Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

" Παρακαλέσαμε, μάλλον ¨πιέσαμε¨ ένα Γέροντα, νά μας πεί, πότε έρχονται τά ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ γ ε γ ο ν ό τ α ".......



και μας είπε λόγο :

- γνωρίζεις ότι ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ δεν δίνει χρόνους, αλλά σημεία .



- μπορεί τώρα τα σκοτεινά κέντρα να τρομοκρατούν τον κόσμο με καταθλιπτικές ειδήσεις που τους εξυπηρετούν, όπως με διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος , πείνες , πανδημίες , πτωχεύσεις , δυσκολίες, αλλά δεν ήρθε ακόμα η στιγμή .

- η στιγμή θα έρθει όταν πειράξουν - επιτεθούν στην Ορθόδοξη Ελλάδα οι τούρκοι και οι πίσω από αυτούς ( βλ. και Βαλκάνιους)

- αμέσως τότε θα πάρει φωτιά ο ντουνιάς , θα καεί το πελεκούδι και αυτό θα γίνει για να μην πάθουμε μεγάλη ζημία εμείς .

- επειδή θα προσβάλλουν την Ελλάδα τότε θα πέσει η Οργή πάνω τους και θα είναι πολλών μορφών, θα κτυπιούνται μεταξύ τους οι δυνατοί της γης και μέσα θα τους κτυπούν οι δικοί τους γιατί θα πεινάνε και θα κρυώνουν.


- σας το είπα και την προηγούμενη φορά , όχι τώρα πυρηνικά , αυτά θα πέσουν όταν θα έχουν φτάσει οι ισχυροί της γης στο αμήν και θα είναι εξουθενωμένοι από όλες τις πλευρές.

- πρέπει να προηγηθεί η τρίτη άλωση της Πόλεως (εννοεί αυτή υπό των Λατίνων , των Τούρκων και την νέα υπό των Ρώσων)

- πρέπει να προηγηθεί ο αγριεμένος Ρώσος να κατέβει στό Σουέζ και να τα κάνει όλα ΓΗΠΕΔΟ ( τάφος τους η Νεκρά θάλασσα, όπως έλεγε και ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ)

- πρέπει να προηγηθούν " τέρατα και σημεία " στην νέα Βαβυλώνα που τόσα έκανε και ταλαιπωρεί το πλάσμα του ΘΕΟΥ.


- ΜΕΤΑΝΟΙΑ - ΜΕΤΑΝΟΙΑ - ΜΕΤΑΝΟΙΑ

-ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ

-ΑΥΤΗ Η ΖΩΗ ΕΊΝΑΙ ΔΙΑΒΑΤΑΡΙΚΟ ΠΟΥΛΙ

-ΔΙΑΒΑΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΜΈΣΩ ΤΗΣ ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ

-ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.


σε ευχαριστούμε γέροντα την ευχή σας και να μας συμπαθάτε που σας "πιέσαμε " και το κάναμε αυτό γιατί τις τελευταίες ώρες οι περισσότερες ειδήσεις έχουν αυτοκαταστροφική δαιμονική χροιά και τρομοκρατούν.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

3 σχόλια:

  1. Το επόμενο που θα γράψω θα φανεί πολύ περίεργο και απαράδεκτο σε πολλούς, αλλά όμως είναι η αλήθεια. Όσοι μπορούν, θα το καταλάβουν. Οι άλλοι ας πιστεύουν ό,τι θέλουν.

    Η επίγεια αποκατάσταση της Ελλάδας, και των άλλων χωρών, θα γίνει ΜΕΤΑ από την θανάτωση του Αντίχριστου (με το σύμβολο 666) από τον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ (ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ). ΜΑΛΛΟΝ Ο ΒΑΡΔΑΚΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί να αλλάξουν ηγεσία και ατζέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!