Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Τους εξευτέλισε! - Ομιλία της πολιτικού του AfD Beatrix von Storch στην Bundestag: «Η βιολογία είναι πραγματικότητα, είναι αλήθεια. Μπορείτε να το αρνηθείτε, αλλά δεν μπορείτε να το αλλάξετε. Ούτε καν με τον νόμο περί αυτοδιάθεσης που φοβάται την αλήθεια». (ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!)

BERND VON JUTRCZENKA / KEYSTONE

Αυτή η ομιλία δόθηκε από την Beatrix von Storch, αντιπρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του AfD, στη γερμανική Bundestag στις 15 Νοεμβρίου 2023. Τα τεκμηριώνουμε αυτολεξεί.


Στη Γερμανία του συνασπισμού των φαναριών (Ampelkoalition), υπάρχει έλλειψη χρημάτων για συνταξιούχους, σχολεία, σιδηροδρομικές γραμμές. Αλλά η κυβέρνηση θέλει τώρα πανεθνικά συμβουλευτικά κέντρα ταυτότητας φύλου - για όλους εκείνους που δεν ξέρουν αν θέλουν να είναι άνδρες ή γυναίκες. (Ο νόμος σας για την αυτοδιάθεση υπό III.)


Ναι, κάθε τρέλλα φτάνει στο αποκορύφωμά της κάποια στιγμή. Σήμερα, το φανάρι αποφασίζει ότι μπορείτε να αλλάξετε το φύλο σας με προφορική δήλωση. Μία φορά το χρόνο. Όπως ένα νέο κοστούμι μία φορά το χρόνο - ένα διαφορετικό φύλο μία φορά το χρόνο. Κάθε φορά, τα πιστοποιητικά και οι άδειες οδήγησης μπορούν να αλλάξουν - αναδρομικά. Πλαστογραφία εγγράφων με κρατική εντολή.

Αυτός ο νόμος είναι ο δρόμος προς το τρελλοκομείο. Λένε: Δεν είναι η βιολογία που καθορίζει τι είναι μια γυναίκα. Και σας ρωτώ: Και τότε; Μήπως, τα βαμμένα νύχια, τα μακριά μαλλιά, η μίνι φούστα;

Η Ampelkoalition δεν έχει απάντηση στο πολύ σημαντικό ερώτημα: Τι είναι γυναίκα;

Ο λόγος: Οι Πράσινοι δεν αντέχουν το γεγονός ότι η επιθυμία δεν είναι πραγματικότητα. Κάθε συνάδελφος μπορεί να επιθυμεί ή να αισθάνεται σαν να είναι γυναίκα. Δεν το κρίνουμε αυτό.

Και αυτό σίγουρα κάνει τη ζωή δύσκολη. Αλλά δεν σε κάνει γυναίκα. Δεν μπορείτε να αλλάξετε το φύλο σας περισσότερο από ό, τι μπορείτε να αλλάξετε την ηλικία ή το ύψος σας. Επειδή δεν αποδέχεστε την πραγματικότητα, θέλετε να την απαγορεύσετε τώρα. Όποιος καλέσει τον Markus Ganserer κύριο Ganserer στο μέλλον θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 10.000 ευρώ. Για την αλήθεια. Αυτό λέει ο νόμος.

Εάν ο Υπουργός Δικαιοσύνης του FDP θεσπίσει έναν τέτοιο νόμο, τότε δεν αποδεικνύει ότι ο Markus Ganserer είναι γυναίκα, αλλά ότι το FDP είναι περιττό στην Bundestag. Ο νόμος περί αυτοδιάθεσης θα είναι το καρφί στο φέρετρο για το FDP.


Η «απαγόρευση αποκάλυψης» τους είναι «καθήκον να ψεύδονται!»

Αυτό δεν είναι φιλελεύθερο, αλλά ολοκληρωτικό. Έτσι έγραψε και η FAZ.

Θέλουν να μας αναγκάσουν να αναγνωρίσουμε ότι:


Οι «άνδρες» μπορούν να γεννήσουν παιδιά και οι «γυναίκες» μπορούν να δωρίσουν σπέρμα. Αυτό ρυθμίζεται ρητά στην παράγραφο 8.

Αυτή είναι η συμβίωση των ηλιθίων του φύλου και της Βόρειας Κορέας.

Αυτός ο νόμος δεν είναι μόνο παράλογος, είναι ένας κίνδυνος. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε κρίσεις της ζωής ακολουθούν το λόμπυ των τρανς και την κρατική διαφημιστική εκστρατεία (την πύλη ουράνιου τόξου της κυβέρνησης). Ως αποτέλεσμα, ο αριθμός των χειρουργικών επεμβάσεων αλλαγής φύλου έχει δεκαπενταπλασιαστεί από το 2005. Μεταξύ των ατόμων ηλικίας 20 έως 25 ετών, ο αριθμός αυτός είναι πενήντα φορές.

Αυτός ο νόμος είναι ένα ακόμη βήμα προς την ομαλοποίηση της τρανσεξουαλικότητας: οι έφηβοι και τα παιδιά δεν πρέπει να συμφιλιωθούν με τη βιολογία τους, αλλά πρέπει να ρίξουν το φύλο τους σαν ένα άβολο παλτό.


Σύμφωνα με τη νομοθεσία σας:

Οι έφηβοι μπορούν να αλλάζουν το φύλο και το όνομά τους ενάντια στις επιθυμίες των γονιών τους - αλλά δεν μπορούν να αγοράσουν αλκοόλ ...

... Και – ένα άλλο πρόβλημα: οι γονείς μπορούν να δηλώσουν ότι οι δίχρονοι γιοι τους είναι κορίτσια. Πρόκειται για ψυχολογική κακοποίηση παιδιών και η κυβέρνηση είναι ο νονός.

Μετά την αλλαγή της καταχώρησης φύλου, πολλοί έφηβοι λαμβάνουν αναστολείς εφηβείας και αργότερα το νυστέρι.


Το AfD καλεί για την προστασία των παιδιών, των νέων και των ψυχικά ασταθών ανθρώπων:

- Καμμία αλλαγή καταχώρησης φύλου με προφορική δήλωση

- Όχι στους αναστολείς της εφηβείας, και

- Χειρουργικές επεμβάσεις φύλου για ενήλικες μόνο με την έγκριση επιτροπής ιατρών και ψυχολόγων.

Η βιολογία είναι πραγματικότητα, είναι 

αλήθεια. Μπορείτε να το αρνηθείτε. 

Αλλά δεν πρόκειται να το αλλάξετε. Ούτε  

καν με αυτόν τον νόμο αυτοδιάθεσης. Θα 

αποτύχετε επειδή είστε αρνητές της 

πραγματικότητας. Και φοβικοί προς την 

αλήθεια.




ΠΗΓΗ: https://weltwoche.ch/daily/bundestagsrede-von-afd-politikerin-beatrix-von-storch-biologie-ist-realitaet-ist-wahrheit-man-kann-sie-leugnen-aber-nicht-aendern-auch-nicht-mit-dem-wahrheits-phoben-selbstbestimmungsgesetz/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!