Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Μήνυμα στους πολιτικούς λίγο πριν ΠΕΣΟΥΝ: «Ο κόσμος θα ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ, μόλις καταλάβει ΠΟΣΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ από τά εμβόλια, ΘΑ ΧΥΘΕΙ Α Ι Μ Α»!!!!!

 

"ΙΑΤΡΙΚΗ  Α Π Ο Σ Ι Ω Π Η Σ Η" !

«Πολιτικές σταδιοδρομίες πρόκειται να σφαγιαστούν»!

Μπορεί στην Ελλάδα να επικρατεί νεκρική ησυχία, ωστόσο ο μισός και πλέον πλανήτης «ΒΡΑΖΕΙ» κατά των πολιτικών και των ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΩΣ ΨΕΥΔΟΜΕΝΩΝ ΜΜΕ.


Κοινός παρανομαστής η χούντα που έστησαν με επίκεντρο τη Δύση και με αφορμή έναν απόλυτα ελέγξιμο ιό.

Εν αντιθέσει με ότι μας λένε οι μεγαλοδημοσιογράφοι, όχι μόνο το 95% των επιστημόνων παγκοσμίως δεν αφουγκράζεται όσα λένε στα κανάλια, οι Παγώνηδες και οι Βασιλακόπουλοι, αλλά αρκετοί εναντιώνονται δημόσια στην κορωνοχούντα.


Ένας εξ αυτών ο Διευθύνων Σύμβουλος και Ιατρικός Διευθυντής της 'Western Medical Assessments' και της 'MedMalDoctors' και επικεφαλής του Ιατρικού Συλλόγου της Αλμπέρτα του Καναδά, Dr. Roger Hodkinson, μιλά με σκληρά λόγια κατά των πολιτικών-μαριονετών και τα εκβιαστικά τους μέτρα.

«Τώρα θα θερίσουν τις συνέπειες.

Το έργο τελείωσε», λέει μεταξύ άλλων προοικονομώντας πως μόλις ο πολύς ο κόσμος αντιληφθεί (απο μόνος του άραγε ή βάσει εντολών;;;;) πόσοι πολλοί άνθρωποι και φυσικά παιδιά πέθαναν από τα εμβόλια τότε θα εξεγερθούν ρίχνοντας τους πολιτικούς
1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!