Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Oἱ (ἐξαιρετικῶς ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ καί ἀντιαισθητικές, λέμε ἐμεῖς) 21 φωτογραφίες τοῦ μηνός

 

Συμβολικές Φωτογραφίες του Μήνα (23/02)


Σε αυτή την έκδοση του SPOTM: 

Γιατί υπάρχουν τόσες πολλές διασημότητες ντυμένες με κόκκινο χρώμα; 

Γιατί τόσοι πολλοί από αυτούς κρύβουν το ένα μάτι; Τι προσπαθούσε να μας πει η Rihanna; Και γιατί υπάρχει τόση ενοχλητική τέχνη στους δημόσιους χώρους;


https://vigilantcitizen.com/pics-of-the-month/symbolic-pics-of-the-month-02-23/

(φωτό 1)

Εάν ακολουθείτε κάπως τη λαϊκή κουλτούρα, πιθανότατα παρατηρήσατε ότι οι διασημότητες έχουν ντυθεί εντελώς με κόκκινο χρώμα στις πρόσφατες εκδηλώσεις των μέσων ενημέρωσης. Ήταν απλώς πολύ προφανές για να αγνοηθεί, σε σημείο που κάνει κάποιον να αναρωτιέται αν ήταν όλα συντονισμένα. Όταν κάποιος κατανοήσει τις τελετουργικές τάσεις της αποκρυφιστικής ελίτ, προκύπτει αμέσως μια απάντηση: Φυσικά και ήταν.

(φωτό 2)

Η Doja Cat έφτασε στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού καλυμμένη με 30.000 κρύσταλλα Swarovski και κόκκινη βαφή σώματος (Σ.τ.Μ. που μάλλον ή ίσως εσκεμμένα παραπέμπει σε εξανθήματα της ευλογιάς των πιθήκων ή κάποια άλλη λοιμώδη ασθένεια). Παρακολούθησε την παράσταση Ραπτικής άνοιξη-καλοκαίρι 2023 του Schiaparelli. Με τίτλο "Inferno Couture", η παράσταση είναι εμπνευσμένη από την "Κόλαση" του Δάντη και τους εννέα κύκλους της κόλασης. 


Με άλλα λόγια, πρόκειται για χαμηλών τόνων σατανικά πράγματα, ενώ παράλληλα δείχνουν την κατάσταση της Doja Cat ως σκλάβας της βιομηχανίας.

(φωτό 3)

Δεν υπήρχε τίποτα χαμηλών τόνων για τη σατανική ερμηνεία του Sam Smith στα Grammys (κάτι που εξηγήθηκε σε αυτό το άρθρο https://vigilantcitizen.com/moviesandtv/the-2023-grammys-host-of-the-sam-smith-satanic-ritual/).

Μιλώντας για τον Sam Smith, ήταν σαφώς «επιλεγμένος» για να λάβει αυξημένη προσοχή από τα μέσα ενημέρωσης φέτος. Φαίνεται επίσης να έχει πέσει πολύ χαμηλά στη «φάση ταπείνωσης» της καριέρας του. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ.

(εμετική φωτό 4)

Περίπου την ίδια εποχή με τα Grammy, ο Smith εμφανίστηκε στο περιοδικό Perfect σε μια απόλυτα ταπεινωτική εικόνα όπου μοιάζει με ψητό χοιρινό. Και κάποιο είδος σκλάβας του σεξ.

(φωτό 5)

Ό,τι είχε απομείνει από την αξιοπρέπεια του Smith εξαλείφθηκε στα Brit Awards όπου περπάτησε φορώντας αυτό το πράγμα. Ωστόσο, το κύριο "μήνυμα" αυτής της στολής έγκειται στο χρώμα της.

Μία εβδομάδα μετά τα Grammy, τα brit awards συνέχισαν την τελετουργική αφήγησή τους.

(φωτό 6)

 

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στα Brit Awards, ο Smith φορούσε το ίδιο ακριβώς καπέλο με κέρατα όπως στα Grammy. Ωστόσο, αντί να είναι κόκκινο, ολόκληρη η στολή του ήταν μαύρη. Όπως εξηγήθηκε σε προηγούμενα άρθρα, στους τελετουργικούς χρωματικούς κώδικες, το μαύρο αντιπροσωπεύει το «τελικό αποτέλεσμα» της «θυσίας» που αντιπροσωπεύει το κόκκινο χρώμα. Με άλλα λόγια, ο Sam Smith ήταν στο επίκεντρο ενός τελετουργικού που εκτεινόταν σε πολλά γεγονότα.

Εκτός από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και τα Grammy, το άλλο κύριο γεγονός των μέσων ενημέρωσης των τελευταίων εβδομάδων ήταν το Superbowl. Και, ναι, το πολυαναμενόμενο σώου στο ημίχρονο είχε να κάνει με το κόκκινο χρώμα.

(φωτό 7)

Η Rihanna ήταν πλήρως ντυμένη με κόκκινο χρώμα κατά τη διάρκεια του σώου στο ημίχρονο. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το μεγάλο «κέρδος» από αυτή την παράσταση ήταν ότι η Rihanna ήταν έγκυος, το να φοράει κόκκινο (το χρώμα της θυσίας) ήταν μάλλον περίεργο. Για να επιβεβαιώσει το γεγονός ότι εξακολουθεί να είναι σκλάβα της βιομηχανίας, η Rihanna έφτιαξε το σημάδι χεριού Illuminati στο τέλος της παράστασής της (χρησιμοποιώντας τα κόκκινα γάντια της). Αν δεν θυμάστε αυτή τη στιγμή, είναι επειδή οι κάμερες την έκοψαν όταν το έκανε.

Μιλώντας για το Superbowl, ο Damar Hamlin (ο παίκτης που κατέρρευσε κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού και προκάλεσε πολλές θεωρίες συνωμοσίας) φορούσε ένα εξαιρετικά συμβολικό σακάκι για το γεγονός.

(φωτό 8)

Το σακάκι του Hamlin διαθέτει μια φιγούρα που μοιάζει με τον Χριστό (με ένα πραγματικά μπερδεμένο πρόσωπο) σταυρωμένη και αιμορραγεί με κάθε είδους παράξενες λεπτομέρειες γύρω από αυτό. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ο ίδιος ο Hamlin «αναστήθηκε» (ή ο,τιδήποτε άλλο συνέβη), όλα αυτά είναι μάλλον περίεργα. Τα πάντα γύρω από αυτόν είναι περίεργα.

Δύο ημέρες μετά το Superbowl, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η κόρη της Μαντόνα, Lourdes Leon, φόρεσε αυτό το πράγμα κατά τη διάρκεια μιας επίδειξης μόδας στη Νέα Υόρκη.

(φωτό 9)

Η Lourdes Leon φορούσε ένα έντονο κόκκινο φόρεμα με κέρατα που έβγαιναν από τα στήθη ... και ένα καπέλο με κέρατα. Ήταν απλά μια μεγάλη, κόκκινη, σατανική στολή. Τι άλλο περιμένετε από την κόρη της Μεγάλης Ιέρειας της μουσικής βιομηχανίας;

Ως συνήθως, το σημάδι του ενός ματιού (https://vigilantcitizen.com/vc-resources/the-one-eye-sign-its-origins-and-occult-meaning/) ήταν παντού τον τελευταίο μήνα, υπενθυμίζοντας συνεχώς ότι τα άρρωστα φρικιά ελέγχουν αυτό που βλέπουμε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ποιος γίνεται διασημότητα.

(φωτό 10)

Ο Hunter Shafer (ο τρανσέξουαλ ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο άκρως ενοχλητικό Euphoria https://vigilantcitizen.com/moviesandtv/the-hidden-agenda-of-euphoria/) είναι το «αξιοσημείωτο πρόσωπο» του νέου αρώματος του Mugler. Και αυτό το «αξιοθαύμαστο πρόσωπο» είναι μισοκρυμμένο γιατί το σύμβολο του ενός ματιού είναι πιο σημαντικό από το πρόσωπο.

(φωτό 11)

Η υποψήφια για Grammy GloRilla εμφανίστηκε πρόσφατα στο NY Mag. Σε αυτή τη φωτογραφία, καλύπτει ένα μάτι με το ένα χέρι ενώ καλύπτει το στόμα της με το άλλο. Με αυτόν τον τρόπο, σας λέει τι σημαίνει να είσαι σκλάβος της βιομηχανίας: Τυφλός και σιωπηλός.

Ο Hugo Boss ξεκίνησε πρόσφατα μια διαφημιστική καμπάνια που αφορούσε διασημότητες που κάνουν το σημάδι του ενός ματιού.

(φωτό 12)

Ο Macaulay Culkin κρύβει το ένα μάτι χρησιμοποιώντας μια παιδική εικόνα. Αυτό πρέπει να κάνει για να πληρωθεί σήμερα.

(φωτό 13)

Φυσικά, ο Boss έπρεπε επίσης να υποκύψει στην ατζέντα που θολώνει το φύλο, παρουσιάζοντας ένα τρανσέξουαλ μοντέλο να κρύβει ένα μάτι χρησιμοποιώντας μια παιδική φωτογραφία όταν ήταν αγόρι.

Μιλώντας για την ατζέντα που θολώνει το φύλο, εδώ είναι ο John Cena.

(φωτό 14: "πρώην παλαιστής - νυν ρεντίκολο")

Ο πρώην παλαιστής εθεάθη να φοράει κοντή φούστα, ψηλά τακούνια και καλσόν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας νέας ταινίας. Θέλουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να εκθηλύνουν τους άνδρες και θέλουν ο κόσμος να το δει.

(φωτό 15)

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δημιούργησε μια έκθεση τέχνης με Αφρικανούς καλλιτέχνες. Γιατί, αντί να εστιάζουν, όπως, στην υγεία, προτιμούν να ασχολούνται με την πραγματική τους αποστολή: την Προπαγάνδα. Η κύρια εικόνα που προωθεί αυτό το πράγμα είναι μόνο ένα σωρό σύμβολα του ενός ματιού. Το μήνυμα: Ερχόμαστε για την Αφρική.

Οι εκθέσεις τέχνης που διοργανώνονται από ελίτ οργανώσεις αποκαλύπτουν πόσο βαθιά άρρωστοι και αναστατωμένοι είναι πραγματικά αυτοί οι άνθρωποι. Ακολουθούν πίνακες ζωγραφικής που εκτέθηκαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

(φωτό 16)

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν έργα της Lena Birgitta Cronqvist Tunström. Τα έργα της συχνά περιλαμβάνουν παιδιά σε παράξενες και μερικές φορές εξαιρετικά ενοχλητικές καταστάσεις.

(φωτό 17)

Αυτός ο πίνακας απεικονίζει ανθρώπους που διαμελίζονται βίαια. Το αρσενικό απεικονίζεται μάλιστα με κομμένο το πέος του. Πώς γίνεται και βρίσκεται αυτό στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο;

(φωτό 18)

Ένα μικρό άτομο σπρώχνεται βίαια μέσα σε ένα βάζο. Αυτοί οι πίνακες απεικονίζουν συμβολικά την κακοποίηση και τον έλεγχο των ανθρώπων ... εντός της έδρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης ... που έχει σχήμα σαν τον Πύργο της Βαβέλ (https://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-the-eu-parliament/), παρεμπιπτόντως.

Μιλώντας για ανατριχιαστική αλλά συμβολική τέχνη σε δημόσιους χώρους, ένα νέο άγαλμα εκτέθηκε στην κορυφή ενός δικαστικού μεγάρου της Νέας Υόρκης.

(φωτό 19)

Στην κορυφή του δικαστικού μεγάρου στέκεται ένα χρυσό γυναικείο άγαλμα ύψους οκτώ ποδιών με πλεξούδες που περιστρέφονται σαν κέρατα. Δεν άργησαν ορισμένοι παρατηρητές να χαρακτηρίσουν το γλυπτό σατανικό. Ο καλλιτέχνης που το δημιούργησε λέει ότι προορίζεται να αντιπροσωπεύει τον επείγοντα χαρακτήρα της ρύθμισης των αμβλώσεων.

(φωτό 20)

Πέρα από το γεγονός ότι αυτό το πράγμα μοιάζει με δαίμονα, ολόκληρο το πλαίσιό του είναι εξαιρετικά συμβολικό. Η κορυφή αυτού του δικαστικού μεγάρου κοσμείται με δέκα μεγάλους νομοθέτες ανά τους αιώνες, όπως ο Μωϋσής και ο Κομφούκιος. Το γεγονός ότι αυτό το φανταστικό ον (που προορίζεται να αντιπροσωπεύει μια συγκεκριμένη πολιτική ατζέντα) στέκεται δίπλα τους δείχνει την αυξανόμενη αντι-ουδετερότητα του δικαστικού συστήματος.

(φωτό 21)

Η Balenciaga ανακοίνωσε πρόσφατα μια συνεργασία με την Εθνική Συμμαχία για τα Παιδιά. Πρόκειται σαφώς για μια απελπισμένη κίνηση δημοσίων σχέσεων μετά τη διαμάχη για την παιδική πορνογραφία Balenciaga (https://vigilantcitizen.com/vigilantreport/theres-something-terribly-wrong-with-balenciaga-and-the-rabbit-hole-goes-deep/). Έχω μια πολύ καλύτερη πρόταση για τον Balenciaga: Μείνετε, που να σας πάρει, μακριά από τα παιδιά εντελώς.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους όσους έστειλαν φωτογραφίες.

  

2 σχόλια:

  1. Μαγεία Στο Κέντρο Της Αθήνας???????

    https://www.youtube.com/watch?v=NdepKqBx8n4

    ANNA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΡΕΑΣ (HUMAN MEAT PROJECT) – “ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ”: ΔΩΡΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

    https://orthodoxyellas.blogspot.com/2023/02/human-meat-project.html

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!