Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

"Ά γ ν ω σ τ ο ι" (...) κουκουλοφόροι ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ 15χρονο στήν Πλ. Συντάγματος, επειδή φορούσε μπουφάν μέ τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ! – ΑΠΟΛΥΤΩΣ ε ξ α φ α ν ι σ μ έ ν η η αστυνομία! ( Αλλού σπεύδει, αλλού "δέν βλέπει", "δέν ξέρει", "δέν ενημερώθηκε"..... )

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΗΝ "ΨΑΧΝΕΤΕ"!

Π Ο Υ Θ Ε Ν Α !

ΤΟ  Ε Θ Α Ψ Α Ν  - ΚΑΙ ΑΥΤΟ! - ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!



ΑΓΝΩΣΤΟΙ!

Α Γ Ν Ω Σ Τ Ο Ι;

Κουκουλοφόροι έκαψαν ζωντανό 15χρονο στο Σύνταγμα το Σάββατο το βράδυ, επειδή φορούσε μπουφάν με την ...Ελληνική Σημαία (!!!!!!), ενώ την ίδια στιγμή η ελληνική αστυνομία ήταν  Ε Ξ Α Φ Α Ν Ι Σ Μ Ε Ν Η !

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο το οποίο έχει στην διάθεσή του το pronews.gr


Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:27

Πέραν του ανατριχιαστικού γεγονότος ότι δεκάδες άτομα που έκρυβαν τα χαρακτηριστικά τους επιτέθηκαν σε ένα παιδί για την αγάπη του για την Σημαία, επιχείρησαν να το σκοτώσουν.

Η επίθεση έγινε με ανθρωποκτόνο πρόθεση, καθώς του πέταξαν φωτοβολίδα με αποτέλεσμα να προκληθούν στο παιδί εγκαύματα και να μεταφερθεί επειγόντως σε νοσοκομείο.

Η απουσία της αστυνομίας σε μία περιοχή υποτίθεται αυστηρά φυλασσόμενη, ήταν χαρακτηριστική....

Σημειώνεται ότι τα άτομα αυτά προήλθαν από την «αντιφασιστική» συγκέντρωση που διοργάνωσε ο τΣΥΡΙΖΑ, ενώ κοντά ήταν παρόντες βουλευτές του όπως και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Για αυτό βίαιο συμβάν πρέπει να δώσει εξηγήσεις και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο έγινε συγκέντρωση για την επέτειο των Ιμίων και θεώρησαν καλό στον ΣΥΡΙΖΑ (συσπειρώνει την εκλογική βάση καθώς πλησιάζουν οι εκλογές) να πραγματοποιήσουν μία… αντι-συγκέντρωση πράγμα που κατέληξε στα γεγονότα που φαίνονται στο βίντεο.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/koukouloforoi-ekapsan-zontano-15xrono-sto-syntagma-epeidi-forouse-mpoufan-me-tin-elliniki-simaia-eksafanismeni-i-astynomia/

2 σχόλια:

  1. Ο Συριζα και η Νεα Δημοκρατια αποδεικνυοντε δια των εργων τους οχι μονον αντιεθνηκες αλλα και εγκληματικες οργανωσεις.Δυστυχως βρισκουν εναν λαο αδιαφορο ,παραλυμενο που ενδιαφερεται μονον με την αισχροκερδια να επιβιωνει ο ενας εναντι του αλλοι οι ισχυρωτεροι εναντι των ασθενεστερων ,αλλα ο ενας μετα των αλλων πεφτουν,αφηνοντας τις πολιτικες εγκληματικες οργανωσεις να εγκληματουν εις βαρος τους εως οτου αφανιστουν ολοι.Δεν υπαρχειισχυρη πατριωτικη αντιδραση εκ μερους του λαου καιδυστυχως δεν ενωνοντε τα πετριωτικα κοματα και τα περισσοτερα διεκδικουν εγωιστικα γαι τον εαυτο τους να μπουν στη Βουλη να βολευτουν.Αλλα ξεχνουν οτι αν αυτη η πατριδα των Ελληνων δεν υπαρχει θα τους εκτοπισουν οι ευρασιατες αλλοεθνεις και θα πεταχτουν οχιμονον εκτος Βουλης αλλα και εκτος Ελλαδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΥΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΙ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ? ΑΣ ΕΒΑΖΕΣ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΣΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΚΛΗΣΕΙΣ. Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!