι οι εντός συνόρων βρωμεροί προδότες που χαντακώνουν την Ελλάδα.

      Διαγραφή
    4. "Υπογράφουμε" καί μέ τά δύο χέρια μας Blumlifee, όσα ολόσωστα παραθέσατε!
      Όπως λέγεται είναι αυτοί μέ τίς ...ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΑΛΑΜΕΣ!

      Διαγραφή
    5. αχ τώρα κατάλαβα!!! σήμερα καίω κάρβουνο (⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)

      Διαγραφή
  2. Γιά τήν Ιστορία:
    Τόν εξαιρετικό πατέρα του εφευρέτου, Ευάγγελο Αρτέμη, τόν ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ όλη του τήν ζωή, όχι μόνο εγχώριοι ΑΡΓΥΡΟΝΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, αλλά καί πλείστοι ΞΕΝΟΙ κάθε τύπου & είδους!
    Δυστυχώς γιά πολλοστή φορά, οι "παλαιοί καί καλοί μας φίλοι οι Άγγλοι", κατάφεραν καί ΕΚΛΕΨΑΝ καί του πατρός Αρτέμη τίς ΤΡΟΜΕΡΕΣ επινοήσεις οπλικών συστημάτων.....
    ΑΚΡΙΒΩΣ όπως έγινε ΚΑΙ μέ τήν μ ο ν α δ ι κ ή εφεύρεση του 'ραντάρ', από τόν διάσημο καί ευφυέστατο Καθηγητή του Πολυτεχνείου ΠΑΥΛΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, που ψευδέστατα γράφεται ότι αυτό τό επινόησαν οι ...Άγγλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!