Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Δείτε τό Β Ι Ν Τ Ε Ο μεγαλο-κοροϊδάρες ! ! ! Ο Β. Gates πετά μέ ιδιωτικό 'τζέτ' 70.000.000 δολλαρίων, δίνοντας διάλεξη γιά τό ...π ε ρ ι β ά λ λ ο ν !!!!


Απευθύνεται σέ  η λ ι θ ί ο υ ς !

Ο δισεκατομμυριούχος διεθνιστής Μπίλλ Γκέιτς πετάει αυτήν την περίοδο στην Αυστραλία με το πολυτελές ιδιωτικό του τζετ 70 εκατομμυρίων δολλαρίων, δίνοντας διαλέξεις στους ανθρώπους για την δήθεν κλιματική αλλαγή.

Ναί αλήθεια.


Ο ιδρυτής της Microsoft προσπαθεί να δημιουργήσει επιχειρηματικές δραστηριότητες για την εταιρεία του Breakthrough Energy λέγοντας στους επενδυτές: 

«Ο λόγος για τον οποίο αξίζει να επενδύσετε μαζικά στην κλιματική αλλαγή, είναι επειδή θα χειροτερεύει και θα χειροτερεύει με την πάροδο του χρόνου».

Ωστόσο, η πιθανότητα «κλιματικής

 καταστροφής» δεν φαίνεται να είναι

 αρκετή για να αλλάξει ο Γκέιτς την

 δική του συμπεριφορά, καθώς καίει

 περίπου 1.700 λίτρα καυσίμου την

 ώρα, ενώ κυκλοφορεί στο Gulfstream

 των 70 εκατομμυρίων δολλαρίων.

 ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΙ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ

 ΨΕΜΜΑ!!!!

Ο δισεκατομμυριούχος πέρασε λίγο χρόνο χαλαρώνοντας στο Lizard Island στον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο του Κουΐνσλαντμ προτού ταξιδέψει στο Σίδνεϊ για μια συνάντηση με τον Αυστραλό πρωθυπουργό Anthony Albanese.

Ο Γκέϊτς κατέχει όχι λιγότερα από

 ....ΤΕΣΣΕΡΑ ιδιωτικά τζετ με συνολικό

 κόστος 194 εκατομμύρια δολλάρια.


el.gr

https://balsamopsyxhs.gr/2023/01/24/%ce%b4%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%ce%b2%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%8c%ce%b9%ce%b4%ce%b1-%ce%bf-gates-%cf%80%ce%b5%cf%84%ce%ac-%ce%bc%ce%b5-%ce%b9%ce%b4%ce%b9%cf%89%cf%84/

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΑΤΗ! Ε ΟΧΙ ΡΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. ΚΑΙ ΤΡΥΠΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΕΛΟΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΩΠΟΣ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!