Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Μικρό κοριτσάκι πρός Κλάους Σβάμπ: «ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ;;;» – Αποκλειστικό 'Β Ι Ν Τ Ε Ο' γιά τίς 'πόλεις των 15 λεπτών'!

 


±Θα ελέγχουν ό,τι λέμε και ό,τι ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ», είπε!!! 

Απλά δείτε…

Τα νέα σχέδια του συμβουλίου της βρετανικής κομητείας του Oxfordshire για τις «πόλεις των 15 λεπτών» κάνουν τον γύρο του κόσμου, καθώς το θέμα κρίνεται ως εξαιρετικά σημαντικό.


Όπως είχε γράψει το ΕΛ, «μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν για ανοιχτό σχέδιο της βρετανικής κυβέρνησης να δημιουργήσει ζώνες γειτονιάς 15 ΛΕΠΤΩΝ που οι πολίτες δεν μπορούν να φύγουν χωρίς την άδεια της κυβέρνησης με πρόσχημα το μποτιλιάρισμα.

Φυσικά, αυτές οι ζώνες θα παρέχουν όλα όσα χρειάζεται ένα άτομο για να ζήσει σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του. ΤΑ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!! 

Ωστόσο, οι πολίτες θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για άδεια για να εισέλθουν σε άλλες γειτονιές». 

Λεπτομέρειες για τα «αόρατα τείχη του Βερολίνου», ΕΔΩ!

Ένα κοριτσάκι μίλησε για αυτές τις πόλεις απευθυνόμενη στον Κλάους Σβαμπ και «τρολλάροντας» την Γκρέτα Τούνμπεργκ:

«Θα μπορούσα να καθίσω εδώ και να λέω πάνω κάτω το τι πρόκειται να πουν οι άλλοι σχετικά με τις συνέπειες αυτών των 15λεπτων γειτονιών.

Σύντομα να γίνουν ζώνες αναγνώρισης προσώπου ψηφιακής ταυτότητας.

Ας πούμε ότι ο φίλος μου μένει στη Ζώνη 3 και εγώ είμαι στην 1η ζώνη. Εάν για παράδειγμα, πήγαινα στο σπίτι του φίλου μου στην 3η ζώνη, οι γονείς μου φυσιολογικά θα ερχόταν να με πάρουν με το αυτοκίνητο τους -και θα χρειαζόταν μόνο 10 λεπτά. 

Οπότε αυτό σημαίνει ότι θα έπρεπε να γυρίσουν στον περιφερειακό δρόμο και να επιστρέψουνκαι πάλι στην πόλη;

Εάν η μαμά ή ο μπαμπάς μου έπρεπε να οδηγούν με το αυτοκίνητο γύρω από την περιφερειακή οδό, θα χρειαζόταν 30 λεπτά, προκαλώντας πολύ περισσότερη ρύπανση και αφήνοντας πολύ μεγαλύτερο αποτύπωμα άνθρακα.

Θα πουν, -“μπορείς να περπατήσεις μέχρι το σπίτι”. Θα ήταν ασφαλές για μένα να περπατήσω μέχρι στο σπίτι; Εγώ, σαν 12χρονη πηγαίνοντας με τα πόδια σπίτι, στο σκοτάδι μόνη μου.

 

Θα είναι αυτό πραγματικά ασφαλές;

Στην συνέχεια θα πουν, -“ω! μην ανησυχείς για αυτό, το έχουμε ήδη σκεφτεί. Θα είσαι ασφαλής, θα έχουμε χίλιες κάμερες στους δρόμους να σε ακολουθούν και σε παρακολουθούν μέχρι το σπίτι. -Ω -και να θυμάσαι, είναι για την ασφάλειά σου”.

Τι; Είστε σοβαροί; Πραγματικά πιστεύετε ότι θέλω να με παρακολουθούν κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας; Είστε σοβαροί;

Klaus Schwab, έχω να πω αυτό: “Πως τολμάς”!! Πως τολμάς να μου κλέβεις την παιδική ηλικία, το μέλλον μου, και το μέλλον όλων των παιδιών, υποδουλώνοντάς μας στην τρελλή ψηφιακή σου φυλακή παρακολούθησης.

 

Όλοι ξέρουμε που οδηγεί. Αυτά είναι τα πρώτα βήματα μιας δυστοπικής πραγματικότητας που αποκαλείται γειτονιές 15 λεπτών

Θα ελέγχουν ό,τι λέμε και ό,τι ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ».

 

scr

el.gr

https://www.triklopodia.gr/%ce%ba%ce%bf%cf%81%ce%b9%cf%84%cf%83%ce%ac%ce%ba%ce%b9-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%bb%ce%ac%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%83%ce%b2%ce%b1%ce%bc%cf%80-%cf%80%cf%89%cf%83-%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%bc/

2 σχόλια:

  1. ANTE KAI ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ,ΓΑΤΑΚΙΑ

    Περνάμε στην επόμενη φάση. Σε λίγο θα επιδοτούν και το νερό καθώς την τιμή του θα την πάνε στα ύψη => 🇫🇷 Οικονομία στο νερό ζητά ο Μακρόν από τους πολίτες

    https://twitter.com/mdenaxa/status/1629619528018567169?cxt=HHwWgoCx6fOUyZ0tAAAA
    ============

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΑΧΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!! Το WEF διατάζει τις κυβερνήσεις να ξεκινήσουν να δεσμεύσουν
    το κρέας και τα καύσιμα.

    https://attikanea.info/%CE%B5%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1%CF%87%CE%B5%CF%89%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CF%84%CE%BF/

    AΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!