Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΡΗΤΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΣΚΛΗΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ - Η απόλυτη έκθεση της δολοφονίας του JFK.


Στις 22 Νοεμβρίου 1963 συνέβη ένα πραξικόπημα που άλλαξε δραστικά την τροχιά της Αμερικής και του κόσμου προς το χειρότερο. Αν ζούσε ο John F. Kennedy, ίσως θα βλέπαμε πολύ λιγότερους πολέμους, αιματοχυσίες και συγκρούσεις. Πραγματικά, ήταν και είναι ένας Αμερικανός ήρωας και είδωλο.

Αυτή είναι η προσπάθειά μου να συγκεντρώσω όλα τα στοιχεία που θα μπορούσατε ενδεχομένως να χρειαστείτε για να αποδείξετε ότι ο JFK δολοφονήθηκε μέσω μιας συνωμοσίας των μυστικών υπηρεσιών, των τραπεζιτών, των υπηρετών του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος και των μυστικών κοινωνιών. Είθε η κληρονομιά του να συνεχίσει να ζει καθώς θυσίασε τη ζωή του επιδιώκοντας έναν ειρηνικό και ευημερούντα κόσμο.


Ποιοι ήταν οι εχθροί του JFK; Ποιος είχε κίνητρο να σκοτώσει;

Το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα και η CIA

Ο JFK είχε κάνει τόσους πολλούς εχθρούς που δεν μπορούμε να πούμε πόσοι άνθρωποι είχαν βάλει το χέρι τους στη συνωμοσία.


Ο συνωμοσιολόγος τείνει να ρίχνει το φταίξιμο στη CIA λόγω του γεγονότος ότι τα περιστασιακά στοιχεία είναι πάρα πολλά για να αγνοηθούν.

Ο JFK δίνει στον Τύπο έναν υπαινιγμό για το τι μπορεί να συνέβαινε στα παρασκήνια καθώς κήρυξε πόλεμο εναντίον μυστικών κοινωνιών. Τα κότσια αυτού του ανθρώπου να τα φωνάξει όλα αυτά είναι πραγματικά αξιοσημείωτο να το βλέπεις. Τα λέει όλα αυτά καθώς εργαζόταν για να διαλύσει τις μυστικές επιχειρήσεις της CIA, οι οποίες ήταν απλώς ένα χέρι του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος που μας έφερε πιο κοντά στον πυρηνικό αφανισμό από ποτέ.


"Η ίδια η λέξη "μυστικότητα" είναι αποκρουστική σε μια ελεύθερη και ανοιχτή κοινωνία. Και είμαστε ως λαός εγγενώς και ιστορικά αντίθετοι στις μυστικές κοινωνίες, στους μυστικούς όρκους και στις μυστικές διαδικασίες. Έχουμε αποφασίσει εδώ και πολύ καιρό ότι οι κίνδυνοι της υπερβολικής και αδικαιολόγητης απόκρυψης των σχετικών γεγονότων υπερτερούν κατά πολύ των κινδύνων που αναφέρονται για να τη δικαιολογήσουν. Ακόμη και σήμερα, δεν έχει μεγάλη αξία να αντιπαρατεθούμε στην απειλή μιας κλειστής κοινωνίας μιμούμενοι τους αυθαίρετους περιορισμούς της. Ακόμη και σήμερα, υπάρχει μικρή αξία στη διασφάλιση της επιβίωσης του έθνους μας, εάν οι παραδόσεις μας δεν επιβιώσουν με αυτό. Και υπάρχει πολύ σοβαρός κίνδυνος να εκμεταλλευτεί μια εξαγγελθείσα ανάγκη για αυξημένη ασφάλεια από εκείνους που επιθυμούν να επεκτείνουν το νόημά της στα όρια της επίσημης λογοκρισίας και απόκρυψης. Αυτό δεν σκοπεύω να το επιτρέψω στο βαθμό που είναι υπό τον έλεγχό μου. Και κανένας αξιωματούχος της διοίκησής μου, είτε υψηλός είτε χαμηλός, πολιτικός ή στρατιωτικός, δεν πρέπει να ερμηνεύσει τα λόγια μου εδώ απόψε ως δικαιολογία για να λογοκρίνει τις ειδήσεις, να καταπνίξει τη διαφωνία, να καλύψει τα λάθη μας ή να αποκρύψει από τον Τύπο και το κοινό τα γεγονότα που αξίζουν να γνωρίζουν...


Σήμερα κανένας πόλεμος δεν έχει κηρυχθεί – και όσο σκληρός κι αν είναι ο αγώνας, μπορεί ποτέ να μην κηρυχθεί με τον παραδοσιακό τρόπο. Ο τρόπος ζωής μας δέχεται επίθεση. Εκείνοι που κάνουν τους εαυτούς τους εχθρούς μας προελαύνουν σε όλο τον κόσμο. Η επιβίωση των φίλων μας κινδυνεύει. Και όμως κανένας πόλεμος δεν έχει κηρυχθεί, κανένα σύνορο δεν έχουν διασχίσει στρατεύματα που προελαύνουν, κανένας πύραυλος δεν έχει εκτοξευθεί. Είναι ένα σύστημα που έχει στρατολογήσει τεράστιους ανθρώπινους και υλικούς πόρους για την οικοδόμηση μιας σφιχτά δεμένης, εξαιρετικά αποδοτικής μηχανής που συνδυάζει στρατιωτικές, διπλωματικές, μυστικές, οικονομικές, επιστημονικές και πολιτικές επιχειρήσεις.


Οι προετοιμασίες του αποκρύπτονται, δεν δημοσιεύονται. Τα λάθη του είναι θαμμένα, όχι πρωτοσέλιδα. Οι διαφωνούντες φιμώνονται, δεν επαινούνται. Καμμία δαπάνη δεν αμφισβητείται, καμμία φήμη δεν τυπώνεται, κανένα μυστικό δεν αποκαλύπτεται».



JFK: Είμαστε αντίθετοι στις μυστικές κοινωνίες

PepeLivesMatter

https://rumble.com/v3zmh17-jfk-we-are-opposed-to-secret-societies.html

Ο JFK απέφυγε την κρίση των πυραύλων της Κούβας και το πυρηνικό ολοκαύτωμα. Συγκλονιστικά, αυτό άρχισε να ενοχλεί το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα, τους πολεμοκάπηλους και τους ομοίους τους, με τους οποίους ο Kennedy βρέθηκε σε πλήρη αντίθεση. Στην πραγματικότητα, ο JFK δημιούργησε μια μυστική γραμμή επικοινωνίας.


Κάντε κλικ στην επιλογή Εικόνα για το συνοδευτικό βίντεο


(σε περίπτωση που δεν λειτουργεί, εδώ ο σύνδεσμος: Ο JFK αποφεύγει το πυρηνικό ολοκαύτωμα και ερεθίζει τις δυνάμεις που είναι

https://rumble.com/v3x9pl4-jfk-avoids-nuclear-holocaust-and-irritates-the-powers-that-be.html)




Μόλις ξεδιπλώθηκε το φιάσκο του Κόλπου των Χοίρων, ο JFK βρέθηκε σε αντίθεση με τη CIA, καθώς ανακάλυψε ότι τον είχαν εξαπατήσει. Είχαν ουσιαστικά πει ψέμματα στον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών σε μια προσπάθεια να τον πείσουν σε περαιτέρω αιματοχυσία που εξυπηρετούσε το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα. Έτσι, ο JFK άρχισε αμέσως να ταράζει τα νερά με περισσότερους τρόπους από ό, τι συνειδητοποιούν οι περισσότεροι άνθρωποι.



Απέλυσε τον Allen Dulles, τον διευθυντή της CIA, τον Richard Bissell και τον Charles Cabell. Ένα τρικέφαλο παράνομο τέρας.



Όχι μόνο αυτό, αλλά ο JFK προσπάθησε να εμποδίσει όλες τις μυστικές επιχειρήσεις στο Νότιο Βιετνάμ και ήθελε να αποσύρει τα στρατεύματα. Δεν χρειάζεται να σας πω τι απειλή ήταν αυτό για την πολεμική μηχανή και τις επιχειρήσεις ξεπλύματος χρήματος που εξακολουθούν να υπάρχουν μέχρι σήμερα. Ο JFK είχε γίνει πιστός στην ειρήνη λόγω του γεγονότος ότι είχε δει ο ίδιος τη σκληρή πραγματικότητα του πολέμου.


Ακούστε τον RFK JR να εξηγεί πώς ο JFK πήγε γύρω από την πλάτη του Στρατιωτικού Βιομηχανικού Συγκροτήματος για να σώσει τον κόσμο:


«Οι πυρηνικές κεφαλές ήταν ήδη στη θέση τους. Υπήρχαν 60 άτομα που όλοι είχαν άδεια να πυροβολήσουν αν ένοιωθαν ότι δέχονταν επίθεση. Αν κάποιος ξεκινούσε, ο θείος μου ήξερε τι θα συνέβαινε. 30 εκατομμύρια Αμερικανοί θα σκοτώνονταν, αλλά θα σκότωναν 130 εκατομμύρια Ρώσους και αυτό ήταν μια νίκη για (αυτούς)... Αυτοί οι τύποι. Δεν τους νοιάζει. Ξέρουν ότι αν συμβεί θα αναλάβουν τα πάντα. Υπήρχε ένα κίνητρο.. Ο θείος μου και ο Χρουστσόφ... Αλληλογραφούσαν κρυφά μεταξύ τους και αυτό ήταν που έσωσε τον κόσμο.

Ήταν περικυκλωμένοι από κατασκόπους και στρατιωτικό προσωπικό που σκόπευαν να πάνε σε πόλεμο και ήταν οι δύο τύποι που αντιστέκονταν σε αυτόν... (JFK) 


Είμαστε όλοι πάνω σε μια κιβωτό και δεν υπάρχει άλλη και ολόκληρη η μοίρα του πλανήτη και όλων των πλασμάτων του και όλων των παιδιών εξαρτάται από τις αποφάσεις που παίρνουμε.


Η είσοδος και η έξοδος από τον πόλεμο του Βερολίνου, οι στρατηγοί προσπαθούσαν να προκαλέσουν πόλεμο.


Οι στρατηγοί του προσπαθούσαν να προωθήσουν τον (πυρηνικό) πόλεμο. Αφού έγραψε αυτή την επιστολή, συμφώνησαν να εγκαταστήσουν μια τηλεφωνική γραμμή. Έτσι θα μπορούσαν να μιλήσουν μεταξύ τους και δεν θα χρειαζόταν να περάσουν από μεσάζοντες».



Επιχείρηση Northwoods

Όταν οι άνθρωποι σας λένε ότι οι ψευδείς σημαίες είναι μια θεωρία συνωμοσίας, απλά πείτε τους να κοιτάξουν την επιχείρηση Northwoods. Ακούστε αυτό:


Η κυβέρνηση των ΗΠΑ και η CIA υπέγραψαν μια πρόταση να οργανώσουν μια επιχείρηση ψευδούς σημαίας που θα έβαζε τους πράκτορες της CIA να διαπράξουν τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον των Αμερικανών, στη συνέχεια να κατηγορήσουν την κουβανική κυβέρνηση και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν αυτό το γεγονός για να δικαιολογήσουν μια εισβολή στην Κούβα. Αυτό είναι πραγματικό.


Σας θυμίζει κάτι;


(Βήχας).. 9/11....(Βήχας)...


Η εκδήλωση της 9/11 άνοιξε το δρόμο για τον κόσμο να αποδεχθεί έναν ατελείωτο πόλεμο στη Μέση Ανατολή και τον Πατριωτικό Νόμο που επέτρεψε την απόλυτη κατασκοπεία σε αμερικανικό έδαφος. Ο Julian Assange εξακολουθεί να βασανίζεται για την αποκάλυψη της συνενοχής του σε εγκλήματα πολέμου μέχρι σήμερα.


Προφανώς, ο JFK ήταν ενάντια σε αυτό το τρελλό σχέδιο και τον μισούσαν γι' αυτό.



Είχε γίνει ο υπ' αριθμόν ένα δημόσιος εχθρός. Και η CIA τελικά δήλωσε αθώα για τη δολοφονία του, παρά το γεγονός ότι ήταν ο νούμερο ένα ύποπτος.

Σύνδεση



Καταλάβετε αυτό:



Η Federal Reserve και η τραπεζική ελίτ είχαν κίνητρο να δουν τον θάνατό του. Το σχέδιο του JFK να μειώσει σημαντικά την ευκαιρία για πόλεμο τον έκανε εχθρό για πολλούς που ήθελαν να επωφεληθούν από την ανθρώπινη δυστυχία.


Η Federal Reserve και οι τραπεζίτες είχαν επίσης θορυβηθεί από τις ενέργειες του JFK. Είναι σαν η φιλοδοξία του JFK να ήταν πολύ μεγαλύτερη από ό, τι θα μπορούσε να επιτύχει εκείνη τη στιγμή, επειδή πρέπει να είχε εκατό βλέψεις πάνω του μέχρι να τελειώσει αυτό.

Αν έχετε διαβάσει τις άλλες έρευνές μου, γνωρίζετε ότι ο Andrew Jackson είχε επίσης έναν μοναχικό ένοπλο που προσπάθησε να τον εξοντώσει αμέσως μόλις άρχισε να αντιμετωπίζει τους τραπεζικούς άρχοντες. Στην περίπτωση του Andrew Jackson, αδιαφόρησε για τη δολοφονική τους πρόθεση σαν τρελλό παλληκάρι, ξεπλήρωσε το εθνικό χρέος, νίκησε την Κεντρική Τράπεζα της εποχής του και έγινε ένας από τους πιο κακούς προέδρους που είχαμε (παρά τα ελαττώματά του). Αλλά αυτό που θέλω να πω εδώ είναι ότι το εγχειρίδιο των μοναχικών ενόπλων χρησιμοποιούνταν ακόμη και πίσω στην εποχή του Jackson και ο Kennedy αμφισβήτησε την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ με τον δικό του τρόπο. Να ακολουθείτε πάντα τα χρήματα.



Κάποιοι λένε ότι το εκτελεστικό διάταγμα 11110 που γράφτηκε από τον JFK θα απειλούσε την FED που προσπαθεί να στηρίξει το σύστημα με ασήμι.


Το βιβλίο "Crossfire" του Jim Marrs ισχυρίζεται ότι ο Kennedy προσπαθούσε να μεταφέρει εξουσία από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ στο Υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών αντικαθιστώντας το χαρτονόμισμα της Federal Reserve με ασημένια πιστοποιητικά. Αν συνέβαινε αυτό, τότε είχε κάνει εχθρό αυτό που δεν αμφισβητείτε: Τα χρήματά τους. Το χρήμα είναι η δύναμή τους και ένας μεγάλος λόγος για πολλές από τις εισβολές που ο Bush και άλλοι έχουν προκαλέσει στον κόσμο.

https://www.goodreads.com/en/book/show/301804


Η Μοσάντ

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε για την ιστορία του JFK είναι ότι προσπαθούσε να κλείσει το πυρηνικό πρόγραμμα του Ισραήλ. Αυτό αποδείχθηκε ασυγχώρητη αμαρτία. Το καλοκαίρι του 1963, ο JFK έδειξε σημάδια ότι ήθελε να επιτεθεί στο πυρηνικό εργοστάσιο του Ισραήλ στη Ντιμόνα.


Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε μέχρι τώρα, ο JFK ήταν αφοσιωμένος στην παγκόσμια ειρήνη και δεν ήθελε να μας δει να γίνουμε θρύψαλα. Αυτή η δέσμευση, ωστόσο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι του κόστισε τη ζωή. Ήταν μακράν ο πιο ανήσυχος για το ενδεχόμενο πυρηνικού ολοκαυτώματος και επέμεινε ότι το Ισραήλ πρέπει να επιτρέψει επιθεωρήσεις στο εργοστάσιό τους.


Το Ισραήλ δεν υποχώρησε σε αυτό και μόλις πέθανε ο JFK, η Αργεντινή άρχισε να πουλάει οξείδιο του ουρανίου στο Ισραήλ. Αυτό ήταν το βασικό υλικό που χρειαζόταν για το πρόγραμμα πυρηνικών όπλων τους. Τους πούλησαν μεταξύ 80 και 100 τόννων «κίτρινου κέηκ», το οποίο ήταν ένα βασικό προϊόν για την τροφοδοσία ενός πυρηνικού αντιδραστήρα.

https://www.timesofisrael.com/when-argentina-sold-uranium-oxide-to-israel/


1963 είπατε; Τη χρονιά που πέθανε ο JFK. Φαίνεται σαν να ήταν ένα εμπόδιο στην ικανότητά τους να αποκτήσουν πυρηνικά όπλα και αν συνέβαινε αυτό, ενδεχομένως είχε κάνει έναν πολύ ισχυρό εχθρό στη Μοσάντ.



Αλλά ακούστε αυτό:

Γνωρίζατε ότι η ταινία JFK, αυτή που σκηνοθέτησε ο Oliver Stone, γράφτηκε κυριολεκτικά από έναν πράκτορα της Μοσάντ; Τώρα γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί ένας πράκτορας της Μοσάντ να ενδιαφέρεται να δημιουργήσει μια ταινία που ισχυρίζεται ότι η CIA σκότωσε τον JFK σε μια συνωμοσία; Είναι ένας τρόπος να αφαιρέσει από τη Μοσάντ την υποψία εμπλοκής τους; Σίγουρα φαίνεται σαν μια πολύ πραγματική πιθανότητα.

Αλλά γίνεται ακόμα πιο παράξενο: ο Abraham Zapruder ήταν Ουκρανός Εβραίος.

Είναι δυνατόν να είχε σχέση με τη Μοσάντ;

Κάποιοι λένε ότι η ίδια η ταινία Zapruder καταγράφηκε ως προειδοποίηση.

Παρατηρήστε πώς η κάμερα παραμένει αναμμένη και υπάρχει ελάχιστη ή καθόλου ταλάντευση ή φαινομενικό σοκ σε αυτό που μόλις είδατε. Σαν να ήταν γνωστό ότι αυτό ερχόταν. Αν ο Zapruder ήξερε κάτι, ίσως του δόθηκε εντολή να το κινηματογραφήσει και να το αφήσει να κυκλοφορήσει αργότερα ως μήνυμα.

Το μήνυμα φαίνεται απλό αλλά οδυνηρό: Αν τα βάλετε μαζί μας, αυτό θα συμβεί και σε εσάς.

Προειδοποίηση. Εδώ είναι η ταινία Zapruder. Ακατάλληλο περιεχόμενο σε αυτό το βίντεο.

Zapruder Film (Ρητή προειδοποίηση για ενοχλητικό περιεχόμενο) ΒΙΝΤΕΟ

https://rumble.com/v3zl6o8-zapruder-film-warning-explicit.html

Το πρόβλημα με την ταινία Zapruder είναι ότι το περιεχόμενο αυτού του διαβόητου βίντεο αμφισβητείται πραγματικά από πολλούς.

Όχι μόνο αυτό, αλλά ο Dan Rather φέρεται να ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που είδαν την ταινία και φαίνεται σαν να ήταν «τυχαίο» με το να μην ευθυγραμμίζεται με την επίσημη αφήγηση που δόθηκε στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.

«Ο πρόεδρος Kennedy ήταν ακόμα σκυμμένος εκείνη τη στιγμή. Μια άλλη σφαίρα προφανώς χτύπησε το κεφάλι του προέδρου, το κεφάλι του προέδρου προχώρησε βίαια με αυτόν τον τρόπο».

Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα, αυτό είναι κυριολεκτικά το ακριβώς αντίθετο από αυτό που δείχνει η ταινία Zapruder. Το κεφάλι του JFK κινηήθηκε προς τα πίσω, όχι προς τα εμπρός. Ο Dan Rather είναι ένας από τους πρώτους ανθρώπους που φέρεται να έχει δει την αρχική ταινία, αλλά του λείπει η πιο βασική λεπτομέρεια. Μήπως μίλησε λάθος ή συμβαίνει κάτι πιο φαύλο εδώ;

https://throughtheoswaldwindow.com/articles/dan-rather-zapruder-film/

Ο λόγος για τον οποίο η ταινία Zapruder είναι τόσο σημαντική είναι για αυτόν τον συγκεκριμένο λόγο: Δείχνει το κεφάλι του να κινείται προς τα πίσω και προς τα αριστερά, αφού η σφαίρα είχε χτυπήσει τον εγκέφαλο του JFK. Ο Oswald (θα φτάσουμε σε αυτόν) φέρεται να ήταν πίσω του στο Αποθετήριο. Γιατί να κινηθεί το κεφάλι προς τα πίσω αν χτυπήθηκε από πίσω; Φυσικά, αυτό αψηφά τη λογική και η Επιτροπή Warren θα συνέχιζε να κάνει τους πιο σκανδαλώδεις ισχυρισμούς μόνο και μόνο για να καλύψει το γεγονός ότι υπήρχε μια συνωμοσία ανθρώπων που όλοι συναγωνίζονταν για να εξαλείψουν τον Kennedy από την εξίσωση.

Είναι πολύ δύσκολο να πούμε ότι τα αποδεικτικά στοιχεία από την ταινία Zapruder είναι αδιάσειστα στοιχεία, αλλά αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα εάν η Μυστική Υπηρεσία δεν είχε αρνηθεί τη νεκροψία και στη συνέχεια είχε παραβιάσει τα φέρετρα στα οποία κρατούνταν τα λείψανα του JFK.

Η Μυστική Υπηρεσία έκλεψε το σώμα του JFK, παρ' όλο που η αυτοψία θα έπρεπε να είχε γίνει στο Ντάλλας. Αλλά το πραγματικό αδιάσειστο στοιχείο, μαζί με βουνά αποδεικτικών στοιχείων, είναι ο χαμένος εγκέφαλος.

Λείπει ο εγκέφαλος

Ο εγκέφαλος του JFK εξαφανίστηκε επειδή ο εγκέφαλός του θα μπορούσε να αποδείξει ότι υπήρχε ένας δεύτερος σκοπευτής.

Είναι τόσο απλό.

Ναι, καλά ακούσατε.

Ο εγκέφαλος του JFK εξαφανίστηκε.

Ξέρετε ο εγκέφαλος που χτυπήθηκε από μια σφαίρα καθώς το κεφάλι του κινήθηκε προς τα πίσω και προς τα αριστερά; Ναι, αυτός εξαφανίστηκε και ποτέ δεν πρόκειται να μαντέψετε ποιον κατηγορούν τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης για τη λήψη του εν λόγω εγκεφάλου: τον Robert Kennedy. Αυτός ο εγκέφαλος, ο οποίος θα μπορούσε να αποδείξει αν υπήρχε δεύτερος σκοπευτής, εξαφανίστηκε ανεξήγητα και κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται. Είναι ένα από τα όπλα που θα μπορούσαν να αποδειχθούν συνωμοσία, αλλά, κακώς, εξαφανίστηκε. Ακόμα κι αν ο Robert Kennedy  πήρε με κάποιο τρόπο τον εγκέφαλο, κάτι για το οποίο αμφιβάλλω, «ορκίστηκε να ανακαλύψει ποιος σκότωσε τον αδελφό του» καθώς ήταν καθ' οδόν για να γίνει ο ίδιος πρόεδρος. Και τότε η CIA τον σκότωσε με έναν εξαιρετικά παρόμοιο τρόπο με έναν μοναχικό ένοπλο ως αποδιοπομπαίο τράγο για να συγκαλύψει τη συνωμοσία. Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το νήμα μου για το εξώφυλλο του Robert Kennedy εδώ:


Αυτό που κάνει τον εγκέφαλο του JFK τόσο σημαντικό είναι απλό και ολοφάνερο:

Ο εγκέφαλός του ήταν το πλέον αποδεικτικό στοιχείο και οι συνωμότες το ήξεραν αυτό. Αμέσως παραβίασαν το νόμο όταν πήραν το σώμα του JFK από το Ντάλλας εκείνη την ημέρα, επειδή σύμφωνα με την κανονικότητα, οι γιατροί εκεί θα έπρεπε να είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τη δική τους αυτοψία.

Αλλά σε περίπτωση που δεν πιστεύετε εμένα ή τα στοιχεία που παρουσιάζονται, γιατί δεν το ακούμε αυτό κατευθείαν από την πηγή; Επτά (7!!!) από τους γιατρούς που νοσήλευσαν τον  Kennedy στο νοσοκομείο Parkland μας λένε ευθέως ότι υπήρχαν περισσότεροι από ένας σκοπευτές και ο εγκέφαλος που είδαν το επιβεβαίωσε χωρίς καμμία αμφιβολία. Αυτό είναι ένα αδιάσειστο αποδεικτικό στοιχείο.

Σύνδεση

Αλλά αυτό καταρρίφθηκε αμέσως και αυτό που συνέβη στη συνέχεια ήταν μια σειρά από ασυνέπειες και δυσλειτουργίες που θα έκαναν ακόμη και τον μη συνωμοσιολόγο να αρχίσει να αναρωτιέται τι πραγματικά συνέβαινε εδώ. Πραγματοποίησαν την αυτοψία υπό την επίβλεψη στρατιωτικών, όπου έλαβαν εντολές να μην παραβιάσουν συγκεκριμένες περιοχές. Τους δίνονταν εντολές για συγκάλυψη.

Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από την σορό του φέρεται να τραβήχτηκαν από τον John Stringer. Όταν κοιτάζετε τις φωτογραφίες, ο εγκέφαλος και το κεφάλι του έχουν σαφώς αλλοιωθεί. Ναι, καλά ακούσατε. Αλλοίωσαν το σώμα του μετά τη νεκροψία και τράβηξαν φωτογραφίες που θα προσπαθούσαν να κρύψουν την πληγή στο κεφάλι του, επειδή το κεφάλι είναι τόσο σημαντικό. Ο εγκέφαλος αποδεικνύει ότι υπήρχαν πολλοί σκοπευτές. Αλλά όταν έδειξαν στον John Stringer αυτές τις φωτογραφίες, ανακάλυψαν ότι δεν τις τράβηξε. Ο Robert Knudson ήταν ο τύπος που έπρεπε να στρέψουμε την προσοχή μας, καθώς ήταν στην πραγματικότητα ο άνθρωπος που τράβηξε τις φωτογραφίες. Όταν η σύζυγός του έδωσε συνέντευξη μετά το θάνατό του, είπε το εξής:

«Μου είπε ότι όλη η κορυφή του κεφαλιού του ήταν απλά... εξαφανισμένη.... (Κάλυψαν την πληγή).. Πρέπει να θυμάστε ότι ήταν άνθρωπος του Ναυτικού και είχε άκρως απόρρητη άδεια. Ποτέ δεν άνοιξε το στόμα του (με αυτά που ήξερε)».

Όχι μόνο αυτό, αλλά η Μυστική Υπηρεσία προχώρησε αμέσως στον καθαρισμό του αυτοκινήτου γρήγορα και οι ραδιοφωνικές μεταδόσεις για τα συνδεδεμένα οχήματα της Μυστικής Υπηρεσίας, τα οποία κανονικά θα ήταν διαθέσιμα, απουσίαζαν ύποπτα. Σύμφωνα με τον πρώην επιμελητή του Μουσείου του Έκτου Ορόφου Gary Mack, υπήρξαν αναφορές για έναν άνδρα με κοστούμι κρατώντας  έναν κουβά και πετσέτες έξω από την περιοχή έκτακτης ανάγκης που καθάριζε την σκηνή του εγκλήματος. Φαίνεται σαν να σκούπισε ειδικά το κάθισμα του οδηγού.

Μπορείτε να το πιστέψετε αυτό; Πρόκειται για κάθε σημάδι συγκάλυψης που θα μπορούσατε ενδεχομένως να φανταστείτε.

Το αυτοκίνητο θα ανακατασκευαστεί και ο πρόεδρος Johnson, ο οποίος κάποιοι λένε ότι είχε βάλει το χέρι του στο σχέδιο, συνέχισε να χρησιμοποιεί το όχημα για τον εαυτό του. Τι ειρωνεία!

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά προσωπικά θα ήθελα να βεβαιωθώ ότι η σκηνή του εγκλήματος θα είχε όλα τα συγκεκριμένα στοιχεία διαθέσιμα, αλλά σχεδόν σε κάθε περίπτωση οι άνθρωποι γύρω από αυτήν την υπόθεση κρύβουν αποδεικτικά στοιχεία και καθαρίζουν τις σκηνές του εγκλήματος αντί να αφήνουν τις λεπτομέρειες να μιλούν από μόνες τους.

Τα μέσα ενημέρωσης ισχυρίστηκαν ότι ο JFK πυροβολήθηκε από πίσω με το τελειωτικό χτύπημα στον εγκέφαλο, αλλά όταν κοιτάζετε πραγματικά την ταινία Zapruder με τα μάτια σας, μπορείτε να δείτε το σώμα του JFK να γέρνει προς τα πίσω και προς τα δεξιά καθώς η σφαίρα χτυπά το κεφάλι του. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ιδιοφυΐα για να αρχίσει να αναρωτιέται γιατί θα έφευγε προς τα πίσω το κεφάλι αν πυροβολούνταν από πίσω. Αυτό φαίνεται να είναι στοιχείο και αποδεικνύει ότι υπήρχε ένας σκοπευτής μπροστά από τον JFK. Υπήρχε σαφώς μια συνωμοσία για την εξάλειψή του όπου εμπλέκονται πολλοί διαφορετικοί παίκτες.

Κοιτάξτε την εκδοχή των γεγονότων από τα μέσα ενημέρωσης και στη συνέχεια συγκρίνετε την με αυτό που πραγματικά βλέπετε στην ταινία.

Η μαγική σφαίρα

Η Επιτροπή Warren, το FBI και οι εξουσίες που έπρεπε να έχουν δώσει ένα προκαθορισμένο αποτέλεσμα:

Πυροβολήθηκαν μόνο τρεις σφαίρες.

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει συνωμοσία για τη δολοφονία του προέδρου.

Θα πρέπει να επρόκειτο για κάποιον τρελλό μοναχικό «κομμουνιστή» ένοπλο και τίποτε άλλο.

Ως εκ τούτου, δημιούργησαν τη θεωρία της μαγικής σφαίρας επειδή υπήρχαν πάρα πολλές προφανείς πληγές.

Μια σφαίρα χτύπησε τον Kennedy, μετά τον Connolly, και του έδωσε τη μία πληγή μετά την άλλη, και βγήκε ουσιαστικά άθικτη. Τι θαυμαστό γεγονός! Είναι σχεδόν σαν να νομίζουν ότι είμαστε ηλίθιοι!

Η Θεωρία της Μαγικής Σφαίρας - Επεξήγηση

Pepe Lives Matter (ΒΙΝΤΕΟ)

https://rumble.com/v41g5z4-magic-bullet-theory-explained.html

Κοιτάξτε τη σφαίρα και θαυμάστε πόσο άθικτη είναι αυτή.

Αυτή είναι η πιο παρθένα σφαίρα που έχω δει ποτέ.

Είναι κωμικό το πόσο ηλίθιοι νομίζουν ότι είμαστε.

Επιπλέον, η αλυσίδα φύλαξης έσπασε εντελώς όταν συγκεντρώθηκαν αποδεικτικά στοιχεία και η «μαγική σφαίρα» ανακαλύφθηκε σε φορείο στο νοσοκομείο Parkland και δόθηκε σε πράκτορα μυστικών υπηρεσιών και διεκπεραιώθηκε από τους Ομοσπονδιακούς.

Η ίδια Μυστική Υπηρεσία που επιβράδυνε το αυτοκίνητο και πήγε ενάντια στο πρωτόκολλο όταν άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί; (!!!!) Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί;

Το πρωτόκολλο προτείνει ότι η Μυστική Υπηρεσία επιταχύνει αμέσως το όχημά τους με τον πρώτο ήχο ενός πυροβολισμού, αλλά έκαναν το αντίθετο από αυτό. Επιβράδυναν το αυτοκίνητο σε σχεδόν ακινητοποίηση και υπάρχει μια υπόθεση ότι το υλικό της ταινίας Zapruder αλλοιώθηκε και το αυτοκίνητο μπορεί ακόμη και να σταμάτησε εντελώς, αν είναι αλήθεια.

Επίσης, απέτυχαν να καλύψουν τα παράθυρα στο Ντάλλας. Πρέπει πραγματικά να αναρωτηθείτε πόσα περιουσιακά στοιχεία υπήρχαν στο πλήθος εκείνη την ημέρα. Ήταν ένα στήσιμο στην νιοστή.

Ο αριθμός των συγκαλύψεων σε αυτή την περίπτωση είναι εκπληκτικός.
Φανταστείτε να είχαμε τη δύναμη των σημερινών λογαριασμών κοινωνικών μέσων στην εποχή του JFK.

Όλοι θα είχαμε ξεκοιλιάσει τις αφηγήσεις τους με σχεδόν στιγμιαίο ρυθμό.

Η περίπτωση του Umbrella Man

Ο αριθμός των ύποπτων δραστηριοτήτων που συμβαίνουν εκείνη την ημέρα είναι σχεδόν πάρα πολύ για να αναλυθεί σε ένα νήμα, αλλά μια τέτοια περίπτωση πρέπει να αναλυθεί. Ένας άνδρας στεκόταν έξω μια φωτεινή ηλιόλουστη μέρα με μια ομπρέλλα ανοιχτή για φαινομενικά ανεξήγητο λόγο.



Ο ύποπτος άνδρας με την ομπρέλλα 

Pepe Lives Matter (ΒΙΝΤΕΟ)

https://rumble.com/v3z8xfg-the-suspicious-umbrella-man.html

Ποιοn πιθανό λόγο θα μπορούσε να έχει για να στέκεται εκεί έτσι; Φαίνεται σκοτεινός μέχρι τον πυρήνα του. Αλλά αυτό που κάνει τα πράγματα χειρότερα είναι ότι ο πρώτος πυροβολισμός έπεσε όταν η αυτοκινητοπομπή πέρασε απευθείας από αυτή τη μεγάλη ανοιχτή ομπρέλλα. Τι χρονοδιάγραμμα! Έστελνε σινιάλο στον σκοπευτή; Τίποτα σχετικά με αυτό δεν βγάζει νόημα. Αλλά τότε τα πράγματα χειροτερεύουν: Όταν ένας εν ενεργεία πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής δολοφονείται μπροστά στα μάτια του, ο Άνθρωπος με την Ομπρέλλα κλείνει ήρεμα την ομπρέλλα του, κάθεται δίπλα σε κάτι που μοιάζει με άλλο πράκτορα και δείχνει απολύτως μηδενικό συναίσθημα. Λυπάμαι, αλλά αυτή δεν είναι μια φυσιολογική αντίδραση στο να βλέπεις κάποιον να δολοφονείται ακριβώς μπροστά στα μάτια σου. Δεν το πιστεύω ούτε για ένα δευτερόλεπτο.

Αυτό είναι παρόμοιο με το να έχεις 200 ομοσπονδιακούς πράκτορες ενσωματωμένους στο πλήθος της 6ης Ιανουαρίου που υποκινούν σε «εξέγερση». Έχουν κάνει αυτού του είδους τις απειλητικές επιχειρήσεις για πολύ περισσότερο από ό, τι συνειδητοποιούν οι άνθρωποι και είναι ειρωνικό το γεγονός ότι ο JFK ήθελε να απομακρύνει τις μυστικές επιχειρήσεις από τη CIA και τελικά σκοτώθηκε από αυτό ακριβώς το πράγμα.

Μετά από 15 χρόνια, ο υποτιθέμενος άνθρωπος με την ομπρέλλα, κατέθεσε ενώπιον της Επιτροπής Δολοφονιών της Βουλής των Αντιπροσώπων λέγοντάς τους ότι «δεν είχε ιδέα ότι υπήρχαν συνωμοσίες γύρω από αυτόν όλα αυτά τα χρόνια». Σίγουρα.... Και τώρα πρέπει πραγματικά να το πιστέψω αυτό; 

Ωστόσο, η δικαιολογία που μας έδωσε είναι ότι διαμαρτυρόταν για τον JFK χρησιμοποιώντας την ομπρέλλα ως κάποιο είδος μηνύματος. Όσο περισσότερο τον κοιτάζω, τόσο περισσότερο μου φαίνεται σαν κάποιο περιουσιακό στοιχείο. Φανταστείτε ότι έχετε μια επικρατούσα θεωρία συνωμοσίας για εσάς για πάνω από μια δεκαετία σε μια από τις πιο κομβικές στιγμές στην αμερικανική ιστορία και δεν έχετε απολύτως καμμία ιδέα γι' αυτό. Όχι, δεν σε πιστεύω.

Ο "άνθρωπος με την ομπρέλλα" κρυβόταν για 15 χρόνια

Pepe Lives Matter (ΒΙΝΤΕΟ)

https://rumble.com/v3z91gg-umbrella-man-in-hiding-for-15-years.html

Η επιτροπή χρησιμοποίησε τεχνικές φωτογραφικής βελτίωσης για να βελτιώσει τις εικόνες αρκετά ώστε να αναγνωρίσει ποιος ήταν πραγματικά αυτός ο άνθρωπος. Έτσι δεν εμφανίστηκε από την καλή του την καρδιά.

Τέλος, προσωπικά πιστεύω ότι προωθούσαν μια θεωρία «η ομπρέλλα ήταν όπλο» για να τραβήξουν την προσοχή από το γεγονός ότι «δήθεν» χρησιμοποιήθηκε ως σήμα για τον σκοπευτή. Παρακολουθήστε πώς η επιτροπή φωτίζει την κατάσταση, ανοίγοντας μια σχεδόν άθικτη ομπρέλλα και γελώντας για το πώς όλα αυτά φαίνονται τόσο παράλογα. Ξέρετε τι άλλο ήταν παράλογο; Η ιστορία του για τη διαμαρτυρία και πώς δεν ήξερε ότι ο JFK πυροβολήθηκε ή ότι ποτέ δεν ήξερε ότι ήταν το αντικείμενο μιας μεγάλης συνωμοσίας. Εδώ είναι μια άλλη ερώτηση: Έχει διατηρήσει ποτέ κανείς μια ομπρέλλα σε άριστη κατάσταση για δεκαπέντε χρόνια, γιατί αυτή η ομπρέλλα φαίνεται να είναι σε άψογη κατάσταση; Λυπάμαι, αλλά όλο αυτό το πράγμα βρωμάει και δεν εμπιστεύομαι κανέναν από αυτούς.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη δίωρη ακρόαση εδώ.

Ανοίγεται η ομπρέλλα του Άνδρα με την Ομπρέλλα

Pepe Lives Matter (ΒΙΝΤΕΟ)

https://rumble.com/v3z92oy-umbrella-mans-umbrella-opened.html

Η συγκάλυψη της Επιτροπής Warren

Ο Lyndon B. Johnson θα έσπρωχνε αμέσως την Αμερική στον καταστροφικό πόλεμο του Βιετνάμ λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του JFK, η οποία μιλάει περισσότερο από ό, τι μπορούν τα λόγια. Το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα και η CIA απομάκρυναν το εμπόδιό τους.

Εάν τα πράγματα δεν είναι προφανή σε εσάς μέχρι τώρα, επιτρέψτε μου να ολοκληρώσω δίνοντάς σας αυτό το μικρό γεγονός που θα σας συγκλονίσει. Ο άνθρωπος που είχε κίνητρο να σκοτώσει τον John F Kennedy δημιούργησε μια επιτροπή για να εξετάσει ποιος ήταν υπεύθυνος και ποτέ δεν πρόκειται να πιστέψετε έναν από τους ανθρώπους που έβαλε επικεφαλής της έρευνας.

Τον επικεφαλής της CIA δηλαδή τον άνθρωπο που απέλυσε ο JFK!

Η αλεπού είναι υπεύθυνη για το κοτέτσι.

Δεν υπάρχει αυτό!



Η CIA τέθηκε επικεφαλής της Επιτροπής Warren
Pepe Lives Matter (ΒΙΝΤΕΟ)
https://rumble.com/v3xcued-cia-put-in-charge-of-warren-commission.html

Θυμηθείτε ότι κάποιοι λένε ότι ο Lyndon Johnson είχε το δικό του κίνητρο για να συμμετάσχει στη συνωμοσία για την εξάλειψη του John F. Kennedy. Απομακρύνθηκε αμέσως μετά την τραγωδία, έγινε πρόεδρος, και ούτε μια εβδομάδα μετά από αυτό συνέβη και μας είχε ήδη οδηγήσει περαιτέρω στον πόλεμο στο Βιετνάμ. Ένα τέτοιο ανδρείκελο δεν έχω ξαναδεί.

Ο Lyndon Johnson είχε κίνητρο να εξαλείψει τον JFK

Pepe Lives Matter (BINTEO)

https://rumble.com/v426lpt-lyndon-johnson-had-motive-to-eliminate-jfk.html

Η επιτροπή ήταν η επιτομή μιας συγκάλυψης. Στην πραγματικότητα, ήταν περίπου εκείνη την εποχή που η λέξη «θεωρία συνωμοσίας» άρχισε να χρησιμοποιείται για να υπονομεύσει εκείνους που έλεγαν την αλήθεια. Ήταν τόσο προφανές ότι ο JFK σκοτώθηκε σε μια συνωμοσία που θα έπρεπε να είσαι ανόητος για να σκεφτείς διαφορετικά.

Ο Kennedy ήθελε να εξαλείψει τη CIA και να την σκορπίσει σε χίλια κομμάτια στον άνεμο και τώρα έχετε τη CIA να ερευνά μια δολοφονία στην οποία σχεδόν σίγουρα είχε βάλει το χέρι της. Ο Oswald ήταν κυριολεκτικά περιουσιακό στοιχείο της CIA. Κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό και αν το κάνετε τότε δεν είστε ενημερωμένοι και όμως ήταν απλώς ένας αποδιοπομπαίος τράγος για ένα πολύ μεγαλύτερο σχέδιο από πολύ περισσότερους παίκτες από ό, τι νομίζω ότι πολλοί είναι πρόθυμοι να παραδεχτούν.

Πολλοί ισχυρίζονται ότι ο Bush ο πρεσβύτερος ήταν σαφώς ένας παράγοντας, δεδομένου ότι φέρεται να «μην θυμόταν καν πού ήταν» όταν δολοφονήθηκε ο JFK, σύμφωνα με ορισμένες αναφορές. Αυτό ισοδυναμεί με το να μην θυμάσαι πού ήσουν όταν συνέβη η 9/11. Απλά δεν γίνεται. Ο Bush ήταν επίσης άνθρωπος της CIA για πολύ περισσότερο από ό, τι συνειδητοποιούν οι άνθρωποι. Από τη στιγμή που είσαι περιουσιακό στοιχείο, δεν σταματάς ποτέ να είσαι. Σας κατέχουν για μια ζωή. Και ο Bush πρέπει να ήταν ένας πολύτιμος παράγοντας καταστροφής για αυτούς, επειδή προήχθη σε επικεφαλής της CIA, αντιπρόεδρο (όπου ένας μοναχικός ένοπλος παραλίγο να σκοτώσει τον Reagan όταν έγινε πολύ ανεξέλεγκτος) και στη συνέχεια πρόεδρο.

Ακούστε τον Bush να υποτιμά τους συνωμοσιολόγους και να επαινεί την πλέον απομυθοποιημένη Επιτροπή Warren. Γελάει όταν αναφέρει ότι ένας μοναχικός ένοπλος δολοφόνησε τον Kennedy. Τι παράξενο πράγμα να κάνεις κάτι τέτοιο...

Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι.

«Αφού ένας παραπλανημένος ένοπλος δολοφόνησε τον Kennedy ...

Οι συνωμοσιολόγοι μπορούν να πουν ό,τι θέλουν, αλλά η Επιτροπή Warren θα έχει πάντα τον τελευταίο λόγο».

Περαιτέρω έρευνα σχετικά με την πιθανή σύνδεση του Μπους με τον JFK

Ο Bush γελάει ενώ μιλάει για τη δολοφονία του JFK

Pepe Lives Matter (BINTEO)

https://rumble.com/v3zmj6j-bush-laughs-while-talking-about-jfk-assassination.html

Oswald ο αποδιοπομπαίος τράγος (Καταρρίπτοντας τον μύθο των μοναχικών ενόπλων)

Τον Δεκέμβριο του 1962, σύμφωνα με τον πράκτορα της CIA Richard Nagell, υπήρξε μια συνωμοσία για την τοποθέτηση βόμβας κοντά στο βάθρο του ομιλητή του Orange Bowl, όταν ο Kennedy απευθυνόταν στους κρατούμενους που απελευθερώθηκαν από την ανταλλαγή κρατουμένων στον Κόλπο των Χοίρων. Είχε ήδη τσαντίσει τους λάθος ανθρώπους. Και φαινομενικά είχε πολλές φατρίες που ήθελαν να τερματίσουν τη ζωή αυτού του ανθρώπου.

Ο Oswald ενεπλάκη στην τρίτη συνωμοσία (προσπαθούσαν να εξαλείψουν τον JFK εδώ και λίγο καιρό), αλλά δεν ήξερε ότι ήταν απλώς ένας αποδιοπομπαίος τράγος.

Ο Nagell, ένας πράκτορας της CIA, είδε τι συνέβαινε και είδε ότι θα μπορούσε να γίνει ο ίδιος αποδιοπομπαίος τράγος και έστειλε μια επιστολή στον τότε διευθυντή του FBI J Edgar Hoover προειδοποιώντας τον για τις πολλές συνωμοσίες δολοφονίας εναντίον ενός εν ενεργεία προέδρου. Ο Hoover ισχυρίστηκε ότι δεν έλαβε ποτέ αυτό το γράμμα και δεν έκανε απολύτως τίποτε ως απάντηση.

Στη συνέχεια, ο Richard Nagell συνελήφθη μπροστά σε μια τράπεζα του Ελ Πάσο, προκειμένου να προστατευθεί από το να γίνει ακριβώς αυτό που θα συνέχιζε να είναι ο Oswald.

Τρεις εβδομάδες πριν από τη δολοφονία, ο Nagell είπε σε έναν αστυνομικό ότι δεν θα ήθελε να βρίσκεται στο Ντάλλας αυτή τη στιγμή.

Τα πολλά σχέδια για τη δολοφονία του JFK

Pepe Lives Matter (ΒΙΝΤΕΟ)

https://rumble.com/v3xcn1m-the-many-plots-to-kill-jfk.html

Ο Oswald ήταν περιουσιακό στοιχείο της CIA, περιουσιακό στοιχείο του FBI και ρωσικό περιουσιακό στοιχείο. Σε ποιον ήταν πραγματικά πιστός; Έπαιζε και στις δύο πλευρές;

Ο Oswald «αυτομόλησε» στους Ρώσους για χρόνια ακόμα... Του επετράπη να επιστρέψει αδιάφορα και να συνεργαστεί με τη CIA και άλλους σαν να μην ήταν απολύτως τίποτα. Γιατί συνέβη αυτό; Τι θα γινόταν αν ήταν διπλός πράκτορας που ενεργούσε για τη CIA όλη την ώρα; Αλλά αυτό που ο Oswald δεν κατάλαβε πραγματικά, κατά τη γνώμη μου, ήταν ότι του την είχαν στήσει για να πέσει. Έπαιζε σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι και στη συνέχεια θα έβλεπε να του αφαιρούν τη ζωή του.

Ακούστε το λάθος που κάνει ο Oswald εδώ... Σχεδόν το αποκαλύπτει ότι ήταν ΠΑΝΤΑ υπό την προστασία της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Αυτός ο τύπος ήταν περιουσιακό στοιχείο της CIA...

Δημοσιογράφος: «Είμαι περίεργος να μάθω πώς υποστηρίξατε τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια των τριών ετών που ζήσατε στη Σοβιετική Ένωση;»

Oswald: «Εργάστηκα στη Ρωσσία. Ήμουν υπό.. την προστασία του ε... του εεε.. Δηλαδή.. Δεν ήμουν υπό την προστασία της αμερικανικής κυβέρνησης... ανά πάσα στιγμή.. θεωρούμουν Αμερικανός πολίτης...»

Oswald: Ήμουν υπό την προστασία της κυβέρνησης των ΗΠΑ

Pepe Lives Matter  (ΒΙΝΤΕΟ)

https://rumble.com/v3xcnxv-oswald-i-was-under-protection-of-the-us-government.html

Τι συμβαίνει πριν από τη δολοφονία;

Ο Oswald φρόντισε να κυλήσουν οι κάμερες και άρχισε να μοιράζει πολύ δημόσια φυλλάδια για το ευ αγωνίζεσθαι για την Κούβα. ΗΘΕΛΕ οι άνθρωποι να τον δουν να έχει ανοιχτές κομμουνιστικές συμπάθειες. Γιατί; Τον χειριζόταν κάποιος. Στη συνέχεια συλλαμβάνεται δημόσια.

«Η σκηνή στην Canal Street μοιάζει σαν να ήταν σκηνοθετημένη. Αποδεικνύεται ότι ο Oswald έγραψε μια επιστολή μιλώντας για ένα περιστατικό όπου είχε έναν αγώνα μια εβδομάδα πριν συμβεί. Οπότε το όλο θέμα ήταν ψεύτικο».

Τώρα πώς θα ονομάζαμε αυτό που έκανε σήμερα ο Oswald; Αχ ναι, ένα psyop.

Η CIA έβγαζε psyops για δεκαετίες, πολύ πριν πολλοί από εμάς μπούμε στο νόημα.

Oswald Psyop

Pepe Lives Matter (ΒΙΝΤΕΟ)

https://rumble.com/v3xcqim-oswald-psyop.html

Εκείνη τη μοιραία ημέρα πριν από 60 χρόνια, ένας άνθρωπος που υποσχέθηκε να διαλύσει τη CIA δολοφονήθηκε και στη συνέχεια η CIA τέθηκε επικεφαλής της έρευνας για το ποιος τον σκότωσε.

Ο θάνατος του JFK

Pepe Lives Matter

https://rumble.com/v3xcv8s-jfk-death.html

Για να κάνουμε τα πράγματα ακόμα πιο κραυγαλέα προφανή και διεφθαρμένα: Ο άνθρωπός μας Nagell που καθόταν στη φυλακή αλλά ήξερε πάρα πολλά για να του επιτραπεί να μιλήσει, πέθανε κυριολεκτικά μια μέρα αφότου το Συμβούλιο Ελέγχου Αρχείων Δολοφονίας του έστειλε μια επιστολή για πληροφορίες. Πέθανε από μια υποτιθέμενη καρδιακή προσβολή και πιθανότατα το γνωρίζατε ήδη, αλλά η CIA ομολόγησε ότι είχε ένα όπλο καρδιακής προσβολής που θα μπορούσε να φανεί σαν κάποιος πέθανε από καρδιακή προσβολή τη δεκαετία του 1970. Η χρονική στιγμή είναι εμφανής, τουλάχιστον. Οι εκκρεμότητες ήταν όλες δεμένες.

https://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Case_Nagell#cite_note-ARRB-3

Λοιπόν, δεν θα επιτρέπατε στον αποδιοπομπαίο τράγο σας να αποκαλύψει οποιαδήποτε σημαντική πληροφορία σε μια δημόσια δίκη τώρα, έτσι δεν είναι; Τότε ήταν που ο Jack Ruby πήγε να δολοφονήσει τον Oswald. Ήταν μια άλλη ρύθμιση. Δεν υπήρχε καμμία απολύτως προστασία. Έπρεπε να φιμώσουν τον Oswald και η αποστολή τους ολοκληρώθηκε.

Παρατηρήστε πώς ο Oswald ισχυρίστηκε ότι ποτέ δεν πυροβόλησε κανέναν και ότι ήθελε νομική εκπροσώπηση. Αν υποτίθεται ότι ήταν κομμουνιστής που ήθελε να σκοτώσει τον πρόεδρό μας, τότε γιατί δεν πανηγύριζε γι' αυτό; Κατά τη γνώμη μου, του την "έστησαν" και υπέστη τις συνέπειες. Ποτέ δεν είπε την πλήρη ιστορία του.

Ο Oswald λέει ότι είναι αποδιοπομπαίος τράγος

Pepe Lives Matter  (ΒΙΝΤΕΟ)

https://rumble.com/v3xcvqa-oswald-says-he-is-a-patsy.html

Ο Oswald δεν ήταν ένας κανένας στο στρατό.

Ήταν τοποθετημένος στη ναυτική αεροπορική βάση Atsugi στην Ιαπωνία, όπου είχε μια άκρως απόρρητη άδεια στο πρόγραμμα κατασκοπείας αεροπλάνων U2.

Αυτή η επιχείρηση δεν διοικούνταν από κανέναν άλλο από τον Richard Bissel, έναν άνθρωπο που ο JFK θα απέλυε στην προσπάθειά του να σταματήσει την πολεμική ατζέντα της CIA.

Η Επιτροπή Warren δεν ρώτησε για τη σύνδεση του Oswald με το πρόγραμμα U2 και, φυσικά, δεν υπήρχε κανείς να τον συνδέσει πίσω σε αυτό το μέρος, καθώς οι νεκροί δεν λένε ιστορίες.

Όχι μόνο αυτό, αλλά ο Oswald έχει συνδεθεί με το πρόγραμμα MK Ultra της CIA, καθώς ορισμένοι ισχυρίζονται ότι ήταν ένας από τους ανθρώπους στους οποίους έκαναν εξετάσεις.

Δεν ήταν μόνο ο Oswald που είχε συνδέσεις με το πρόγραμμα MK-Ultra. Τον Jack Ruby επισκέφθηκε ένας συμβεβλημένος ψυχίατρος για τη CIA στο κελί απομόνωσής του, ο οποίος ήταν ειδικός στον έλεγχο του νου MK Ultra. Κυριολεκτικά δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό. Ο αριθμός των συγκαλύψεων στον απόηχο της δολοφονίας του JFK είναι τουλάχιστον εντυπωσιακός.

Βρήκε τον Jack Ruby ουσιαστικά παράφρονα και ότι χρειαζόταν άμεση ψυχιατρική νοσηλεία. Τον χαρακτήρισαν τρελλό.

Έτσι, η CIA ήταν επικεφαλής της Επιτροπής Warren και βρέθηκε να είναι αθώα για όλα τα αδικήματα, ενώ την ίδια στιγμή, ο Oswald ήταν περιουσιακό στοιχείο της CIA και ο Ruby διαγνώστηκε ότι ήταν τρελλός από έναν γιατρό της CIA MK Ultra.

Αν αυτό σας ακούγεται σαν συγκάλυψη του αιώνα, είναι επειδή είναι.

Ο Jack Ruby συναντήθηκε με τον ψυχίατρο του προγράμματος MK Ultra της CIA

Pepe Lives Matter (ΒΙΝΤΕΟ)

https://rumble.com/v3zz7gp-jack-ruby-met-by-cia-mk-ultra-pyschiatrist.html


Επιπλέον, η φωτογραφία του Oswald και του όπλου που φέρεται να σκότωσε τον JFK μοιάζει σκηνοθετημένη. Ο ίδιος ο Oswald είπε ότι δεν είχε δει ποτέ αυτή τη φωτογραφία στη ζωή του.

Κάποιοι λένε ότι υπάρχουν αποκλίσεις στις φωτογραφίες που κάνουν να μαντέψει πόσο νόμιμες είναι αυτές. Επίσης, δεν βρέθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα στο όπλο που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στο δικαστήριο που να συνδέουν τον Oswald με το έγκλημα. Α, αλλά υποθέτω ότι αυτό δεν είχε σημασία για αυτούς, επειδή θα προχωρούσαν στην εξάλειψη τυχόν εκκρεμοτήτων και δεν θα υπήρχε δίκη.




Δεν υπάρχουν σχέδια για το όπλο Oswald (BINTEO)

Pepe Lives Matter

https://rumble.com/v426ps2-no-blueprints-on-oswald-gun.html

Γιατί ο Oswald να τραβήξει μια φωτογραφία του με το όπλο λίγες ώρες πριν, αν προσπαθούσε να ξεφύγει από αυτό το έγκλημα; Δεν έχει νόημα. Εκτός αν κάποιος χειριστής τον έστηνε προετοιμάζοντας την τελική του πτώση.

Το γεγονός ότι ο Oswald ήταν σχεδόν σίγουρα άλλο ένα θύμα του διαβόητου προγράμματος ελέγχου του νου MK Ultra απλά σας δείχνει ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν στημένος και σχεδόν σίγουρα ένας αποδιοπομπαίος τράγος όπως ισχυρίστηκε. Θυμηθείτε ότι ο ίδιος ο Naggell ξέφυγε ώστε για να συλληφθεί και να αποφύγει να του συμβεί αυτό που θα γινόταν με τον Oswald.

Το σχέδιο των μοναχικών ενόπλων είναι ένα σχέδιο στρατηγικής για τη CIA. Είναι στο εγχειρίδιό τους. Σκοτώστε με συγκεκαλυμμένα μέσα, και ρίξετε το φταίξιμο σε έναν αποδιοπομπαίο τράγο. Συνέβη με τον Oswald και συνέβη όταν ο Robert Kennedy υποσχέθηκε να φτάσει στο βάθος της δολοφονίας του JFK και υπέστη τις συνέπειες. Είναι τόσο κραυγαλέο ότι οι άνθρωποι που σκότωσαν τον JFK σκότωσαν επίσης τον Robert Kennedy, θα έπρεπε να είσαι τυφλός για να μην το δεις. Χρησιμοποίησαν ακριβώς την ίδια μέθοδο MK Ultra του αποδιοπομπαίου τράγου. Δεδομένου ότι το ίδιο έργο συνέχισε να λειτουργεί, το έκαναν ξανά και ξανά επειδή οι άνθρωποι δεν ήταν αρκετά ξύπνιοι ή αρκετά δυνατοί για να αντιμετωπίσουν την προπαγάνδα.

Δεν είμαι πεπεισμένος ότι ο Oswald πυροβόλησε ακόμη και μια σφαίρα εκείνη την ημέρα.

Νομίζω ότι είναι πιο πιθανό ότι του είπαν από τον χειριστή του να είναι κάπου και στη συνέχεια σοκαρίστηκε όταν βρέθηκε ξαφνικά να συλλαμβάνεται.

Δεν είμαι πεπεισμένος ότι πυροβόλησε ούτε τον αστυνομικό.

Οι μάρτυρες δεν είδαν τον Oswald να φεύγει από το Αποθετήριο. Τόσο η Vicki Adams όσο και η Sandra Styles έχουν επιβεβαιώσει μαρτυρίες που ισχυρίζονται ότι ήταν εκεί την ακριβή στιγμή που ο Oswald θα έτρεχε κάτω από τις σκάλες, αλλά λένε ότι δεν είδαν τίποτα.

Η Επιτροπή Warren προσπάθησε να το συγκαλύψει. Γιατί; Νομίζω ότι όλοι γνωρίζουμε γιατί.

Οι μάρτυρες δεν είδαν τον Oswald να φεύγει από το Αποθετήριο

Pepe Lives Matter (BINTEO)

https://rumble.com/v426pjb-witnesses-did-not-see-oswald-leave-the-suppository.html

Και τότε τυχαίνει να τον βρουν σε έναν κινηματογράφο αφού φέρεται να πυροβόλησε έναν αστυνομικό, παρ' όλο που μάρτυρες είπαν ότι είδαν κάποιον άλλο να πυροβολεί; Στην πραγματικότητα, είναι πιθανό ότι ήταν o Ruby που πυροβόλησε τον αστυνομικό εκείνη την ημέρα. Αλλά παρεκκλίνω. Το θέμα είναι, ότι δεν πιστεύω τίποτε από όσα λένε, ούτε και εσείς.
Η αλήθεια είναι ότι ο Oswald ήταν απλώς ένας άλλος παίκτης στο παιχνίδι που είδε τον εαυτό του να καρφώνεται με ολόκληρη τη συνωμοσία. Το βιβλίο ήταν δουλεμένο μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια, καθώς βρέθηκε μπλγμένος με το όνομά του να συνεχίζει να ζει στην ατιμία. Σίγουρα δεν ήταν αθώος και μπορεί να συμμετείχε στη συνωμοσία, αλλά αμφιβάλλω αν το γνώριζε πολύ, δεδομένου ότι είχε έναν χειριστή και συμμετείχε στο πρόγραμμα MK Ultra.

Εμφανείς θάνατοι

Ο αριθμός των εμφανών θανάτων που περιβάλλουν τη δολοφονία του JFK είναι σχεδόν απίστευτος εκ πρώτης όψεως. Είναι τόσο προφανές όταν αρχίζετε να το σκάβετε. Εκείνοι που ήξεραν πάρα πολλά, που αμφισβήτησαν την επίσημη αφήγηση ότι ήταν μόνο ο Oswald ή που αντιμετώπισαν τη CIA και τις θυγατρικές της, συχνά κατέληξαν να πεθάνουν από το πουθενά. Πότε γίνεται κάτι περισσότερο από απλή σύμπτωση σε κάτι μοχθηρό;

Μια τέτοια περίπτωση ήταν μια δημοσιογράφος που ονομάζεται Dorothy Kilgallen. Αρνήθηκε να δεχτεί την επίσημη αφήγηση πίσω από την Επιτροπή Warren και την αποκάλεσε γελοία. Άρχισε να πιέζει σκληρά προς την αντίθετη κατεύθυνση από τις δυνάμεις που υπάρχουν και αναζήτησε την αλήθεια μετά τη δολοφονία του JFK, ενός ανθρώπου που τον ένoιωθε κοντά και της ήταν αγαπητός.

Αφού πήρε συνέντευξη από τον Jack Ruby, τον άνθρωπο που πυροβόλησε τον Oswald, έγραψε κυριολεκτικά στη New York Journal ότι o Ruby ένοιωθε σε οριακό σημείο. Τι της είπε κρυφά; Λοιπόν, δεν γνωρίζουμε γιατί μετά το θάνατο της Dorothy τα αρχεία, τα έγγραφα και οι σημειώσεις της εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς. Ποιες είναι οι πιθανότητες;

Ο κομμωτής της Dorothy είπε σε έναν δημοσιογράφο μετά το γεγονός ότι του είπε ότι αρνήθηκε να σταματήσει.

«Ξέθαψε κάτι για τη δολοφονία του προέδρου Kennedy που κάποιος δεν ήθελε να μάθει. Μας είπε: Αφού ανακάλυψα τώρα αυτά που ξέρω, αν οι λάθος άνθρωποι ήξεραν αυτά που ξέρω, θα μου κόστιζε τη ζωή. Και πέθανε μερικούς μήνες αργότερα.."

Μοιράστηκε στοιχεία με ίσως το λάθος άτομο. Ένας άντρας ονόματι Ron Pitaki κατέληξε να γράφει μερικά εξαιρετικά πρόχειρα ποιήματα και να τα δημοσιεύει την εβδομάδα που η Dorothy πέθανε από «τυχαία υπερβολική δόση ναρκωτικών». Στην ιστοσελίδα του, έγραψε: «Ποτέ μην εμπιστεύεστε έναν νεκρό σε μια γραφομηχανή... Κάποιος που είναι νεκρός δεν μπορεί να πει παραμύθια... Φτιάξε ένα από αυτά και μην πεις καν ποιο».

Περαιτέρω έρευνα

Πλήρες βίντεο

Ο θάνατος της Dorothy Kilgallen

Pepe Lives Matter (ΒΙΝΤΕΟ)

https://rumble.com/v3z8ff6-the-death-of-dorothy-kilgallen.html

Πολλοί πιστεύουν ότι δηλητηριάστηκε με παρόμοιο τρόπο όπως η Marilyn Monroe, η οποία είναι μια εντελώς άλλη τρύπα κουνελιού. Η Marilyn Monroe φέρεται να είχε σχέση με τον JFK και κατέληξε να πεθάνει από τυχαία υπερβολική δόση. Αλλά οι συνθήκες γύρω από το θάνατό της έχουν αμφισβητηθεί έντονα και κάποιοι αναρωτιούνται αν η CIA την είχε εξαλείψει ακριβώς πριν από το θάνατο του JFK για να στείλει ένα μήνυμα ή να τακτοποιήσει εκκρεμότητες. Ένα μήνα πριν από εκείνη τη μοιραία ημέρα στο Ντάλλας, η Monroe ήταν νεκρή. Τακτοποιούσαν, άρα γε, εκκρεμότητες;

Ο ένας μάρτυρας μετά τον άλλο κατέληξαν νεκροί αφού ομολόγησαν ότι γνώριζαν κάτι που δεν έπρεπε να γνωρίζουν. Ο Lee Bowers ήταν ένας τέτοιος μάρτυρας. Ο Lee έβλεπε τη σκηνή όπου συνέβη η δολοφονία, όπου είχε μια κοντινή θέα του χλοοτάπητα. Είδε δύο ξένους πίσω από τον φράχτη λίγο πριν πυροβοληθεί ο JFK και είδε μια ριπή καπνού. Αυτή η ομολογία ήταν σαφώς απαράδεκτη για το αφήγημα που ήθελαν να προωθήσουν.

Αλλά δεν πρόκειται να πιστέψετε πώς πέθανε:

Η επίσημη ιστορία είναι ότι το αυτοκίνητό του έφυγε από έναν άδειο δρόμο και ανεξήγητα χτύπησε σε μια τσιμεντένια γέφυρα.

Ο μάρτυρας του JFK Lee Bowers πεθαίνει ύποπτα

Pepe Lives Matter (ΒΙΝΤΕΟ)

https://rumble.com/v41an34-jfk-witness-lee-bowers-dies-suspiciously.html

Οι μυστικές υπηρεσίες δημιούργησαν ένα λουτρό αίματος μόνο και μόνο για να καλύψουν τη συνωμοσία.

Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να είστε θεωρητικός συνωμοσίας για να μην αποδεχτείτε ότι ο πυροβολισμός του JFK ήταν συνωμοσία.

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τις Δολοφονίες προσπάθησε να διορθώσει τα λάθη της Επιτροπής Warren διεξάγοντας τη δική της έρευνα. Δυστυχώς, πολλοί πέθαναν ανεξήγητα πριν μπορέσουν να παρουσιάσουν τα στοιχεία τους μόλις κληθούν. Αυτές είναι προφανείς αυτοκτονίες και θάνατοι τύπου Epstein, αν τους έχω δει ποτέ. Το βαθύ κράτος εφαρμόζει αυτά τα ποταπά σχέδια εδώ και δεκαετίες. Οι εποχές αλλάζουν, αλλά τα σχέδιά τους παραμένουν τα ίδια. Θα σκοτώσουν και θα υπονομεύσουν οποιονδήποτε απειλεί την εξουσία τους και αυτό περιλαμβάνει τους εν ενεργεία προέδρους.

Ωστόσο, πολλές θετικές αποκαλύψεις ήρθαν στο φως ως αποτέλεσμα της επιτροπής. Συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι οι εμπειρογνώμονες ακουστικής έδειξαν ότι οι δοκιμές τους έδειξαν «πέρα από κάθε εύλογη αμφιβολία» ότι ένας δεύτερος ένοπλος πυροβόλησε τον πρόεδρο Kennedy από το γρασίδι.

Πόσοι ακόμη ύποπτοι θάνατοι υπήρξαν;

Περιουσιακά στοιχεία της CIA που πέθαναν πριν μπορέσουν να καταθέσουν στην Επιτροπή Δολοφονιών της Βουλής:

Sheffield Edwards, αξιωματούχος της CIA που οργάνωσε τη δολοφονία του Φιντέλ Κάστρο.

-William Pawley, πέθανε από τραύμα από πυροβολισμό.

- David Morales, CIA, πέθανε το 1978.

-Θωμάς Καραμεσσήνης- μυστικές επιχειρήσεις της CIA. Καρδιακή προσβολή 1978.

-John Paisley. Η δολοφονία τύπου εκτέλεσης έκρινε αυτοκτονία από αξιωματούχους. Ήταν έτοιμος να κάνει αποκαλύψεις, σύμφωνα με έναν δημοσιογράφο.

Και αυτό είναι μόνο το ξύσιμο της επιφάνειας. Πολλοί άλλοι μάρτυρες του ίδιου του εγκλήματος κατέληξαν νεκροί υπό ύποπτες συνθήκες.

Ο πράκτορας της CIA, George de Mohrenschildt, «αυτοκτονεί» αφού ενεπλάκη στην Ειδική Επιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων για τις δολοφονίες. Είμαι βέβαιος ότι δεν υπάρχει τίποτα να δούμε εδώ εκτός από το γεγονός ότι ο de Mohrenschidlt είχε στενή σχέση με τον Bush τον πρεσβύτερο και η σύζυγός του είχε προηγούμενους επιχειρηματικούς δεσμούς με κανέναν άλλο από τον Zapruder. 

Κάποιοι λένε ότι ο George de Mohrenschildt ήταν στην πραγματικότητα και ο χειριστής του Oswald. Σίγουρα φαίνεται περίεργο, οι συνδέσεις που βρίσκει κανείς όταν σκάβουν σε αυτούς τους ανθρώπους. Ειπώθηκε στον Zapruder να κινηματογραφήσει τη δολοφονία ως προειδοποίηση για να μην μπλέξει με τις μυστικές υπηρεσίες ή το βαθύ κράτος εκείνης της ημέρας; Ασφαλώς, πιστεύω ότι μπορούν να προβληθούν ισχυρά επιχειρήματα.

George de Mohrenschildt Epsteins himself

Pepe Lives Matter (BINTEO)

https://rumble.com/v426ziw-george-de-mohrenschildt-epsteins-himself.html


William Bruce Pitzer

Ακούστε την ιστορία του Pitzer και δεν μπορείτε να με πείσετε ότι το βαθύ κράτος δεν εξάλειψε ελεύθερα τους ανθρώπους που ήταν πρόβλημα. Ο William Bruce Pitzer ήταν επικεφαλής του Οπτικοακουστικού Τμήματος της Ναυτικής Ιατρικής Σχολής στη Bethesda, Maryland. Είχε δει την αυτοψία του JFK για τον εαυτό του σε ένα κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Εκεί είδε το στρατιωτικό προσωπικό που συμμετείχε στη συγκάλυψη και την πληγή στον εγκέφαλο που αποδείχθηκε σαφώς συνωμοσία. Ο Pitzer πέθανε αφού σχεδίαζε να κάνει ένα πρόγραμμα σχετικά με τη δολοφονία του Kennedy που πιθανότατα θα παρουσίαζε πρόβλημα για τις εξουσίες που υπάρχουν. Πέθανε από αυτοκτονία στο κεφάλι, αλλά είχε πολλαπλά τραύματα από πυροβολισμούς και κανένα ίχνος νιτρικού άλατος για να αποδειχθεί ότι ήταν ένας κοντινός πυροβολισμός. Είναι σχεδόν κωμικό αν δεν ήταν τόσο τραγικό. Πότε θα ξυπνήσουν οι άνθρωποι επειδή δεν γίνεται πιο κραυγαλέο από αυτό; Θα μπορούσα κυριολεκτικά να συνεχίσω με περισσότερα θύματα της συγκάλυψης, αλλά νομίζω ότι έχετε την εικόνα.

Κατά τη γνώμη μου, ο JFK χρησιμοποίησε τον όχλο για να πάρει την εξουσία χωρίς έγκριση από τις «μυστικές κοινωνίες» που είχε καταγγείλει στην ομιλία του. Αυτός ήταν ο τρόπος του. Τους χρησιμοποίησε ως σκαλοπάτι για να θέσει τον εαυτό του σε θέση να επιφέρει πραγματική αλλαγή και είμαι βέβαιος ότι ο ίδιος ο όχλος ήταν προσβεβλημένος και ταραγμένος που ο JFK φάνηκε να τους εγκαταλείπει μόλις ανέλαβε καθήκοντα. Μερικές φορές πρέπει να παίξεις το παιχνίδι για να κάνεις πραγματική αλλαγή και μόλις ο John είχε διαπιστώσει αυτή τη δύναμη, πήγε για χρεοκοπία.

Τα έδωσε όλα και βρέθηκε μάρτυρας για την παγκόσμια ειρήνη. Τα όνειρά του δεν έχουν ξεχαστεί, ούτε η θυσία του ή των μελών της οικογένειάς του που συνέχισαν να εργάζονται προς αυτή την κατεύθυνση. Όλοι μας -φιλελεύθεροι, συντηρητικοί ή ανεξάρτητοι- θα πρέπει να είμαστε σε θέση να ενωθούμε σεβόμενοι αυτόν τον μεγάλο Πρόεδρο που πραγματικά έδωσε τη ζωή του στην αναζήτηση ενός καλύτερου κόσμου.

JFK Τελικός μονόλογος

Pepe Lives Matter (BINTEO)

https://rumble.com/v4279ih-jfk-ending-monologue.html

Προσπαθούν να μας διαιρέσουν και να μας κάνουν να πολεμήσουμε μεταξύ μας όταν οι πραγματικοί εχθροί της ανθρωπότητας βρίσκονται στην κορυφή: Οι τραπεζίτες, οι μυστικές κοινωνίες, οι μυστικές σκιώδεις δυνάμεις πίσω από τη CIA, η Μοσάντ και εκείνοι που τους ελέγχουν. 

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε αυτές τις αλήθειες και να ενωθούμε για να αποκαλύψουμε και να πολεμήσουμε τους πραγματικούς εχθρούς της ανθρωπότητας. Όταν το κάνουμε αυτό, τιμούμε εκείνους που έχουν πάει πριν από εμάς και τα έδωσαν όλα για την ελευθερία. Ένας τέτοιος άνθρωπος, ο πρόεδρος John F. Kennedy, έχει μια κληρονομιά που θα αντηχεί σε όλη την αιωνιότητα και πέρα από αυτήν.


ΠΗΓΗ: https://pepelivesmatter.substack.com/p/the-ultimate-jfk-assassination-report?publication_id=990855&post_id=139932684&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

3 σχόλια:

  1. ΤΟ 1968, Ο ΡΟΜΠΕΡΤ ΚΕΝΕΝΤΙ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΙΧΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ( ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ )ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ , ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΡΗΝΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ, ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ Ο ΜΠΟΜΠΙ ΘΑ ΑΝΑΚΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ, ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 1968 ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ,`` ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕ ΕΥΘΕΤΟ ΧΡΟΝΟ `` ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 1968 ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΙΝΤΟΝ ΜΠΕΪΝΣ ΤΖΟΝΣΟΝ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΗΔΗ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ. ΤΟ 1959, Ο ΤΖΟΝΣΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΕΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΟΤΙ ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΟΝ. ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΙΑ ΜΕΣΩ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ , Ο ΤΖΟΝΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟ ΣΤΟΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΜΕΣΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ. ΤΟ TEXAS SCHOOL BOOK DEPOSITORY ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ Ο OSWALD ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 1963 ΑΝΗΚΕ ΣΤΟΝ DAVID HAROLD BYRD ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΖΟΝΣΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΥΠΟΧΡΕΟΣ. Ο BYRD ΗΤΑΝ Ο ΣΥΝΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ LING TEMCO VOUGHT, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΖΟΝΣΟΝ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1950. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΤΖΟΝΣΟΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΑΚ ΓΟΥΑΛΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΕ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΦΟΝΟ ΤΟΥ ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ ΤΖΟΝΣΟΝ, ( Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΖΟΝΣΟΝ ) Ο BYRD ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΓΟΥΑΛΑΣ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΓΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ . ΤΟ 1998 Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΓΟΥΟΛΤ ΜΠΡΑΟΥΝ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΔΑΚΤΥΛΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟ ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ , ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟΝ ΓΟΥΑΛΑΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΑΠΟ ΡΑΔΙΟΥΡΓΟΥΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ. ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ : RICHARD NIXON, GEORGE HERBERT WALKER BUSH , ΚΑΙ Ο DICK CHENEY. ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΙ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρωτίστως αγαπητέ μας φίλε ΑΝΝΙΚΕΡΙ χρόνια καλά καί πάντα μέ υγεία, γιά εσάς καί τήν οικογένειά σας.
      Αφού σας ευχαριστήσουμε θερμώς γιά τίς ανεκτίμητες αυτές πληροφορίες καί τά στοιχεία που περιγράψατε, νά θυμήσουμε στούς αναγνώστες της 'ΟδύσσειαςΤV', ότι παρά τίς φιλότιμες καί συχνά έντονες προσπάθειες μεμονομένων καί ηρωϊκών ανθρώπων, κατά καιρούς, νά ρίξουν φώς στήν σκοτεινότερη πολιτική δολοφονία του 20ου αιώνος, η Δικαστική απαγόρευση γιά τό όποιο "άνοιγμα" γιά τήν υπόθεση του προέδρου Τζ. Φ. Κέννεντυ είναι άν θυμώμαστε καλά - περίπου - τέσσερεις δεκαετίες μετά!
      Λίαν προφανής η στόχευση (όχι ασφαλώς η μόνη), νά μήν υπάρχει εν ζωή κανείς πρωταγωνιστής, αλλά καί επώνυμα άτομα που κινήθηκαν ενεργότατα αλλά στήν "σκιά", εκείνης της πανάθλιας συνομωσίας του 1963 στό Ντάλλας του Τέξας.
      Θά άξιζε πιστεύουμε μία αναφορά - έστω σέ περίληψη - σέ εκείνον τόν αληθινά άφοβο καί πεισματάρη Εισαγγελέα τόν Tζίμ Γκάρισσον, που άφησε εποχή μέ τίς προσπάθειές του γιά αναψηλάφιση της δολοφονίας Κέννεντυ, μάλιστα μέσα στίς Δικαστικές αίθουσες, παρά τίς συνεχείς απειλές που δεχόταν ο ίδιος καί η (πολύτεκνη) οικογένειά του, στόν βαθμό που θά συμφωνούσατε νά μοιραστείτε μαζί μας μερικά στοιχεία.
      Τέλος, η απεχθής περίπτωση του Λ. Τζόνσον ως τοποθετημένου σκοπίμως "δελφίνου" της προεδρίας τότε των ΗΠΑ, μας θυμίζει τηρουμένων των αναλογιών πάντα, τήν περίπτωση του (αντιπροέδρου) Χάρρυ Τρούμαν, στήν σκιά του Φρ. Ντ. Ρούσβελτ .
      (Γνώριζαν καί οι δύο ή όχι, εγκαίρως τήν επικείμενη επίθεση των ιαπωνικών αεροπλανοφόρων στό Πέρλ Χάρμπορ; Καί άφησαν 2.300 νεαρούς ναύτες νά πνιγούν;)

      Διαγραφή
    2. https://firstamendment.mtsu.edu/wp-content/uploads/sites/2/2023/06/download_1_0.jpg

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!