Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Ως πότε θά κ ρ ύ β ο υ ν τους ΘΑΝΑΤΟΥΣ από τά ΔΙΑβόλια; – Στοιχεία 'Σ Ο Κ', δισεκατομμύρια ΔΙΑβολιασμένοι μέ α δ ι ά γ ν ω σ τ η ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑ!



Όλο και περισσότεροι νέοι πεθαίνουν απο τα εμβόλια και τα εταιρικά ΜΜΕ κάνουν ότι μπορούν, γιά νά τό κρύψουν αλλά γιά πόσο ακόμα;

Δέκα εκατομμύρια Αμερικανοί χρειάσθηκε να νοσηλευτούν, μετά τήν λήψη των εμβολίων...


Πέντε εκατομμύρια Αμερικανοί δεν μπορούν να εργαστούν μετά τον εμβολιασμό.

Τουλάχιστον 600.000 Αμερικανοί πέθαναν αφού εμβολιάσθηκαν.

Ο Steve Kirsch στο Substack διεξήγαγε μια έρευνα και τα αποτελέσματα είναι τόσο ανησυχητικά που κανείς στα εταιρικά μέσα δεν πρόκειται να την αναφέρει.

Τι συμβαίνει όταν 3 δισεκατομμύρια εμβολιασμένοι άνθρωποι έχουν αδιάγνωστη μυοκαρδίτιδα 3

Περισσότεροι από 5 δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν λάβει την ένεση με τουλάχιστον μία δόση εμβολίου για τον COVID – επομένως, αν υπολογίσουμε ένα ποσοστό καρδιακών τραυματισμών/ νοσηλείας 6% από την έρευνα, αυτό θα σήμαινε ότι έχουν πληγεί 300 εκατομμύρια άνθρωποι.

Εάν ο Δρ Μαλόουν έχει δίκιο και η πλειοψηφία των εμβολιασμένων έχει μη διαγνωσθείσα μυοκαρδίτιδα, αυτό θα σήμαινε ότι 3 δισεκατομμύρια άνθρωποι διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο αιφνίδιου καρδιακού θανάτου.

Δεν μπορείτε να το φανταστείτε (και δεν μπορώ να το φανταστώ) αλλά αν αυτό συμβεί πραγματικά ακόμη και στο ένα δέκατο των 3 δισεκατομμυρίων ανθρώπων τα επόμενα χρόνια, τότε μιλάμε για ένα γεγονός που αλλάζει τον κόσμο.

Εάν δίνετε προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τότε γνωρίζετε ήδη ότι αυτή η ανθρωπογενής καταστροφή συμβαίνει σε τεράστια κλίμακα, επειδή έχετε δει πάρα πολλές αναρτήσεις ποδοσφαιριστών να καταρρέουν ξαφνικά στο γήπεδο ή νεαροί άνθρωποι που βρέθηκαν στο νοσοκομείο μετά τον πρώτο τους εμβολιασμό με θρομβώσεις.

Στην πραγματικότητα, τα ποσοστά θνησιμότητας για τους νέους σε όλη την Ευρώπη αυξάνονται δραματικά – ένα ακόμη σημάδι ότι η χρήση των πειραματικών εμβολίων για τον COVID θα πρέπει να σταματήσει αμέσως.

Οι υγιείς άνθρωποι πεθαίνουν πιο συχνά και ξαφνικά από καρδιακή ανεπάρκεια και τα εντελώς διεφθαρμένα εταιρικά μέσα ενημέρωσης έχουν εφεύρει ονόματα όπως το Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Ενηλίκων («SADS») για να εξηγήσουν αυτούς τους προφανώς σχετιζόμενους με εμβόλια θανάτους.

Εκτός απο αυτό έχουν εφεύρει και άλλες χίλιες δύο αιτίες με το θέμα αυτό, να καταντά πια γελοίο!

Ξαφνικά, τα νήπια έχουν τώρα επιληπτικές κρίσεις αφού εμβολιαστούν επίσης.

Όσο για τις εμβολιασμένες γυναίκες που είναι έγκυες, παρουσιάζουν αποβολές και γεννήσεις νεκρών σε πολύ υψηλότερα ποσοστά από ό,τι στο παρελθόν.

Τι έχει κάνει η ιατρική κοινότητα για αυτήν την καταστροφή; Το βοήθησαν και το ξαναβοήθησαν σε όλη τη διαδρομή.

Πήραν πολύ χρήμα απο την Big Pharma και το δικό σου χρήμα απο τις κυβερνήσεις — και έμειναν σιωπηλοί ενώ έκαναν ένεση στους φίλους σας και την οικογένειά σας με αυτά τα θανατηφόρα εμβόλια που τους έβλεπαν να πεθαίνουν.

Το ξέρεις – και το ξέρω.

Όταν οι ασθενείς τους ζήτησαν ιβερμεκτίνη για τη θεραπεία του COVID, τους αρνήθηκαν αυτές τις συνταγές και τους αντιμετώπισαν σαν “ψεκασμένους” επειδή τα ζητούσαν – Το μόνο που συνέστησαν ανεπιφύλακτα ήταν να εμβολιαστούν.

Όταν οι τραυματίες είχαν το θράσος να παραπονεθούν για τις παρενέργειες από το εμβόλιο, οι γιατροί και οι νοσοκόμες τους είπαν να μείνουν σιωπηλοί ή τους είπαν ότι δεν είχαν ιδέα γιατί αντιμετωπίζουν αυτα τα προβλήματα.

Ξαφνικοί θάνατοι. Βρεφικές κρίσεις. Θρόμβοι αίματος. Αποβολές. Καρδιακές προσβολές. Αυξάνονται τα ποσοστά θνησιμότητας. Μείωση των γεννήσεων.

Μπορεί ο ιός COVID να εξαφανιστεί, αλλά ο παγκόσμιος εφιάλτης των εμβολίων μόλις ξεκίνησε.

Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά στο Substack .

Δείτε ακόμα: Power Pass: Άλλη μια κοροϊδία της κυβέρνησης – Πώς θα δείτε το φανταστικό ποσό που θα λάβετε

https://anazitiseis.gr/os-pote-tha-kryvoun-tous-thanatous-apo-ta-emvolia-stoicheia-sok-disekatommyria-emvoliasmenoi-me-adiagnosti-myokarditida/?fbclid=IwAR2rosYQ-48k4g7hwVNuJ0UqsqAqehMEhZA1YDCpDiIcDRDy09MZxAaX9RI

6 σχόλια:

  1. ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΛΙ

    https://m.youtube.com/watch?v=TKlez1DvtFA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ, πρώην Βουλευτής, καθηγητής πανεπιστημίου: Το θανατηφόρο γραφένιο (στα εμβόλια) και η «Μεγάλη Επανεκκίνηση».

    https://www.triklopodia.gr/ηλιασ-δ-καλλιωρασ-το-θανατηφόρο-γραφέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περισσότεροι από 5 δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν
    λάβει την ένεση με τουλάχιστον μία δόση εμβολίου???????
    ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ??????????
    ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ..........

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα Σκάνε κάτω και παρουσιάστριες της Τηλεόρασης απο Ξαφνικίτιδα….(Video)
    Tης ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ τηλεόρασης
    Σε εκπομπή live η βοηθός παρουσίασης θέματος ένοιωσε αδιαθεσία και ΕΠΕΣΕ ΞΕΡΗ

    https://amazonios.net/tora-skane-kato-kai-paroysiastries-tis-tileorasis-apo-xafnikitida-video/

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΕΛΙΤ ΖΗΤΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ
    ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΖΕΤΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ.

    https://rumble.com/v1ce6ij-81283195.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξαφνικίτιδα και στην Άρτα – Μητέρα βρήκε νεκρό τον γιο της στην τουαλέτα

    https://fanaripress.gr/ipeiros/xafnikitida-stin-arta-mitera-vrike-nekro-ton-gio-tis-stin-toyaleta/

    ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!