Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - H Aγγλία θά ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ εξαγωγή ρωσσικών όπλων, που χρησιμοποιούνται στήν Ουκρανία, καθώς οι Ρώσσοι καταλαμβάνουν περισσότερα εδάφη στην περιοχή Μπαχμούτ της βορειοανατολικής Ουκρανίας - ένα χρόνο μετά την εισβολή....

 


Το Ηνωμένο Βασίλειο εκδίδει απαγορεύσεις εξαγωγών για κάθε είδος που χρησιμοποιείται από τη Ρωσσία στον πόλεμο (msn.com) (https://www.msn.com/en-gb/news/world/uk-issues-export-bans-on-every-item-used-by-russia-in-war/ar-AA17ScpM)

Τώρα, ίσως κάνω λάθος εδώ, αλλά από πότε το Ηνωμένο Βασίλειο εξήγαγε ρωσσικά όπλα; Έχει ένα απόθεμα από αυτά κάπου στο Ηνωμένο Βασίλειο, ή ίσως στην Ευρώπη; Αλλά περιμένετε, υπάρχουν περισσότερα!

«Οι στρατιωτικές πληροφορίες έχουν δείξει ότι η έλλειψη εξαρτημάτων στη Ρωσσία ως αποτέλεσμα των κυρώσεων είναι ήδη πιθανό να επηρεάσει την ικανότητά τους να παράγουν εξοπλισμό για εξαγωγή, όπως τεθωρακισμένα οχήματα, επιθετικά ελικόπτερα και συστήματα αεράμυνας», ανέφερε το Υπουργείο Εξωτερικών».

Χμμ. Αυτό σημαίνει ότι το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ειδικές δυνάμεις ή κατασκόπους ενσωματωμένους κοντά ή μέσα σε ρωσσικά εργοστάσια όπλων, παρακολουθώντας τις απογραφές εξαρτημάτων για άρματα μάχης και αν υπάρχουν ρωσσικής ή κινεζικής κατασκευής (ή ινδικής, βραζιλιάνικης, ισραηλινής ή ανατολικής Ευρώπης);

Δεν έχει σημασία, το Ηνωμένο Βασίλειο πιστεύει ότι ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι εντείνει την παραγωγή όπλων για την Ουκρανία στο βίντεο που ενσωματώνεται στο σχετικό άρθρο παραπάνω «Η Βρετανία εντείνει την παραγωγή όπλων για να βοηθήσει την Ουκρανία να απωθήσει τις ρωσικές δυνάμεις | Ρωσία Ουκρανία Πόλεμος (News18)"

Σε περίπτωση που κάποιος θέλει έναν χάρτη για το πώς πηγαίνουν τα πράγματα στην Ουκρανία, ίσως αξίζει να ελέγξει αυτόν τον χάρτη, από εδώ:

Ουκρανία Διαδραστικός χάρτης - Ουκρανία Τελευταία νέα σε live χάρτη - liveuamap.com (https://liveuamap.com/en) (εντός του συνδέσμου)

 

Οι δυνάμεις που καταλαμβάνονται από ρωσσικά στρατεύματα και εκείνες των απελευθερωμένων κρατών της ανατολικής Ουκρανίας είναι αυτές που σκιάζονται σε ροζ στη δεξιά πλευρά - ανατολικά.

Πόσο είναι αυτό; Το ένα τέταρτο ή το ένα τρίτο της Ουκρανίας που καταλαμβάνεται τώρα από τη Ρωσσία;

Αν σχεδίαζα μια υπεράσπιση της Ουκρανίας, θα ανησυχούσα για την Οδησσό, το μεγαλύτερο λιμάνι στη νοτιοδυτική γωνία της Ουκρανίας, από το οποίο προέρχονται οι εξαγωγές και τη μικρή λωρίδα ροζ που ονομάζεται Υπερδνειστερία που μιλάει επίσης ρωσικά. Φυσικά, η Λευκορωσία είναι σύμμαχος της Ρωσσίας και έχει ήδη ξεπεράσει τις ουκρανικές δυνάμεις στη βόρεια Ουκρανία.

Αν θέλετε να μάθετε πότε ξεκινούν τα πυρηνικά, ελέγξτε οποιαδήποτε προσπάθεια των συμμαχικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ να επιτεθούν στον θύλακα του Καλίνινγκραντ στις ακτές της Βαλτικής.

Μπορεί κανείς μόνο να φανταστεί πόσο περισσότερο θα είχε διεισδύσει η Ρωσσία στην Ουκρανία χωρίς τα δισεκατομμύρια επί δισεκατομμυρίων δολαρίων όπλων και πληροφοριών που δεν είχε παράσχει η Δύση. ΄

Γιάρδες ή μίλλια, ίσως.

Υπάρχουν μερικές πολύ καλές αναφορές σχετικά με την κατάσταση εδώ:

SouthFront: Ειδήσεις κρίσης, παγκόσμια γεγονότα, πολιτική έρευναΝότιο | Αnalysis & Intelligence (https://southfront.org/)

Και εδώ:

Αμυντική Πολιτική Ασία - Γεωπολιτική και Αμυντική Ανάλυση + Αναφορές (https://defensepoliticsasia.com/)

Η οποία έχει αυτή την ιστορία για τα ρωσσικά κέρδη στα βορειοανατολικά της Ουκρανίας:

[ Μέτωπο Μπαχμούτ ] Η Berhikva και ο Yahidne πέφτουν στις ρωσσικές δυνάμεις – Αμυντική Πολιτική Ασία (https://defensepoliticsasia.com/bakhmut-front-berkhivka-and-yahidne-falls-to-russian-forces/)

Και αυτό το ενσωματωμένο βίντεο:

[ Μέτωπο Μπαχμούτ ] Οι Δυνάμεις Βάγκνερ κατέλαβαν την Berkhikva και τη Yahidne - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=I-_Jpsfbc2Y)

 

Όλα συνέβησαν χθες 23 Φεβρουαρίου 2023 – συμπεριλαμβανομένης της επιβεβαίωσης από τις ουκρανικές δυνάμεις με μηδενική κάλυψη από το δυτικό MSM.

Τώρα ίσως αναρωτιέστε πόσα όπλα που προμηθεύει η δυτική κυβέρνηση βρίσκονται τώρα σε ρωσσικά χέρια ή έχουν τιναχτεί στον αέρα. 

Το ίδιο και εγώ, αλλά δεν χρειάζεται να το ξέρετε αυτό γιατί η Δύση δεν έχει τελειώσει ακόμα μάχες στην Ουκρανία, μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό.

Παρεμπιπτόντως, οι Αμερικανοί που τυχαίνει να είναι μαύροι δεν θα θέλουν να μάθουν για τέτοιου είδους αναφορές σχετικά με το πόσο εκτιμάται το καθεστώς και οι φόροι τους για την κυβέρνηση της Ουκρανίας.

«Δεν το δικαιολογεί»: Η καθοδήγηση του Ειρηνευτικού Σώματος για μαύρους εθελοντές στην Ουκρανία προκαλεί σάλο μετά την έκθεσή τους στο Twitter (yahoo.com) (https://news.yahoo.com/does-not-justify-peace-corps-131100283.html)

«Οι θέσεις του Ειρηνευτικού Σώματος στην Ουκρανία δεν είναι επί του παρόντος ανοιχτές, αλλά οι εθελοντές του Μαύρου Ειρηνευτικού Σώματος που υπέβαλαν αίτηση προειδοποιήθηκαν να είναι προετοιμασμένοι να ονομαστούν με την λέξη N και να αντιμετωπίσουν άλλες ρατσιστικές συμπεριφορές ενώ βρίσκονται στην Ουκρανία, σύμφωνα με οδηγίες στον ιστότοπο του Ειρηνευτικού Σώματος που συζητείται επί του παρόντος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Νομίζω, ωστόσο ότι οι LBGTQ ++ είναι εντάξει. 

Ακούω, μάλιστα ότι υπάρχουν υψηλοί Ουκρανοί αξιωματούχοι, οι οποίοι μπορούν να παίξουν πιάνο με πολλά μέρη του σώματός τους.

https://peterhalligan.substack.com/p/uk-to-ban-the-export-of-russian-weapons?utm_source=substack&utm_medium=email

1 σχόλιο:

  1. Σχέδιο ψηφίσματος ΟΗΕ περί Καταδίκης της Δόξας του Ναζισμού.
    Εδώ φάνηκε ποιες χώρες στηρίζουν τον Ναζισμό, άλλες με πρόσχημα
    την κόντρα με τη Ρωσία, άλλες επειδή είναι Ναζί.
    Βλέπετε τι ψήφισε η δική μας;

    https://twitter.com/0minus_Prime/status/1628923470301077509?cxt=HHwWioC92YHRjJstAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!