Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Ε Κ Τ Α Κ Τ Ο ! | Σ Ο Κ Α Ρ Ο Υ Ν ΟΙ Β Α Ν Δ Α Λ Ι Σ Μ Ο Ι, ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ! Β Ι Ν Τ Ε Ο

 





https://www.youtube.com/watch?v=AwFC5yrEHLA&ab_channel=%CE%9F%CF%81%CE%B8%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%BF%CF%82%CE%A7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%A7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B7

4 σχόλια:

  1. πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν πολλοί σατανιστές πλέον στην Ελλάδα και δυστυχώς πολλά παιδιά που εμπλέκονται σε κυκλώματα σατανιστών ως ενεργά μέλη με ό,τι συνεπάγεται αυτό.
    ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι πολλά που δεν ξέρουμε για την κοινωνία μας και πολύ φοβάμαι ότι οι γονείς έχουν πλήρη άγνοια για την μυστική ζωή και τις πράξεις των παιδιών τους, κι έχουν χάσει τον έλεγχο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπότε ως συιμπέρασμα, οι γονείς "εισπράττουν" τήν αδιαφορία τους καί οι εκπαιδευτικοί τήν πλήρη ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ τους!

      Διαγραφή
    2. ΄δυστυχώς, κύριε Καποδίστρια, είναι όπως το λέτε.... σταθήκαμε ανάξιοι του δώρου και άχρηστοι, είτε είναι κανείς εκπαιδευτικός είτε γονέας. όχι όλοι, βέβαια, γιατί είναι άδικο να γενικεύουμε, αλλά χάσαμε τα παιδιά.
      οι "φάπες" που λέγαμε...

      Διαγραφή
  2. Τις συναγωγές τις στοές και τα εβραικά νεκροταφεία τα φυλάει μια χαρά η αστυνομία που τις τα επιβάλουν.
    Τις δικές μας τις εκκλησιές πλήρη εγκατάληψη καθώς και οτιδήποτε ορθόδοξο στην χιλιοπροδομένη αυτή χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!