Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Πόσο πολύ Σ Π Α Ν Ι Ζ Ο Υ Ν παρόμοιοι ΜΑΧΗΤΕΣ!....

 

Ἔ κ τ ρ ω σ ι ς, ἕνας εὐφημισμός γιά τήν

 διάπραξιν φόνου...

 Ο ηθοποιός Kevin Sorbo βρίσκεται στην όχι μεγάλη, δυστυχώς, λίστα των ηθοποιών του Χόλλυγουντ, οι οποίοι  δεν κρύβουν τον βαθύ σεβασμό τους για τα αγέννητα παιδιά, που σκοτώθηκαν σε εκτρώσεις. 


Ο Σόρμπο έχει μιλήσει επανειλημμένα κατά των αμβλώσεων και της επιχείρησης άμβλωσης " Planned Parenthood " και το έκανε ξανά μέσω ενός άρθρου, μαζύ με τη σύζυγό του Sam,πρόσφατα.

Το άρθρο αναφέρεται σ᾿ έναν φίλο ο οποίος είχε ένα τηλεφώνημα από μια παλιά φιλενάδα του η οποία του ζήτησε να τη συνοδεύσει στην κλινική αμβλώσεων, αλλά τελικά άλλαξε γνώμη. Έπειτα, το ζεύγος Σόρμπος μιλούν για την άμβλωση χωρίς περιστροφές.

Οι κοσμικοί ανθρωπιστές έχουν κάνει τη λέξη έκτρωση να ακούγεται σαν δικαίωμα της γυναίκας, συνώνυμη με την υγειονομική περίθαλψη, τη γυναικεία ενδυνάμωση, την υπεράσπιση των γυναικείων ζητημάτων, μια επιλογή, μια λύση. οτιδήποτε άλλο εκτός από την αλήθεια.

Η αλήθεια είναι, ωστόσο, ότι η άμβλωση είναι ο τερματισμός μιας ζωής. Είναι απλώς ένας ευφημισμός για την διάπραξη φόνου, επειδή ο μόνος λόγος για να κάνετε έκτρωση είναι να αποφύγετε τη δυνατότητα γέννησης – μια ανθρώπινη γέννηση.

Το ντύνουμε με «το σώμα μου, η επιλογή μου», αλλά εξακολουθεί να είναι μια ζωή μέσα στη μήτρα μιας γυναίκας και αυτή την ζωή εξακολουθούν να σβήνουν με τη βάναυση διαδικασία της έκτρωσης.

Ὁ Σόρμπο μέ τήν οἰκογένειά του ( φωτό)

Ο Σόρμπο κάνει λόγο για την ασυνέπεια σύμφωνα με την οποία προστατεύονται τα αυγά των απειλούμενων ειδών αλλά όχι οι απόγονοι των ανθρώπων.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η διατάραξη της φωλιάς μιας θαλάσσιας χελώνας και η κλοπή των αυγών της είναι έγκλημα που τιμωρείται με χρόνια φυλάκιση και τεράστια πρόστιμα, αλλά έχουμε μια ολόκληρη βιομηχανία σε αυτό το έθνος αφοσιωμένη στη δολοφονία αγέννητων ανθρώπων. Αυτή είναι η νέα υπόθεση για τα πολιτικά δικαιώματα για τη χώρα μας. Μόλις έναν αιώνα μετά τον σοβαρό και δαπανηρό πόλεμο μας ενάντια στη δουλεία, ενάντια στη στέρηση της αξιοπρέπειας ορισμένων ανθρώπινων όντων και με βάση αποκλειστικά το χρώμα του δέρματός τους, κωδικοποιήσαμε σε νόμο το δικαίωμα του πολίτη να σκοτώνει τους απογόνους τουμε βάση αποκλειστικά το μέγεθος και το μέρος που βρίσκεται (ὅτι δῆλα δή εἶναι κάτι ἀσχημμάτιστο καί μικρό πού δέν ἔχει γεννηθεῖ)ενώ άθελά του στερεί από τον εαυτό του την αγάπη που είναι αγνή και διαρκής πρός αυτό.

Αυτός είναι ο ορισμός του κακού, καθαρά και ξάστερα

Ἀπό : lifenewscom

Ἡ Πελασγική

http://sxolianews.blogspot.com/2023/01/blog-post_81.html#comment-form

1 σχόλιο:

  1. Ο Kevin Sorbo αρνήθηκε το Hollywood Wokeness - και εξακολουθεί να κάνει υπέροχες ταινίες!
    https://rumble.com/v267y9c-kevin-sorbo-refused-hollywood-wokeness-and-still-makes-great-movies.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!