Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έτσι νομίζει! Οι άνθρωποι θά επιτύχουν την ....AΘΑΝΑΣΙΑ (!!!) σέ 8 ΧΡΟΝΙΑ, λέει ο πρώην μηχανικός της 'Google', που έχει προβλέψει τό μέλλον, με ακρίβεια 86%.... ( Σάν πολύ "αισιόδοξος" δέν είσαι; )

 

Humans will achieve immortality (!) in eight YEARS, says former 'Google' engineer, who has predicted the future with 86% accuracy...



Τώρα ο πρώην μηχανικός της 'Google' πιστεύει, ότι η τεχνολογία πρόκειται να γίνει τόσο ισχυρή (;), που θα βοηθήσει τους ανθρώπους να ζήσουν για ...πάντα, σε αυτό που είναι γνωστό ως μοναδικότητα.


Η μοναδικότητα είναι ένα θεωρητικό σημείο, όπου η τεχνητή νοημοσύνη ξεπερνά την ανθρώπινη νοημοσύνη και αλλάζει την πορεία της εξέλιξής μας, αναφέρει το LifeBoat (https://lifeboat.com/blog/2023/03/ray-kurzweil-says-well-reach-immortality-by-2030-the-singularity-is-near).

Ο Kurzweil, ένας συγγραφέας, που περιγράφει τον εαυτό του ως ...φουτουριστή, προέβλεψε ότι η τεχνολογική μοναδικότητα θα συμβεί μέχρι το 2045, με την AI να περνάει ένα έγκυρο τεστ Turing το 2029.

Είναι μια δοκιμή της ικανότητας μιας μηχανής, να επιδεικνύει ευφυή συμπεριφορά ισοδύναμη, ή αδιαίρετη, από εκείνη ενός ανθρώπου!

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-11911975/Humans-achieve-immortality-eight-YEARS-says-former-Google-engineer.html

6 σχόλια:

  1. https://warnews247.gr/exelixi-vomva-stin-kypro-i-tourkia-apesyre-apo-ta-katechomena-42-armata-machis-leopard-2a4-vid/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταστρέφουν τη γεωργία και τη κτηνοτροφία παγκοσμίως στο όνομα του ψεύδους της «υπερθέρμανσης» του πλανήτη…
    https://primenews.press/katastrefoun-ti-georgia-kai-ti-ktinotrofia-pagkosmios-sto-onoma-tou-psevdous-tis-yperthermansis-tou-planiti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TO PELITI ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
    Ένα κύμα αλληλεγγύης προς το Πελίτι.

    https://www.youtube.com/watch?v=46CxMDMpHkA&t=4s

    https://peliti.gr/prostimo-42-51565-evro-sto-peliti/#

    Πρόστιμο 42.515,65 ευρώ στο Πελίτι.
    26 Μαρτίου 2023 / 241670

    Αγαπητέ φίλε

    Αγαπητή φίλη,

    Είμαι ο Παναγιώτης Σαϊνατούδης, ιδρυτής του Πελίτι. Πολύ πιθανόν να με ξέρεις. Είμαι αυτός που παιδάκι 22 χρονών, (Ιανουάριος 1991) ξεκίνησα την πρώτη ομάδα στην Ελλάδα, για τη συλλογή, διατήρηση, διάδοση και διάσωση των παραδοσιακών ποικιλιών σπόρων στην Ελλάδα.

    Είμαι αυτός που ξεκίνησε με τα πόδια και συνάντησα χιλιάδες καλλιεργητές σε απομονωμένες περιοχές και όχι μόνο και μετέφερα αυτούς τους σπόρους στην υπόλοιπη Ελλάδα.

    Είμαι αυτός που οργάνωσε την πρώτη Γιορτή Παραδοσιακών Σπόρων στην Ελλάδα το 1999.

    Είμαι αυτός που τιμήθηκα ως Φύλακας της Βιοποικιλότητας στη Ρώμη το 2009.

    Είμαι αυτός που ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας τίμησε για την εθελοντική του προσφορά στη χώρα το 2013. Όταν το Πελίτι υποστήριζε πάνω από 20.000 Ελληνικές Οικογένειες για να έχουν να φάνε την περίοδο της οικονομικής κρίσης.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πᾶμε ὁλοταχῶς πρός τά «Πίσω»!
    https://proskynitis.blogspot.com/2023/03/blog-post_218.html
    - - -
    Ο ΚΑΡΔΙΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
    https://proskynitis.blogspot.com/2023/03/blog-post_289.html
    - - -

    Η ελπίδα είναι σαν τη φλόγα του καντηλιού μέσα στο σκοτάδι της ταλαιπωρίας.
    https://proskynitis.blogspot.com/2023/03/blog-post_378.html
    - - -

    Ταξιδιῶτες σέ καράβι...(Γ.Δροσίνης)
    https://proskynitis.blogspot.com/2023/03/blog-post_885.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Το Άγιο Όρος ζει με την ορθόδοξη παράδοση και συνεχίζει να γεννά αγίους»
    https://gr.pravoslavie.ru/152783.html

    [...]
    Με ενέπνευσε πολύ η διδασκαλία του για το ότι πρέπει να έχουμε θετικές, καλές σκέψεις. Αυτή η διδασκαλία υπάρχει και στο πνεύμα του γέροντα Θαδδαίου της Βιτόβνιτσα που με ευλόγησε να γίνω μοναχός.

    Ο γέροντας Παΐσιος συνέκρινε τους ανθρώπους που είχαν καλή προαίρεση με τις μέλισσες. Όποιος σκέφτεται άσχημα για τους ανθρώπους και τον κόσμο, μοιάζει με τη μύγα. «Ἂν τώρα ἔπιανες μιὰ μύγα, καὶ αὐτὴ μποροῦσε νὰ μιλήσει καὶ τὴ ρωτοῦσες νὰ σοῦ πεῖ μήπως ξέρει ἂν πουθενὰ ὑπάρχουν τριαντάφυλλα, τότε ἐκείνη θὰ ἀπαντοῦσε πὼς δὲ γνωρίζει κἄν τί εἶναι αὐτά. Ἐγώ, θὰ σοῦ πεῖ, ξέρω πὼς ὑπάρχουν σκουπίδια, τουαλέτες <…>. Ἂν πιάσεις τώρα τὴ μέλισσα καὶ τὴ ρωτήσεις ποῦ ὑπάρχουν σκουπίδια, αὐτὴ θὰ σοῦ πεῖ ὅτι δὲ γνωρίζει, θὰ σοῦ πεῖ ἐκεῖ ὑπάρχουν γαρδένιες, ἐκεῖ τριανταφυλλιές, ἐκεῖ θυμάρι, ἐκεῖ μέλι, ἐκεῖ ζάχαρη, ἐκεῖ λουκούμια καὶ γενικὰ θὰ εἶναι γνώστης ὅλων τῶν καλῶν καὶ θὰ ἔχει παντελῆ ἄγνοια ὅλων τῶν κακῶν». Αυτή η σύγκριση με εξέπληξε πάρα πολύ, όταν την διάβασα. Πρέπει να υπενθυμίζουμε πιο συχνά αυτήν τη σύγκριση στο σύγχρονο πολύ νοήμονα άνθρωπο που είναι επιρρεπής στην κατάθλιψη, την δυσαρέσκεια και τα παράπονα. Γιατί να κατακρίνουμε, όταν μπορούμε να χαιρόμαστε; Αφού μας δόθηκαν αυτά τα λόγια: «Χαίρετε ἐν Κυρίῳ πάντοτε· πάλιν ἐρῶ, χαίρετε» (Φιλ.4: 4).

    [...]
    Είχαμε έναν αδελφό δόκιμο, που είχε τόσο μεγάλη αγάπη προς όλους έτσι που ήθελε να παραμένει για πάντα δόκιμος, ώστε να κάνει υπακοή σε όλους.

    [...]
    Η ψυχή ενός λαού είναι οι άγιοί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο Πύργος της Βαβέλ.. ξαναχτίζετα ,ι Εδώ και Καιρό..
    την Κατάληξή της , την Γνωρίζουμε από το Παρελθόν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!