Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

ΨΥΧΩΜΕΝΟΣ! Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Κόστα Ρίκα, ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ τόν υποχρεωτικό εμβολιασμό γιά 'covid19' καί όρισε ως ΠΑΡΑΝΟΜΗ κάθε ενέργεια-κύρωση εναντίον κάθε ανεμβολίαστου! Ζήτησε Ε Ρ Ε Υ Ν Α γιά συμβάσεις τέως κυβερνήσεως, με Εταιρίες, όπως 'AstraZeneca' καί 'Pfizer!!! Β Ι Ν Τ Ε Ο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΣΤΑ - ΡΙΚΑ, ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ( ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ! ) ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ".....

ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ  Κ Λ Α Μ Α Τ Α.....


Τέλος εποχής……
Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Κόστα Ρίκα κατήργησε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για 'covid19' και όρισε ως παράνομη κάθε ενέργεια-κύρωση εναντίον οποιουδήποτε είναι ανεμβολίαστος. 
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ...
ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ....

(ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΑΡΑ ΓΕ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ
ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΟΥΣ
ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ, 3 ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΩΝ
ΧΩΡΩΝ ΤΟ 2021;)


Σε κοινή συνέντευξη τύπου με Υπουργό, ο Πρόεδρος τοποθετήθηκε και διασαφήνισε το τέλος του υποχρεωτικού εμβολιασμού για κορωνοιό.



Πρόεδρος : 
“Καλά κ. Υπουργέ, αρχικά και πρωτίστως και για να προχωρήσουμε νόμιμα από πότε το εμβόλιο παύει να είναι υποχρεωτικό ;” Τον διακόπτει η Υπουργός: Από αυτή τη στιγμή, επειδή τα μέλη της Επιτροπής κάθονται παράνομα.

Eπανέρχεται ο Πρόεδρος: 
Εντάξει από σήμερα τα εμβόλια δεν είναι υποχρεωτικά κι οποιαδήποτε ενέργεια που γίνεται εναντίον οποιουδήποτε δεν θέλει να εμβολιαστεί είναι αντίθετη με το νόμο».

Χειροκροτήματα…..

Η νέα κυβέρνηση της Κόστα Ρίκα στις 3 Αυγούστου 2022 κατάργησε τον υποχρεωτικό χαρακτήρα των πειραματικών ενέσεων κατά του COVID και ζήτησε τη διεξαγωγή έρευνας για τις συμβάσεις που είχε συνάψει η προηγούμενη κυβέρνηση με πολυεθνικές εταιρείες εμβολίων όπως η AstraZeneca και η Pfizer.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!