Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Σ Τ Α Μ Α Τ Η Σ Τ Ε - επιτέλους! - νά Α Δ Ε Ι Α Ζ Ε Τ Ε τίς αποθήκες πυρομαχικών μας, υπέρ του ΓΕΛΟΙΟΥ ηθοποιού! Πότε θά ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

 

Η μυστική αποστολή όπλων πρός τήν ...Ουκρανία, από τίς στρατιωτικές ΜΑΣ αποθήκες στήν Κοζάνη,

περνώντας μέσα από ...χωριά!!!




ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΕΙ ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΛΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΕΠΕΙΔΗ 
ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ!



4 σχόλια:

  1. Ο Μητσοτακης αποφασιζει μονος του
    χωρις να ρωταει κανεναν γιατι θεωρει την Ελλαδα τσιφληκη του και τους Ελληνες δουλους του στελνοντας ολα τα οπλικα συστημα της Ελλαδος στην Ουκρανια , επιφεροντας την οργη της Ρωσιας και εκθετοντας τους Ελληνες
    στα οπλα των Ρωσων,επι στρωνει το χαλι για να εισβαλλουν χωρις αντισταση οι Τουρκοι και να υποδουλοσουν την Ελλαδο με τις ανοητες αποφασεις του διχως να υπολογιζει τη ζωη τους .
    Φαιρεται σαν τον Καισαρα Νερωνα που εβαζε τους δουλους στην Αρενα για να τους φανε τα θυρια και χειροτερος εκεινου διοτι εκεινος εβαζε μονον τους δουλους και οχι τους ελευθερους πολιτες του.
    Εχουμε εναν Νερωνα που κηβερνα την Ελλαδα
    και τους Ελληνες δουλικα να τον ανεχοντε τελειως αδρανεις
    χωρις να υψωνουν αναστημα και να τον πεταξουν κλωτσιδον εξω απο τη Βουλη
    και να τον κλεισουν σε φρενοκομειο καταλληλο για Νερωνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το προβλημα ειναι οτι δεν στελνοντε μονον πολεμικα αρματα αλλα και νατοικο προσωπικο αρα και Ελληνικο προσωπικο.Πως αλλιως θα ειναι οι Ουκρανοι σε θεση μεσα σε λιγες ωρες να χειριστουν αγνωστα πολεμικα αρματα Ας μην κοροιδευομαστε.
    Ο τριτος παγκοσμιος πολεμος αναψε και βιαζοντε να ριχτουν στη μεγαλη μαχη των μαχων
    ολων των αιωνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΔΗΣΗ. ΠΟΣΑ ΕΔΩΣΑΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΗ ΗΘΟΠΟΙΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΗΜΗ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ 14 ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ LEOPARD. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ 1 ΣΦΑΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΣΑΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΕΠΩΣΑΝ ΜΙΖΕΣ ΓΙ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελπιζω να γνωριζετε οτι,για να σταλει οποιοδηποτε πολεμικο υλικο σε χωρες εκτος ΝΑΤΟ,υπαρχει μια ιδιαιτερη διαδικασια,οπου απαιτειται πραξη υπουργικου συμβουλιου,που εκδιδεται υστερα απο εισηγηση του Υπουργου Εθνικης Οικονομιας[ν.2168/93 αρ2α] Ακουσατε τιποτα;Μην πει κανενας κυρ Παντελης,δεν ηξερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!