Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

BOMBA Κούγια! « Η ΕΚΡΗΞΗ προκλήθηκε από τό εμπορικό τραίνο. Τί μετέφερε; ; ; »


«Έχουμε μία πρωτοφανή πυρκαγιά μήκους 80 μέτρων» τονίζει ο Αλέξης Κούγιας, ζητώντας διερεύνηση για τη φωτιά μετά τη σύγκρουση των τραίνων στα Τέμπη.


Τήν διερεύνηση της έκρηξης και της πυρκαγιάς που προκλήθηκε μετά τη φονική σύγκρουση των τραίνων στα Τέμπη, ζητά ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης σε 11 οικογένειες που έχασαν δικούς τους ανθρώπους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Δύο εβδομάδες μετά την τραγωδία στα Τέμπη, οι ευθύνες αλλά και τα αίτια για το δυστύχημα εξακολουθούν να αναζητούνται.

«Έχω πλέον τη δικογραφία στα χέρια μου από χθες. 

Από την πρώτη στιγμή, είπα πως πρέπει να ερευνήσουμε σε ποια συχνότητα σε μετωπικές συγκρούσεις τραίνων, έχει προκριθεί έκρηξη και πυρκαγιά. 

Διαπιστώσαμε και εμείς ό,τι και εσείς. 

Δεν έχει συμβεί ποτέ σε κανένα άλλο ατύχημα ή δυστύχημα να έχει πυρκαγιά» λέει αρχικά ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο Live News.

«Έχουμε μία πρωτοφανή πυρκαγιά μήκους 80 μέτρων όπου πριν από αυτό είχε δημιουργηθεί έκρηξη. 

Το επιβατικό τραίνο δεν μετέφερε τίποτα, όπως διαπιστώθηκε και μένει να δούμε για το εμπορικό τραίνο. 

Εστιάσαμε στις ευθύνες των σταθμαρχών και δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με το πώς και το που φόρτωσε το εμπορικό τρένο και με τι; 

Ποιοι ήταν οι ιδιοκτήτες των προϊόντων που φορτώθηκαν;» σημειώνει.

«Τα περισσότερα θύματα έχουν εξαϋλωθεί, οι άνθρωποι δεν έχουν σώματα να βάλουν σε φέρετρο»!

«Βεβαίως υπάρχει, η πράξη των σταθμαρχών αλλά πρέπει να δούμε και γιατί συνέβη η έκρηξη. 

Ζητάμε να διερευνηθεί. Οι δυο εφέτες ανακριτές μπορούν να ορίσουν πραγματογνώμονες για το γιατί έγινε η έκρηξη και τι προκάλεσε την πυρκαγιά. 

Τα περισσότερα θύματα έχουν εξαϋλωθεί, οι άνθρωποι δεν έχουν σώματα να βάλουν σε φέρετρο. Το θέμα αυτό θέλει επιστημονική διερεύνηση» τονίζει ο Αλέξης Κούγιας.


4 σχόλια:

  1. αυτή η αλήτικη φωνή του ξεπεσμένου παρουσιαστή και η γλοιώδης παρουσία του, κάνει υπερβολικά εμετική την παρακολούθηση του βίντεο. προσπαθήστε στο μέλλον, αν είναι εφικτό, να μην βάζετε τέτοια απόβλητα (για να μην πω περιττώματα) που ανήκουν στον βάλτο της τηλεόρασης μαζί με τα λοιπά βοθρολύματα. ειδάλλως, βάλτε μια προειδοποίηση να μην ανοίγουμε τέτοια βίντεο. μας δημιουργούν τέτοια αποστροφή που προκαλεί σωματικά φαινόμενα (ναυτία).
    ευχαριστούμε για την κατανόηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επελέγη η ανωτέρω ανάρτηση, γιατί περιείχε ο υ σ ι α σ τ ι κ έ ς (που ΔΕΝ έχουν ξακακουσθεί όσο γνωρίζουμε) αναφορές όπως καί ερωτήματα του καλεσμένου νομικού, γιά τό τραγικό συμβάν των Τεμπών.
    Άρα άς μείνουμε στά λεγόμενα, προσπαθώντας νά "ξεπεράσουμε" τά υπόλοιπα που επισημαίνετε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!