Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ καί ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! - Jay Naidoo: Καταστολή τῆς ἐλευθερίας τοῦ ΛΟΓΟΥ! – Ἕνας δρόμος πρός τήν ΤΥΡΡΑΝΙΑ. Τραυματίζει καί ΣΚΟΤΩΝΕΙ!

 



 από τον 

Αυτό το άρθρο είναι το πρώτο μιας σειράς από τον Jay Naidoo, ακολουθώντας το άρθρο του: Jay Naidoo: Το «Νέο Απαρτχάϊντ» είναι ακόμη χειρότερο από το Nats, είναι αποφασισμένο να μας πάρει τη ζωή (https://www.biznews.com/thought-leaders/2023/02/24/jay-naidoo-new-apartheid-worse-than-nats)

από τον Jay Naidoo*

«Δεν έχουμε τίποτε να χάσουμε παρά μόνο τις αλυσίδες μας. Γιατί το μυαλό των καταπιεσμένων είναι το κύριο όπλο στα χέρια του δυνάστη» – Steve Biko

Ήμουν 15 ετών όταν αυτά τα λόγια άναψαν μια σπίθα στην καρδιά μου και άλλαξαν τη ζωή μου και αυτή πολλών άλλων. 

Είμαι 68 σήμερα και εξακολουθούν να ηχούν στα αυτιά μου. 

Ο Biko άναψε μια φωτιά που πυροδότησε εκατομμύρια από εμάς που ορθώσαμε θαρραλέα το ανάστημά μας το 1976 για να αντιμετωπίσουμε το καθεστώς του απαρτχάϊντ και να απελευθερώσουμε μια δυναμική που θα οδηγούσε στο πολιτικό θαύμα που θα έθετε τον ιδρυτή μας Νέλσον Μαντέλα στα κτίρια της Ένωσης ως τον πρώτο δημοκρατικά εκλεγμένο Πρόεδρό μας.

Σήμερα αντιμετωπίζουμε μια παρόμοια στιγμή θεμελίωσης. 

Η ανθρωπότητα κλονίζεται από τις καταστροφικές επιπτώσεις της αντιμετώπισης της πανδημίας και των επακόλουθων lockdown, της συγκάλυψης, της απώλειας αγαπημένων προσώπων και των ακραίων μέτρων που έχουν καταστρέψει εκατομμύρια θέσεις εργασίας και επιχειρήσεις. 

Προσωπικά δεν μπόρεσα να δω τα εγγόνια μου στον Καναδά λόγω της επιβολής αυτών των μέτρων, που περιορίζουν την ελευθερία μετακίνησής μας με τον βάναυσο τρόπο με τον οποίο το 'απαρτχάϊντ' πέρασε τους νόμους. 

Πολλές σοβαρές ανεξάρτητες μελέτες έχουν δείξει, ότι αυτά τα μέτρα είναι ΑΧΡΗΣΤΑ, όταν πρόκειται για αναπνευστικό ιό. 

Το να είσαι υποχρεωμένος να φοράς μάσκα μπαίνοντας σε ένα εστιατόριο για παράδειγμα, αλλά να σου επιτρέπεται να την βγάζεις μόλις κάτσεις δεν έχει κανένα νόημα. 

Το να έχουμε ένα πλεξιγκλάς ενός τετραγωνικού μέτρου που χωρίζει δύο άτομα που μιλούν μεταξύ τους, όταν ο ιός είναι αερομεταφερόμενος δεν έχει κανένα νόημα. 

Η πολιτική είπε στην επιστήμη ...τι να πει!

Πρέπει να είμαστε τυφλοί για να μην δούμε τη δραματική αύξηση της διαταραχής του μετατραυματικού στρες (PTSD), των ψυχικών ασθενειών, της κατάθλιψης, του άγχους και της αυτοκτονίας ως ένα νέο φάσμα απελπισίας και απόγνωσης που επιστρέφουν που στοιχειώνουν τη ζωή μας που προκαλείται από το μεγαλύτερο φαρμακευτικό πείραμα στην ανθρώπινη ιστορία. 

Γιατί αυτό είναι, γραμμένο σε ασπρόμαυρο στα έγγραφα της Pfizer και της Moderna: ένα  π ε ί ρ α μ α . 

Δεν γνωρίζουμε τι περιέχουν τα λεγόμενα εμβόλια και οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν γνωρίζουν την έκβαση του πειράματός τους.

Είμαστε οι εργαστηριακοί αρουραίοι. Εξαναγκαστήκαμε να γίνουμε ινδικά χοιρίδια.

Οι φύλακες της κοινωνίας μας απουσιάζουν από τη δράση. Το mainstream και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει προπαγανδιστικά παραρτήματα ενός αφηγήματος της big pharma με στόχο τη λογοκρισία των διαφωνούντων φωνών και τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος βασισμένου στον φόβο και τον εξαναγκασμό. 

Κάνοντας μόνο μια απλή ερώτηση όπως - "μπορώ να έχω τον κατάλογο των συστατικών που περιέχονται στη σύριγγά σας" ή "μπορείτε να εγγυηθείτε ότι δεν θα υποστώ μία από τις 1200 περίπου αναφερόμενες γνωστές παρενέργειες" σας χαρακτηρίζει αντιεμβολιαστή, ενώ στην πραγματικότητα, θα πρέπει να σας αποδείξει υπεύθυνο άτομο.

Δεν υπήρξα ποτέ συνωμοσιολόγος, αλλά όλα όσα παρατηρώ τώρα δείχνουν μια συνωμοσία κατεστημένων συμφερόντων που επιδιώκουν να δημιουργήσουν έναν οργουελιανό εφιάλτη που ούτε ο Τζωρτζ Όργουελ δεν θα μπορούσε καν να φανταστεί. 

Και είμαι σοκαρισμένος όταν βλέπω ότι τμήματα της κοινωνίας των πολιτών και των μέσων ενημέρωσης να έχουν παρασυρθεί σε αυτό το αφήγημα.

Χρειαζόμαστε την άνοδο των νέων Biko που κατευθύνουν την ιατρική προς τις πραγματικά ευγενείς αρχές της για τη διάσωση ζωών ασθενών. Χρειαζόμαστε έντιμους γιατρούς που ασκούν έντιμη ιατρική.

Πρέπει να αποκαταστήσουμε την ακεραιότητα της ιατρικής, έτσι ώστε οι γιατροί που ακολουθούν τον όρκο του Ιπποκράτη για τη φροντίδα των ασθενών να μην θυματοποιούνται.

Έχουμε μια πλήρη κατάρρευση του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης και μια επιδημία παραπληροφορημένων γιατρών και παραπληροφορημένων και τραυματισμένων ασθενών.

Ο Δρ Aseem Malhotra, διαπρεπής παγκόσμιος καρδιολόγος, είναι μέρος ενός αυξανόμενου κινήματος θαρραλέων γιατρών που εργάζονται για την αποκατάσταση της ακεραιότητας στο ιατρικό επάγγελμα. Σύμφωνα με τον ίδιο, «Η επιστήμη είναι σαφής, αλλά πολλοί έχουν κατηχηθεί τόσο πολύ με μια συγκεκριμένη αφήγηση που υπάρχει τώρα σκόπιμη τύφλωση. Όταν εθελοτυφλούμε μπροστά στην αλήθεια για να αισθανόμαστε ασφαλείς, να μειώνουμε το άγχος και να επιδιώκουμε να προστατεύσουμε το κύρος και τη φήμη μας ως επάγγελμα, τότε ξεχνάμε ότι ο πραγματικός σκοπός της ιατρικής είναι να εξυπηρετεί τους ασθενείς».

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας σε μια δήλωση αποστολής το επανέλαβε κάποτε στο παρελθόν: «Αυτή η υγεία είναι μια κατάσταση πλήρους σωματικής, ψυχικής και κοινωνικής ευεξίας και όχι απλώς η απουσία ασθένειας και αναπηρίας». Όχι πια, σύμφωνα με τους ίδιους.

Η κύρια δουλειά των γιατρών είναι η βελτίωση των αποτελεσμάτων της υγειονομικής περίθαλψης, η οποία απαιτεί ατομική κλινική εμπειρογνωμοσύνη, σεβασμό για τις αξίες και τις προσδοκίες των ασθενών και τα καλύτερα διαθέσιμα κλινικά στοιχεία και πρωτόκολλα. Αυτό υποτίθεται ότι ακολουθεί το ιατρικό επάγγελμα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Δρ Aseem Malhotra, «ο COVID κατέλαβε αυτή τη μεθοδολογία, έτσι ώστε σήμερα, οι κλινικές αποφάσεις βασίζονται σε προκατειλημμένες και διεφθαρμένες πληροφορίες και έρευνα. Η φροντίδα των ασθενών δεν είναι το αποτέλεσμα. Είναι οι ανάγκες των εμπορικών συμφερόντων».

Ο μοναδικός σημαντικότερος στόχος της ιατρικής θα πρέπει να είναι η αποκατάσταση της ηθικής και της ακεραιότητας του επαγγέλματος. Η συμπαιγνία με τη φαρμακευτική βιομηχανία έχει δει τώρα τις εποπτικές ιατρικές ρυθμιστικές αρχές μας στις τσέπες των εμπορικών συμφερόντων να αφήνουν τους ανθρώπους μόνους και δύσπιστους για το ιατρικό επάγγελμα.

Οι έντιμοι εργατικοί γιατροί που ακολουθούν τυπικές διαδικασίες λειτουργίας, αποδεδειγμένα πρωτόκολλα έγκαιρης θεραπείας έχουν απορριφθεί και η αποτελεσματική ιατρική για τη θεραπεία από τον COVID έχει απαγορευτεί.

Η Δρ Sankara Chetty στο Port-Edward, για παράδειγμα, έχει περιθάλψει 14.000 ασθενείς από COVID, πολλοί με συννοσηρότητες. Ούτε μία νοσηλεία. Ούτε ένας θάνατος. Αλλά δεν θέλουμε να τον ακούσουμε. Μάλιστα, αποκλείστηκε από το YouTube επειδή αποκάλυψε τη σωτήρια συνταγή του. Και τώρα, εξωφρενικά, το Συμβούλιο Υγείας και Επαγγελμάτων της Νότιας Αφρικής, στο κατηγορητήριο εναντίον του, δήλωσε ότι είναι «Ένοχος για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά σε βάρος μελών του κοινού...» Κρίθηκε ένοχος γιατί σώζει ζωές και θεραπεύει τον λαό μας. Σοβαρολογούμε; Σε αυτό το σημείο βρισκόμαστε τώρα;

Ο Δρ Chetty βρίσκεται στην αυξανόμενη λίστα ατρόμητων γιατρών όπως η Δρ Susan Vosloo, ο καθηγητής Tim Noakes και τόσοι άλλοι που βρίσκουν το θάρρος να αμφισβητήσουν την κυρίαρχη αφήγηση. 

Στην πραγματικότητα, πολλοί γιατροί και επιστήμονες στους οποίους απευθυνθήκαμε για συμβουλές και καθοδήγηση τις τελευταίες δεκαετίες, βρίσκονται ξαφνικά σε μια μαύρη λίστα που δημιουργήθηκε από τις φαρμακευτικές και την κυβέρνηση, απηχώντας τα κύρια μέσα ενημέρωσης και διαφορετικούς οργανισμούς.

Αν δεν ταιριάζουν με το επίσημο αφήγημα, χαρακτηρίζονται συνωμοσιολόγοι, τους αφαιρείται η ιατρική τους άδεια, ή απολύονται από τις δουλειές τους.

Στέκομαι στο πλευρό τους και είμαι περήφανος που υπερασπίζομαι την ελευθερία του λόγου στην οποία έχω αφιερώσει τη ζωή μου. Όπως εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι στον κόσμο, θέλω να ακούσω την άποψή τους, επειδή τα δεδομένα των τραυματισμών από τα εμβόλια δεν μπορούν πλέον να κρυφτούν. Το πέπλο μυστικότητας που έχει καλύψει την αντιμετώπιση της πανδημίας αποκαλύπτει τώρα ένα σάπιο κουτί γεμάτο σκουλήκια.

Στην παρουσίασή του, την οποία κάθε ρυθμιστική αρχή, επαγγελματίας υγείας και κυβερνητικός υπεύθυνος χάραξης πολιτικής και αξιωματούχος πρέπει να δει, ο Δρ Aseem Malhotra παραθέτει τα λόγια του Gert Gigerenzer, Διευθυντή του Κέντρου Harding για την αλφαβητισμό κινδύνου, Βερολίνο από ένα Δελτίο του ΠΟΥ το 2009: «Είναι ηθική επιταγή κάθε γιατρός και ασθενής να κατανοήσουν τη διαφορά μεταξύ απόλυτων και σχετικών κινδύνων για την προστασία των ασθενών από περιττό άγχος και χειραγώγηση».

Ο Δρ Malhotra θρηνεί το επάγγελμά του, «Η άγνοια στα υψηλότερα επίπεδα ακαδημαϊκής και κλινικής ηγεσίας είναι βαθιά. Έχουμε μια πανδημία παραπληροφορημένων γιατρών. Και η παραπληροφορημένη έρευνα χρηματοδοτείται επειδή είναι πιθανό να είναι κερδοφόρα για τα φαρμακευτικά συμφέροντα και όχι να συμβάλλει στη βελτίωση των αποτελεσμάτων των ασθενών. Η συλλογική άγνοια για το πώς οι πληροφορίες που καταναλώνουμε στην εκπαίδευσή μας έχουν τόσο εξυγιαστεί και χειραγωγηθεί από ισχυρά κατεστημένα εμπορικά συμφέροντα βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο όλων των εποχών».

Μου συνταγογραφήθηκαν στατίνες για την καρδιακή μου κατάσταση. Με έκανε πιο άρρωστο. Ευτυχώς η σύζυγός μου, δημοσιογράφος 45 ετών, η οποία επίσης θρηνεί τον θάνατο του επαγγέλματός της, έκανε λεπτομερή έρευνα που αποδεικνύει ότι οι στατίνες είναι μια από τις μεγαλύτερες φάρσες της φαρμακοβιομηχανίας και το σταμάτησα. Σήμερα γνωρίζουμε από τα δεδομένα ότι τα συνταγογραφούμενα φάρμακα είναι πλέον οι τρίτοι μεγαλύτεροι δολοφόνοι μετά την καρδιακή ανεπάρκεια και τις παρενέργειες του καρκίνου.

Τι πρέπει να γίνει;

Ολόκληρη η αλυσίδα αξίας της υγείας θα πρέπει να επανεξεταστεί. Η δυτική ιατρική που τροφοδοτείται από φαρμακευτικά συμφέροντα εστίασης στην αισχροκέρδεια έχει δημιουργήσει τεράστια δυσπιστία και έχει βγάλει από την εξίσωση τη φροντίδα των ασθενών. Πρέπει να καταστήσουμε τους διευθύνοντες συμβούλους της φαρμακευτικής βιομηχανίας υπόλογους και προσωπικά υπεύθυνους. Διαφορετικά, τα πενιχρά πρόστιμα που πληρώνουν ξεπερνιούνται κατά πολύ από τα κέρδη τους.

Πρέπει να επανενεργοποιήσουμε την εγχώρια γνώση στην κοινωνία μας, έτσι ώστε οι εναλλακτικές θεραπείες υγείας που στοχεύουν στην ολιστική ευημερία όπως η Αγιουρβέδα και ο Βελονισμός και πολλές άλλες να μην διαγραφούν από τη ζωή μας. Η δυτική ιατρική έχει σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει, αλλά πρέπει να μάθει ότι πρέπει να συνυπάρχει με πολλές άλλες θεραπείες υγείας. Για παράδειγμα, γιατί έχουμε συνθλίψει και αποκρύψει το γεγονός ότι η λήψη βιταμίνης D, C και ψευδαργύρου μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να βοηθήσει στην καταπολέμηση όχι μόνο του COVID αλλά όλων των ιών; Γιατί δεν μιλάμε για υγιεινή διατροφή και τρόπο ζωής; Επειδή δεν υπάρχουν χρήματα για να κερδίσετε αν οι άνθρωποι είναι υγιείς; Πήραμε την ευθύνη της υγείας ενός ανθρώπου μακρυά του και την αφήσαμε άνευ όρων στα χέρια της Big Pharma, ή θα έπρεπε να πω στις τσέπες της. Αυτός δεν μπορεί να είναι ο δρόμος προς ένα υγιές μέλλον.

Οι φύλακες της κοινωνίας μας, συμπεριλαμβανομένων των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και των ελεγκτών γεγονότων, των ΜΚΟ, των ρυθμιστικών αρχών υγείας και των ιατρικών ρυθμιστικών αρχών, πρέπει να ελεγχθούν για να κατανοήσουν ποιος τους χρηματοδοτεί και πώς αυτό μπορεί να επηρεάσει το έργο τους.

Είμαι διατεθειμένος να σταθώ σε οποιαδήποτε πλατφόρμα στο Κοινοβούλιο, στον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα ή ζωντανά σε οποιοδήποτε κύριο μέσο ενημέρωσης με τον Δρ Aseem Malhotra για να συζητήσουμε εκείνους που μας οδήγησαν σε αυτήν την καταστροφή. Ίσως ο καθηγητής Abdool Karim και άλλοι στη Συμβουλευτική Επιτροπή Covid των Υπουργών να έχουν το θάρρος να συμφωνήσουν σε αυτήν τη δημόσια συζήτηση.

Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε σημείο καμπής. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα παιδιά και τα εγγόνια μας έναν κόσμο στερημένο από αλληλεγγύη και συμπόνια, που φορά τις παρωπίδες των εμπορικών συμφερόντων που μας βλέπουν ως εμπορεύματα που πρέπει να χρηματιστοποιηθούν και να ελεγχθούν.

Ας σταματήσουμε αυτή την εκστρατεία εμβολιασμού ειδικά όσον αφορά τα παιδιά που αντιμετωπίζουν μικρό κίνδυνο από τον COVID. 

Ας ορίσουμε μια ανεξάρτητη ισορροπημένη ομάδα διακεκριμένων επιστημόνων και επαγγελματιών του ιατρικού τομέα, για να μελετήσει τα δεδομένα και να κάνει συστάσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τη μαζική αύξηση των τραυματισμών από εμβόλια. 

Εκατομμύρια θύματα, που τραυματίστηκαν από εμβόλια ζητούν να ακουσθούν. 

Τώρα λέμε ότι υπάρχουν περισσότεροι τραυματισμοί και θάνατοι από εμβόλια από τους ίδιους τους θανάτους από COVID, ότι τα lockdowns δημιούργησαν περισσότερες ασθένειες και χάος από τον ίδιο τον ιό που έχει, επιτρέψτε μου να μας υπενθυμίσω, ποσοστό επιβίωσης 99,97%.

Πρέπει να περιβάλουμε τους τραυματίες με αγάπη και συμπόνια καθώς υποφέρουν μόνοι τους μακριά από τη λάμψη ενός απόντος μέσου ενημέρωσης. Αυτό που έχουν υποστεί είναι απαράμιλλη θυματοποίηση που είναι αόρατη επειδή τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης απέτυχαν να κάνουν τη δουλειά τους είτε με πράξεις παράλειψης είτε με πράξεις διάπραξης.

Απευθύνω έκκληση στη μεγαλειώδη ανθρωπιά μας να τους δει. Να τους ακούσουμε. Να τους αγκαλιάσουμε. Και να θεραπευτούμε μαζί τους.

Αυτή είναι η προσευχή μου. Και γιατί αποφάσισα να υπερασπιστώ εκείνους που δεν έχουν φωνή ή ελεύθερη βούληση.

Με τον ίδιο τρόπο που όρθωσα το ανάστημά μου όταν ήμουν 15 ετών και άκουσα τον θαρραλέο Steve Biko να αρθρώνει ένα όραμα για μια θεραπευθείσα χώρα.

[*Ο Jayaseelan "Jay" Naidoo είναι νοτιοαφρικανός πολιτικός ακτιβιστής που υπηρέτησε ως ιδρυτικός γενικός γραμματέας του Κογκρέσσου των Συνδικάτων της Νότιας Αφρικής και υπουργός στο υπουργικό συμβούλιο του Μαντέλα».]


https://www.biznews.com/global-citizen/2023/02/27/jay-naidoo-suppression-freedom-speech-path-tyranny-injures-kills

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!