Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Μαρτυρία 'Σ Ο Κ' : Αυξήθηκαν οι παραγγελίες ΠΑΙΔΙΚΩΝ φερέτρων, μετά την κυκλοφορία των διαΒΟΛΙΩΝ ! ! ! ! ! ! !


Κατασκευαστής φερέτρων,
αποκαλύπτει! ...


Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών...  

Ένας κατασκευαστής φέρετρων στην περιοχή του Τορόντο έχει δει μια δραματική αύξηση στις παραγγελίες για μικρότερου μεγέθους φέρετρα μετά την κυκλοφορία των εμβολίων για τον COVID-19.... «Τα παιδιά πεθαίνουν», λέει.  

Ειδικότερα, μιλώντας σε αμερικανικό ΜΜΕ, ο Mick Haddock, κατασκευαστής φερέτρων στο βόρειο Τορόντο, λέει ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει σημαντικά στην βιομηχανία τους τελευταίους εννέα μήνες. «Μικροί άνθρωποι πεθαίνουν», λέει. 

«Είναι αισθητό στον κλάδο μας. 
Για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια...λαμβάνουμε μαζικές παραγγελίες για φέρετρα μικρότερου μεγέθους.»

«Όχι μόνο ανεβαίνουν όλες οι πωλήσεις, αλλά στο παρελθόν, για κάθε πέντε φέρετρα πλήρους μεγέθους που πουλούσαμε, πουλούσαμε ένα νεανικό μέγεθος. Τώρα, για κάθε πέντε, δύο νεανικά».  

https://www.el.gr/nea-taxh/martyria-sok-ayxithikan-dramatika-oi-p/


Σύμφωνα με τον Haddock, αυτός και οι συνάδελφοί του πίστευαν ότι θα έβλεπαν μια άνοδο το 2020 όταν έλεγαν ότι ο Covid ήταν θανατηφόρος και σκότωνε ανθρώπους αδιακρίτως,. 

Αλλά αυτό δεν συνέβη. «Μόλις στα τέλη του 2020 και στις αρχές του 2021 είδαμε τις πωλήσεις να αυξάνονται. 

Δεν είδαμε καμμία αύξηση στις πωλήσεις πριν εισαχθούν τα εμβόλια και οι άνθρωποι άρχισαν να ταξιδεύουν ξανά», λέει ο Haddock. 

«Και δεν θέλω να το κατηγορήσω για τα ταξίδια ότι σκότωσαν τους πάντες. Ακόμη και οι θάνατοι από ατυχήματα εξακολουθούν να είναι περιορισμένοι».

Στην πραγματικότητα, το 2020, λέει ο Haddock σημειώθηκε πτώση 60 τοις εκατό στις πωλήσεις. 

«Μόνο όταν τα εμβόλια προωθήθηκαν σε όλο και νεότερα άτομα, αρχίσαμε να βλέπουμε την άνοδο», λέει. 

«Ήταν απλώς ηλικιωμένοι και οι πολύ αδύναμοι στην αρχή. Μέσα σε δύο μήνες από την έγκριση του εμβολίου για τα παιδιά ηλικίας 11 έως 15 ετών, παρατηρήσαμε μεγαλύτερη ζήτηση για μικρότερες μονάδες». Οι συνολικές πωλήσεις έχουν αυξηθεί κατά 30 και 40 τοις εκατό σε σύγκριση με το 2019».

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2022/07/blog-post_448.html

1 σχόλιο:

  1. Εφόσον φαίνεται ότι μάλλον απέτυχε το πρώτο διεθνές σατανικό σχέδιο με τον κορωναϊό Covid-19, φαίνεται ότι θα προχωρήσουν στο δεύτερο διεθνές σατανικό σχέδιο με την Ευλογιά των πιθήκων.

    1) Ο ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) πραγματοποίησε προσομοίωση για ξέσπασμα ευλογιάς πιθήκων τον Μάρτιο του 2021!:

    https://enromiosini.gr/arthrografia/o-poy-pragmatopoiise-prosomoiosi

    2) Ευλογιά των πιθήκων: Κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης σε παγκόσμια κλίμακα ανακοίνωσε ο ΠΟΥ.

    https://www.naftemporiki.gr/story/1885199/eulogia-ton-pithikon-kiruksi-katastasis-ektaktis-anagkis-se-pagkosmia-klimaka-anakoinose-o-poy

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!