Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΟ ΞΕΡΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! Οι Αμερικανοί ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ, που κάποτε (...) τούς καθόριζαν! Μεταξύ αυτών είναι ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ, η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΙΣΤΙΣ και η απόκτηση παιδιών! [ Μά, τί μας θυμίζει, τί μας θυμίζει.... ]

 


Ο πατριωτισμός, η θρησκευτική πίστη, η απόκτηση παιδιών και άλλες προτεραιότητες, που βοήθησαν στον καθορισμό του εθνικού χαρακτήρος για γενιές, υποχωρούν σε σημασία για τους Αμερικανούς, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της 'Wall Street Journal-NORC'.


Η έρευνα, που διεξήχθη με το NORC στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο, έναν μη κομματικό ερευνητικό οργανισμό, βρίσκει επίσης τήν χώρα, ΕΝΤΟΝΑ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ από τα πολιτικά κόμματα σχετικά με τις κοινωνικές τάσεις, όπως η ώθηση για φυλετική ποικιλομορφία στις επιχειρήσεις και η χρήση αντωνυμιών ουδέτερων, ως προς το φύλο....

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. Αυτά συμβαίνουν στα αστικά κέντρα. Στην επαρχία και στις κωμοπόλεις.. πατριωτισμός, Χριστός, παιδιά αντιστέκονται ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί, πράγματι αγαπητέ Κ - Τ, η αμερικανική επαρχία, όπως καί η δική μας ΚΡΑΤΑΕΙ ακόμα, μέ νύχια καί μέ δόντια!
      Ευχαριστούμε πολύ.
      Καλό μήνα μέ υγεία καί Καλή Ανάσταση!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!