ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 4-7-2024


Ο Μητσοτάκης, ο μυστικός «δίαυλος επικοινωνίας» με τον Ερντογάν και ο πόλεμος που έρχεται

 

Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 4-7-2024

                                                              

                                                                                                                                 «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»

Μέ ευλόγησαν οι Αγ.Ανάργυροι καί έφυγαν...




Νομίζω πως ήταν η δεύτερη συζυγία των Αγίων, όπως τους αναφέρει - πιο κάτω - ο Αγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης.

Όσα ΔΕΝ σας ΛΕΝΕ ποτέ καί που - θε - νά! / ΒΙΝΤΕΟ γιά τόν σκληρό δίσκο! [ 20η ]

 ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ, ΠΟΛΛΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ ΤΗΣ 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΣTV', ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ, ΑΝΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ, ΤΙΣ 

Σ Υ Λ Λ Ε Κ Τ Ι Κ Ε Σ  

ΕΚΠΟΜΠΕΣ 'V FOR VENDETTA'

ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ!


ΣΦΑΛΙΑΡΑ; Πολιτικός ΣΕΙΣΜΟΣ στήν Ευρωβουλή: M. Le Pen καί V. Orban ENΩΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ γιά ενιαία, ΙΣΧΥΡΗ ευρωομάδα του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ χώρου!!!

 ....ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;

ΠΗΡΑΜΕ 'ΧΑΜΠΑΡΙ' ; ; ; 

ΠΗΡΑΜΕ 'ΜΥΡΩΔΙΑ' ; ; ; 

Ή ΑΚΟΜΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Η ....ΤΗΛΕΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ  ; ; ; 


Τρίτη ισχυρότερη ομάδα στην Ευρωβουλή φιλοδοξεί να γίνει η διαφαινόμενη συμμαχία Orban - Le Pen!

Αξιωματούχοι του κόμματος της Marine Le Pen βρίσκονται σε προχωρημένες συνομιλίες με άλλα ακροδεξιά σχήματα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, 




Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ! Διπλωματικό ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Τουρκίας - Γερμανίας! Οι Τούρκοι τρέμουν τήν ΞΕΦΤΙΛΑ, γιά αυτό συνέλαβαν Δημοσιογράφο, γιά βίντεο μέ Τούρκο Αξιωματικό νά ....φιλάει τήν σημαία του ΄FSA' ( Βίντεο )

 


Παρέμβαση της Γερμανίδας ΥΠΕΣ και ποινική έρευνα κατά Τούρκου ποδοσφαιριστή, που έκανε το σήμα των Γκρίζων Λύκων (!) στο παιχνίδι με την Αυστρία, ενώ η Άγκυρα κάλεσε στο ΥΠΕΞ τον Γερμανό πρέσβη!

Η α σ υ δ ο σ ί α του τραπεζικού συστήματος στήν Ελλάδα! – Μία αξιόπιστη ΜΑΡΤΥΡΙΑ !



Στις ΗΠΑ είμαι πελάτης 2 τραπεζών, για περίπου 10 και 8 χρόνια, αντίστοιχα.

Στις Ελλάδα είμαι πελάτης 2 τραπεζών επίσης...

Μήνυση κατά Αυγενάκη από τον υπάλληλο που χαστούκισε στό Αεροδρόμιο! – Υπάρχουν και άλλα βίντεο, λένε οι εργαζόμενοι! / ΒΙΝΤΕΟ

 


Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ τέθηκε και επισήμως ο πρώην υπουργός και βουλευτής, Λευτέρης Αυγενάκης μετά τον σάλο που προκλήθηκε, για την  β ι α ι ο π ρ α γ ί α   του εναντίον υπαλλήλου του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 3-7-2024



 Η ηρωίδα της ΕΟΚΑ: Η θυσία της 32χρονης πολύτεκνης μητέρας Λουκίας Παπαγεωργίου

 

Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 3-7-2024

                                                                  

                                                                                                                                 «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»

Η χάρις του Αγίου Πνεύματος, δέν είναι ασπιρίνη γιά τίς δύσκολες ώρες. Είναι σχέση ζωής!

 

«Μήν πολεμάτε νά διώξετε τό σκοτάδι, μόνο ανοίξτε νά μπεί τό φώς»



Είναι η ευχή που συνηθίζουμε να ανταλλάσσουμε στη μεγάλη εορτή του Αγίου Πνεύματος, αλλά ίσως δεν της δίνουμε τήν σωστή σημασία. 

Ο Άγιος Ιωάννης (Μαξίμοβιτς), στόν προσφυγικό καταυλισμό στό νησί Τουμπαμπάο ( ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ ).

 


Ο Άγιος Ιωάννης (Μαξίμοβιτς) στον προσφυγικό καταυλισμό στό νησί Τουμπαμπάο.

Το Τουμπαμπάο χρησιμοποιήθηκε από τον Διεθνή Οργανισμό Προσφύγων ('Δ.Ο.Π.') το 1949 και το 1950 για την παροχή προσωρινού καταφύγιου για 5.000 Ρώσους πρόσφυγες που διέφυγαν από την Κίνα.

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: Η παρέλαση "υπερηφάνειας" (;;;) του Σαν Φρανσίσκο παρουσίασε δημόσιο γυμνό γύρω από παιδιά και μία «Ζώνη φετίχ» με ...ούρηση!! ('event' υψηλού επιπέδου δηλαδή)




Η πρόσφατη παρέλαση "υπερηφάνειας" του Σαν Φρανσίσκο παρουσίασε γυμνούς ενήλικες να περπατούν μπροστά σε παιδιά καθώς και μια «ζώνη φετίχ» όπου άνδρες ουρούσαν ο ένας επάνω στον άλλο σε μια παιδική πισίνα και πραγματοποίησαν άλλες σεξουαλικές πράξεις.

Ο επικεφαλής της παγκοσμιοποίησης Klaus Schwab λέει στους ελιτίστες οπαδούς ότι πρέπει να «αναγκάσουν» την ανθρωπότητα σε έναν κόσμο που κυβερνάται από AI και άλλες απάνθρωπες τεχνολογίες




Ο ιδρυτής και διευθυντής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab, μιλώντας στην πρόσφατη καλοκαιρινή συνάντηση του WEF στην Κίνα, ενημέρωσε τους ελιτίστες οπαδούς του ότι η εισαγωγή της ατζέντας της παγκοσμιοποίησης θα απαιτήσει από την ανθρωπότητα να «αναγκαστεί» σε μια «συνεργασία» με τον μη εκλεγμένο οργανισμό

Και η ώρα για αναγκαστική συνεργασία έχει πλέον φτάσει.

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Συνάντηση Β. Ορμπάν μέ Ζελένσκι: Τό ιστορικό της ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗΣ επισκέψεως στό Κίεβο!....


Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτωρ Ορμπάν συναντά τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Κίεβο στις 2 Ιουλίου 2024.

Φωτογραφία: Zoltán Fischer/Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού της Ουγγαρίας



Ο Βίκτωρ Ορμπάν ταξίδεψε στο Κίεβο για να ξεκινήσει την ουγγρική προεδρία του Συμβουλίου της Ε.Ε.. 

Αυτή ήταν η πρώτη του επίσκεψη στην Ουκρανία από την αρχή του πολέμου. 

Εκεί τάχθηκε υπέρ της κατάπαυσης του πυρός. 

Το ζήτημα της ειρήνης βρίσκεται στο επίκεντρο της Προεδρίας.

Θανατηφόρο αποτέλεσμα: Αυτές είναι οι επτά μεγαλύτερες επιβλαβείς επιπτώσεις των ανεμογεννητριών - Ένας πολύτιμος οδηγός επιχειρηματολογίας




Την περασμένη εβδομάδα, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης προσπάθησαν με όλη τους τη δύναμη να γελοιοποιήσουν την υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Maria Hubmer-Mogg, η οποία τόνισε στην ώρα τύπου του ORF ότι σε καμμία περίπτωση όλη η ενέργεια δεν θα μπορούσε να καλυφθεί από την αιολική ενέργεια - και ότι αυτές οι ανεμογεννήτριες από μόνες τους θα προκαλούσαν πολλά προβλήματα για τα οποία δεν γίνεται λόγος. Έχει δίκιο;

Παράνομος αλλοδαπός κατηγορείται γιά ΒΙΑΣΜΟ ΑΝΑΠΗΡΟΥ παιδιού στη Βοστώνη! ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ, αφού αριστερός δικαστής (!) τον απελευθέρωσε μέ εγγύηση ... 500 δολλαρίων! ! ! ! ! ! ! !




Η Αμερική του Τζο Μπάιντεν.

Ο Cory Alvarez, ο Αϊτινός που συνελήφθη για τον βιασμό ενός 15χρονου κοριτσιού με ειδικές ανάγκες σε ξενοδοχείο μεταναστών στη Μασσαχουσέτη νωρίτερα φέτος, μόλις απελευθερώθηκε από τη φυλακή με εγγύηση 500 δολλαρίων!

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΒΙΑΣΜΟΥ - Επτά Σύροι επιτέθηκαν σε νεαρή γυναίκα σε λιβάδι στο Κέμνιτς



Μια νεαρή γυναίκα μόλις γλύτωσε από έναν ομαδικό βιασμό; Το βράδυ του Σαββάτου, μια 21χρονη γυναίκα δέχθηκε επίθεση και παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από μια ομάδα Σύρων εφήβων και νεαρών ανδρών στο Κέμνιτς (Σαξονία).

Κίνδυνος στην τάξη: Εντοπίστηκε συσσώρευση ισλαμιστικών περιστατικών στα σχολεία



Αρκετά ομοσπονδιακά κρατίδια παρατηρούν αύξηση των ισλαμιστικών περιστατικών στα σχολεία. (Συμβολική εικόνα). Φωτογραφία: iStock



Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή επηρεάζει τώρα και τα γερμανικά σχολεία, όπως δείχνει έρευνα της μορφής SWR "Vollbild". 

Οι έρευνες έδειξαν αύξηση των ριζοσπαστικών περιστατικών και αυξημένη ριζοσπαστικοποίηση μεταξύ των μαθητών, σε συνδυασμό με μια όλο και πιο τεταμένη ατμόσφαιρα στα σχολεία της Γερμανίας.

΄Έρευνα για έγκλημα μίσους σε Γερμανό πολιτικό, επειδή απαίτησε τήν ΑΠΕΛΑΣΗ μεταναστών ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ !!!!!!!



Ένας πολιτικός του CDU στη Γερμανία βρίσκεται υπό έρευνα για εγκλήματα μίσους αφού αντέδρασε σε επίθεση με μαχαίρι από Αφγανό μετανάστη ζητώντας την απέλαση αλλοδαπών εγκληματιών από τήν χώρα.

Ιρλανδός δάσκαλος αφέθηκε ε λ ε ύ θ ε ρ ο ς μετά από 400+ ΗΜΕΡΕΣ (!!!) στη Φ Υ Λ Α Κ Η λόγω άρνησης χρήσης τρανσέξουαλ αντωνυμιών!!!!!!!!!!!!




Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Enoch Burke αφέθηκε ελεύθερος ενώ τα ιρλανδικά σχολεία βρίσκονται σε θερινές διακοπές, αλλά κινδυνεύει να επιστρέψει στη φυλακή εάν παραβιάσει τους όρους της απελευθέρωσής του που περιλαμβάνουν απαγόρευση επιστροφής στο σχολείο όπου δίδασκε.

Ενεργειακός παραλογισμός: Η τελευταία αρπαγή χρημάτων του δημάρχου του Λονδίνου Sadiq Khan χτυπά τους οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων




Ίσως στην πιο προβλέψιμη κίνηση του αιώνα, οι φίλοι μας στην Telegraph αναφέρουν σήμερα ότι ο δήμαρχος του Λονδίνου Sadiq Khan θα επεκτείνει τώρα το επαχθές «τέλος συμφόρησης» της πόλης των 15 λιρών ημερησίως περιμένετε... στα ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ.

Τούρκοι αξιωματούχοι καλούν για ηρεμία καθώς η υστερία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τροφοδοτεί τις αντισυριακές ταραχές




Των Scott McLean και Isil Sariyuce, CNN
4 λεπτά ανάγνωση
Ενημέρωση 7:09 PM EDT, Δευ 1 Ιουλίου 2024


Κωνσταντινούπολη (CNN) - Οι ισχυρισμοί για σεξουαλική κακοποίηση ενός παιδιού από έναν Σύρο άνδρα στην Καισάρεια της Τουρκίας, πυροδότησαν ταραχές κατά τη διάρκεια της νύχτας που στόχευαν συριακές επιχειρήσεις και αυτοκίνητα στην πόλη.

Ολλανδία: 63χρονη γυναίκα ΠΕΘΑΙΝΕΙ από θρόμβους αίματος 5 ημέρες μετά από ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ αίματος





Η 63χρονη Emser πέθανε πέντε ημέρες μετά από μετάγγιση από θρόμβους αίματος στους πνεύμονες και το πόδι της. Η υπόθεση αναφέρθηκε στο Sanquin, αλλά η τράπεζα αίματος κάλυψε την έκθεση, γράφει η The Other Newspaper.

Ο ....πολυλατρεµένος δυτικός ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ της 'woke' ατζέντας!

 


Γράφει ο Διονύσιος Πυλαρινός

Στο άθεο σοβιετικό καθεστώς 400 επίσκοποι γνώρισαν το διωγμό, από αυτούς οι 250 εκτελέστηκαν, 500.000 κληρικοί φυλακίστηκαν ή εξορίστηκαν, από τους οποίους 200.000 εκτελέστηκαν, 40.000 εκκλησίες καταστράφηκαν στήν δεκαετία του '30, από τις 55.000 εκκλησίες έμειναν μόνο 1.000, από τις οποίες γύρω στις εκατό μονάχα λειτουργούσαν. 

Η α π ε λ ε υ θ έ ρ ω σ η από τό σκοτάδι !

 


Ο ελληνικός κόσμος οδηγείται στον αφανισμό κι ύστερα στην έσχατη λήθη, τη λησμονιά. 

Το κενό νοήματος στη γενιά που απέμεινε να βολοδέρνει στα λερά σοκάκια του κέντρου ήδη χάσκει φρικτό. 
 
Γράφει ο Παναγιώτης Λιάκος
 
Το κακό έχει γίνει συνήθεια και το ψέμμα νόμος. 

GAY “PRIDE”? ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ


Τὸ νέο φροῦτο τῶν παγκοσμιοποιητῶν ἀκούει στὸ ὄνομα ΛΟΑΤΚΙ+, μία σατανιστικὴ ἀτζέντα, ἀπὸ τὰ δείγματα γραφῆς τῆς ὁποίας κατανοεῖ ὁ καθένας, πὼς σκοπὸ ἔχουν νὰ ἁλώσουν τὴν Ἀνθρωπότητα, σὲ ἐπίπεδο Ἔθνους, τοὐλάχιστον, ὅπως τὴν κατανοοῦμε μέχρι σήμερα.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σκληρές ΕΙΚΟΝΕΣ! «Ασφαλείς» αμβλώσεις από μή γιατρούς… ( "Μή γιατρούς" ; ; ; ; ; ; ; Άλλο πάλι καί τούτο! ) / ΒΙΝΤΕΟ

 


Η Καλιφόρνια επεκτείνει το δικαίωμα να διενεργούν αμβλώσεις και οι μη γιατροί, χωρίς ιατρική επίβλεψη!

Από το «Αφήστε με να ζήσω!»

Μία ακόμη είδηση έρχεται από τη Καλιφόρνια για να επιβεβαιώσει πως η άμβλωση δεν είναι παροχή υγείας, ούτε ή νομική της κατοχύρωση εξασφαλίζει τις γυναίκες, αλλά ικανοποιεί μόνο με την επιθυμία, να σκοτώνονται οι μικροί άνθρωποι με συνοπτικές διαδικασίες!

Στις Μαλδίβες ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ μία ΥΠΟΥΡΓΟΣ και 2 κόμη άτομα, γιατί έκαναν «μαύρη μαγεία» κατά του ....προέδρου της χώρας! ! !



ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

Στις Μαλδίβες, μια υπουργός συνελήφθη επειδή χρησιμοποίησε «μαύρη μαγεία» στον πρόεδρο!

Στις Μαλδίβες, η υπουργός Περιβάλλοντος Fatimath Shamnaz Ali Salem συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας χρήσης «μαύρης μαγείας» εναντίον του προέδρου της χώρας Mohamed Muizzou. 
Αυτό ανέφερε η 'Sun Online'.

Υπέρμαχος της ρωσικής εισβολής στη Ουκρανία ο νεοεκλεγείς Πατριάρχης Βουλγαρίας Δανιήλ!

 


Ο νέος Πατριάρχης έχει υποστηρίξει τήν ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και θεωρείται φίλος του Κρεμλίνου.

Νέο Πατριάρχη, τον 52χρονο Δανιήλ, ο οποίος έχει στο παρελθόν πάρει θέσεις υπέρ του Κρεμλίνου μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία εξέλεξε η Βουλγαρική Ορθόδοξη Εκκλησία, παραδοσιακά κοντά στη Ρωσία.

ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 2-7-2024


Γιατί το ΥΠΕΞ δεν υποβάλει τους χάρτες στην ΕΕ για τον Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό;

 

Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 2-7-2024

                                                            

                                                                                                                                 «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»

Άγιος Ιωάννης Μαξίμοβιτς, ο ξ υ π ό λ υ τ ο ς Αρχιερέας καί διά Χριστόν ΣΑΛΟΣ !

 


Ο Άγιος Ιωάννης της Σαγκάης (1896-1966) δεν έμοιαζε καθόλου με έναν «μεγαλοπρεπή ασπρομάλλη στάρετς»: 

ήταν μικρός, άσχημος, με ελάττωμα στην ομιλία, συχνά με ένα ζαρωμένο ράσο και ....χωρίς παπούτσια!

Άραγε, ο Απόστολος Παύλος ΗΤΑΝ στόν ναό του;

 

Ο ΄Αγιος Μακάριος καί ο μοναχός.

 


Για τον Άγιο Μακάριο έλεγαν, πως κάποτε, καθώς πήγαινε στην εκκλησία των κελλίων για τήν συνήθη ακολουθία, βλέπει έξω απ’ το κελλί ενός αδελφού ένα μεγάλο πλήθος από δαίμονες, που ήταν μετασχηματισμένοι, άλλοι σε γυναίκες, που μιλούσαν αναίσχυντα, άλλοι σε νεαρούς με το στόμα τους όλο βρισιές, άλλοι να χορεύουν κι άλλοι να μεταλλάζουν διάφορες μορφές και σχήματα.

Μόλις στά 17 του!!!! Αθλητής! ΞΑΦΝΙΚΑ! Ξ α φ ν ι κ ά..... / ΒΙΝΤΕΟ / [ Οι "αθλητικές ειδήσεις" ..."ΞΕΧΑΣΑΝ" νά τό δείξουν ; ; ; ]



Ο 17χρονος, Ζανκ Ζιγιέ αντιμετώπιζε τον Ιάπωνα Καζούμα Καβάνο με το σκορ να είναι 11-11 στο πρώτο σετ. 

Ξαφνικά έπεσε και άρχισε να έχει σπασμούς...

Όχι σε ρωσική εξορία αλλά στην κύρια κατοικία του στη Ρωσσία

 


Πίστωση εικόνας: Hans-Joachim Frey
Ο Hans-Joachim Frey (αριστερά) με τον θείο του Armin Müller-Stahl (δεξιά) στην Αγία Πετρούπολη




Αντιμέτωπος με την επιλογή να παραιτηθεί από το ρόλο του ως διευθυντής της Dresden Opera Ball  GmbH (Mundus Gala - International Ball & Gala Events (opernball-dresden.de)) ή από το έργο του για το Θέατρο Μπολσόϊ στη Μόσχα, η απόφαση ήταν σαφής για τον Hans-Joachim Frey.



HANS-JOACHIM FREY
Διεθνής Πολιτιστικός Διευθυντής
Διευθυντής της Dresden Opera Ball International


Επέλεξε τη Ρωσσία ως κατοικία του το 2020 και κατέχει τη ρωσική υπηκοότητα από το 2021, η οποία του απονεμήθηκε σε τιμητική βάση.