Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Μήν κοιμάσθε! KATAΡΓΟΥΝ κ α ί τήν αργία των ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ! ! ! Νά τούς ....ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ! Ο π ω σ δ ή π ο τ ε.....

 

ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ
ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΑΤΑ,
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΦΟΡΑ
ΠΙΣΤΗ & ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!

[ΠΡΟ ΟΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ, ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ
ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΜΕ ΥΠΟΒΟΛΗ
ΜΙΑΣ ΑΠΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΣ!!!!!!!]



https://www.olympia.gr/1527213/viral/katargeitai-i-argia-ton-trion-ierarchon-sta-scholeia-tha-anoixoyn-tin-deytera/

4 σχόλια:

  1. ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ. ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΟΠΩΣ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝ-ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ. ΤΑ Μ........ΤΖΑΜΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΩΝΤΕ ΟΙ ΘΕΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΥΣΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΜΙΛΙΑ: Ο άνθρωπος πλάστηκε για να απολαμβάνει αιώνια τον Θεό, Αγίου Νικοδήμου Αγιορείτου - Πνευματικά Γυμνάσματα, (22-1-2023), Ἀρχιμανδρίτου Σάββα Ἁγιορείτου.

    https://www.youtube.com/watch?v=PeqU2UnpoxM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα να παθετε.Μητσοτακη,πατριωτη θελατε.Οταν ο Ιερωνυμος αποκαλεσε τεμπεληδες,τα παιδια μας,για σας ο Κουλης ηταν Μωυσης.Εκει,να σας ξεφτιλιζουν οι δηθεν νοικοκυραιοι,οι πατριωτες της κονομας,και σας να τρεχουν τα σαλια σας με τρυπιο βρακι.Τρια χρονια σας κραζω για τον Ιερωνυμο.Ντιπ τουβλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εισπράτουμε ότι μας αξίζει. Για κοιτάξτε λίγο καλύτερα τους άμεσα πλησίον σας να δείτε τί τρόπο ζωής κάνουν;;;
    Καμία σχέση με τους παλαιούς ορθόδοξους προπάτορές μας,σαν μεταλαγμένοι παντελώς στην Πίστη στο Ηθος στις Αξίες και στις Παραδόσεις μας καταντήσαμε,Τί περιμένουμε πλέον να γίνει όταν οι περισσότεροι απο τους Έλληνες έχουν διώξει τον Θεό απο τα σπίτια τους ή εχουν φτιάξει έναν Θεό στα βολικά μέτρα τους;;;; Τι, Τι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!