Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

Η ενδοοικογενειακή ΒΙΑ στίς 'LGBT' σχέσεις, είναι ...8 φορές υψηλότερη (!!!!), από αυτή των ετεροφυλόφιλων ατόμων, σύμφωνα με έκθεση του 'U.S. Department of Justice' (DOJ)

 LifeSiteNews

Από Kennedy Hall       - Πέμ. 28 Ιουλίου 2022

Η ενδοοικογενειακή βία εκδηλώνεται σε ποσοστό «περισσότερο από το διπλάσιο» στις σχέσεις μεταξύ «λεσβιών ή ομοφυλόφιλων».

Σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, τα ποσοστά «βίαιης θυματοποίησης» ήταν «σημαντικά υψηλότερα» στις σχέσεις μεταξύ ατόμων που προσδιορίζονται  ως λεσβίες, ομοφυλόφιλοι ή αμφιφυλόφιλοι σε σύγκριση με εκείνα που προσδιορίζονταν ως «straight.»


«Το ποσοστό της βίαιης θυματοποίησης διέφερε σημαντικά ανάλογα με τον σεξουαλικό προσανατολισμό κατά την περίοδο ελέγχου, 2017-20», σύμφωνα με την έκθεση. 

Με τίτλο «Violent Victimization by Sexual Orientation and Gender Identity, 2017-2020», η αναφορά που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2022, τόνισε την αξιοσημείωτη διαφορά μεταξύ της βίας στις ετερόφυλες σχέσεις και της βίας στις ομοφυλοφιλικές, λεσβιακές ή αμφιφυλόφιλες σχέσεις.

Εστιάζοντας στα δεδομένα που σχετίζονται με το βιασμό ή τη σεξουαλική επίθεση, ο αριθμός των «αμφιφυλόφιλων» ατόμων που έπεσαν θύματα στις μεταξύ τους σχέσεις, ήταν 18 φορές υψηλότερος από ό,τι μεταξύ των «straight» ατόμων ενώ ήταν πάνω από διπλάσιος μεταξύ των «λεσβιών ή ομοφυλόφιλων» σε αντίθεση με τους ετερόφυλους.

Εξετάζοντας ειδικότερα την «ενδοοικογενειακή βία», η οποία «περιλαμβάνει βίαιη θυματοποίηση που προκλήθηκε από νυν ή πρώην στενούς συντρόφους ή μέλη της οικογένειας», η έκθεση συμπέρανε ότι οι αμφιφυλοφιλικές σχέσεις βιώνουν «περίπου οκτώ φορές» περισσότερη βία απ' ό,τι οι ετεροφυλόφιλες οικογενειακές σχέσεις.

Ειδικότερα, η ενδοοικογενειακή βία εμφανίστηκε σε «περισσότερο από το διπλάσιο» ποσοστό στις σχέσεις «λεσβιών ή ομοφυλόφιλων» σε αντίθεση με τις ετερόφυλες σχέσεις.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι η «βία που προήλθε από έναν προσωπικό σύντροφο», που  είναι βία που ασκήθηκε αποκλειστικά από «τρέχοντες ή πρώην ιδιαίτερους συντρόφους», ήταν πάνω από 8 φορές υψηλότερο ποσοστό μεταξύ των «αμφιφυλόφιλων ατόμων» σε σχέση με τους ετεροφυλόφιλους.

……………………………………………………………………………………………………………

Η ίδια μελέτη έδειξε ότι οι καταχρηστικές σχέσεις δεν έδειχναν κάποιο σεβασμό για την κατάσταση HIV και ενέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο μετάδοσης του HIV.

Το 2013 αναφέρθηκε σε μια άλλη έκθεση που χρηματοδοτήθηκε από το Αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης ότι οι ομοφυλόφιλοι νεαροί είχαν «148% περισσότερες πιθανότητες να υποστούν σωματική κακοποίηση στις μεταξύ τους σχέσεις τους».

https://www.lifesitenews.com/news/domestic-violence-in-lgbt-relationships-8-times-higher-than-that-of-heterosexuals-doj-report/?utm_source=daily-2022-07-28&utm_medium=email

https://mumdadandkids.gr/vioithiki-iatriki/i-endooikogeneiaki-via-stis-lgbt-sxeseis-einai-8-fores-ypsiloteri-apo-afti-ton-eterofylofilon-atomon-symfona-me-ekthesi-tou-u-s-department-of-justice-doj

http://aktines.blogspot.com/2022/08/lgbt-8-us-department-of-justice-doj.html

2 σχόλια:

  1. Για την ΚΑΝΟΝΙΚΗ ενδοοικογενειακη βια και οχι για την ανωμαλη των πουστηδων, ENA εχω να πω:
    Ο Καζατζιδης, η Μαρινελλα κι ο Τσιτσανης φταινε.
    Ηθικοι αυτουργοι σας λεω......
    Στο παρακατω βιντεο οι δικαιωματακηδες εχουν κοψει το τραγουδι στην μεση. Ξερετε γιατι.
    https://www.youtube.com/watch?v=Wx6-36F_Huc

    Εδω ολοκληρο το ασμα.
    https://www.youtube.com/watch?v=Wx6-36F_Huc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο δεύτερος σύνδεσμος είναι ίδιος με τον πρώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!