Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Bhakdi στο AfD Corona Symposium: "Όποιος προκαλεί φόβο και πανικό δεν ανήκει σε εμάς"

Ο καθηγητής Dr. Sucharit Bhakdi θα μιλήσει στο 2ο Συμπόσιο Corona του AfD στη γερμανική Bundestag στις 11 και 12.11.2023.Φωτογραφία: Matthias Kehrein/Epoch Times

Το 2ο Συμπόσιο Corona της κοινοβουλευτικής ομάδας του AfD πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο με μεγάλο πλήθος. Εκεί, πολιτικοί, εμπειρογνώμονες, πολίτες και μέσα ενημέρωσης ασχολήθηκαν με ερωτήσεις σχετικά με την κρίση του κορωνοϊού.

Στο 2ο Συμπόσιο Corona της κοινοβουλευτικής ομάδας του AfD στο Βερολίνο, πολιτικοί από το δεξιό συντηρητικό κόμμα συναντήθηκαν με διάσημους εμπειρογνώμονες από τους τομείς του νομικού επαγγέλματος, των πολιτικών επιστημών, ειδικών, οικογενειακών ιατρών, μικροβιολόγων και επιδημιολόγων. Μεταξύ αυτών είναι νοσηλευτές, εντατικολόγοι, αναλυτές δεδομένων, αστυνομικοί, στρατιώτες, οικονομικοί εμπειρογνώμονες, εγκληματολόγοι, ιστορικοί ιατρικής και πολίτες που έχουν διωχθεί και εμβολιαστεί.

Σε κεντρικές ομιλίες και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης στις οποίες συμμετείχαν πολίτες και εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης, εξετάστηκαν από κοινού οι επιμέρους πτυχές της κρίσης του κορωνοϊού. Σε μικρή κλίμακα, αυτό ήταν το αποτέλεσμα μιας επανεκτίμησης του κορωνοϊού που προηγουμένως είχε κατασταλεί σε μεγάλο βαθμό στην κοινωνία από τους πολιτικούς και τα μέσα ενημέρωσης.

Ο αναλυτής δεδομένων Tom Lausen χρησιμοποίησε στατιστικά στοιχεία για να δείξει ότι υπήρξε μια «ιστορική υποχρησιμοποίηση» των γερμανικών νοσοκομείων κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού. «Αντί για 19,2 εκατομμύρια περιπτώσεις τα προηγούμενα χρόνια, ξαφνικά υπήρχαν μόνο 16,7. Αυτό σημαίνει δυόμισι εκατομμύρια λιγότερα κρούσματα», δήλωσε ο Lausen. Υπήρχαν 200.000 λιγότεροι άνθρωποι το μήνα στο νοσοκομείο - ακριβώς το αντίθετο από το ευρέως διαδεδομένο σενάριο, τα νοσοκομεία ήταν μάλλον άδεια. Υπήρχε πολλή δουλειά μειωμένου ωραρίου.

Θεωρήθηκε ότι οι ασθενείς θα παρέμεναν στο νοσοκομείο για 14 έως 20 ημέρες. Αυτό θα έπρεπε να αντικατοπτρίζεται στη μέση διάρκεια παραμονής όλων των ασθενών. Κατά τη διάρκεια μιας «κακής πανδημίας», η διάρκεια παραμονής των ασθενών στα νοσοκομεία θα έπρεπε να είχε αυξηθεί αυτόματα, δήλωσε ο Lausen. Ωστόσο, «σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία, η μέση διάρκεια παραμονής από το 2016 έως το 2022 ήταν πάντα 7,2 ημέρες».

Επιπλέον, το ποσοστό πληρότητας των κλινών έχει μειωθεί απότομα και οι δυνατότητες εξαερισμού είναι «εξίσου κακές σήμερα όπως ήταν πριν από λίγο καιρό». «Έτσι, τα νοσοκομεία δεν ήταν υπό πίεση», συνόψισε ο Lausen. Φυσικά, υπήρξαν δύσκολες καταστάσεις στις μονάδες εντατικής θεραπείας, αλλά πάντα υπάρχουν.


Καθηγητής Sönnichsen: "Δεν είναι μια επιδημική κατάσταση έκτακτης ανάγκης εθνικής σημασίας"

Σύμφωνα με τον ειδικό στην εσωτερική και γενική ιατρική καθηγητή Δρ Andreas Sönnichsen, το ιατρικό σύστημα υγείας δεν ωθήθηκε στα όριά του σε κανένα σημείο της κρίσης του κορωνοϊού, ούτε υπήρξε επιδημική κατάσταση έκτακτης ανάγκης εθνικής σημασίας.

Όταν αποφασίστηκε η επιδημική κατάσταση έκτακτης ανάγκης εθνικής σημασίας στην Bundestag στις 25 Μαρτίου 2020, το ζενίθ του πρώτου κύματος είχε ήδη περάσει, σύμφωνα με τον Sönnichsen, ο οποίος ως γιατρός ασχολείται με ερωτήσεις σχετικά με την τεκμηριωμένη ιατρική, την ασφάλεια των ασθενών, την ασφάλεια των φαρμάκων και τις συγκρούσεις συμφερόντων στην ιατρική επιστήμη.

«Η επίπτωση και ο επιπολασμός της νόσου COVID μειώνονται». Εκείνη την εποχή, ο COVID-19 ήταν εντελώς ασήμαντος στον γερμανικό πληθυσμό. «Έτσι, δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να κηρυχθεί μια επιδημία έκτακτης ανάγκης εθνικού ενδιαφέροντος».

Αυτό δεν συνέβη περαιτέρω, επειδή τα περαιτέρω κύματα είχαν συμβεί με παραλλαγές του ιού που ήταν λιγότερο επικίνδυνες από την αρχική παραλλαγή, αναφέρει ο ειδικός. Επομένως, η κατάσταση αυτή δεν ήταν αποτέλεσμα δυνητικά αποτελεσματικών μέτρων για τον κορονοϊό αργότερα.


Τα νοσοκομεία δεν ήταν υπερφορτωμένα

«Το ίδιο το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας επιβεβαίωσε ότι τα νοσοκομεία στη Γερμανία δεν ήταν ποτέ τόσο υπερφορτωμένα ώστε να υπάρχει κίνδυνος εδώ», εξηγεί ο πρώην καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης.

Ως εκ τούτου, ο Sönnichsen θεωρεί ότι όλα τα μέτρα για τον κορωνοϊό είναι παράνομα. «Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η επιδημική κατάσταση έκτακτης ανάγκης εθνικής σημασίας ήταν η προϋπόθεση για τον εξουσιοδοτικό νόμο, ο οποίος επέτρεψε στον υπουργό Υγείας να θεσπίσει μέτρα χωρίς κοινοβούλιο». Αναφέρει ως παραδείγματα το lockdown, την υποχρέωση χρήσης μάσκας, την καραντίνα και τους περιορισμούς στα ταξείδια και τις εξόδους.

Μια κρίσιμη ταξινόμηση των μέτρων Corona από ιατρική άποψη έγινε από τον Δρ Gunter Frank.    Φωτογραφία: Matthias Kehrein/Epoch Times

Λόγω της έλλειψης έκτακτης ανάγκης, δεν υπήρχε επίσης προϋπόθεση για τη χρήση υπό όρους εγκεκριμένων εμβολίων. «Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η χρήση υπό όρους εγκεκριμένων φαρμάκων συνδέεται με την ύπαρξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης». Για αυτόν, ο εμβολιασμός των γονιδιακών εμβολίων ήταν επομένως επίσης παράνομος. «Αυτό το εμβόλιο δεν θα έπρεπε να είχε διατεθεί στην αγορά εξαρχής».

Αντ' αυτού, χωρίς δεδομένα σχετικά με τη μακροπρόθεσμη ασφάλεια και τη μακροπρόθεσμη αποτελεσματικότητα των εμβολίων γονιδίων mRNA, ο πληθυσμός ενημερώθηκε ότι τα εμβόλια ήταν ασφαλή και αποτελεσματικά. Αυτό ήταν ψέμμα. «Αυτό είναι Ε Γ Κ Λ Η Μ Α κατά του πληθυσμού».


Παθολόγος: «Οι αυτοψίες αποτράπηκαν πολιτικά»

Ο παθολόγος καθηγητής Δρ Walter Lang, μαζί με τον αείμνηστο καθηγητή Δρ Arne Burkhardt, πραγματοποίησαν πολυάριθμες εξετάσεις σε αυτοψίες στην παθολογική πρακτική στο Reutlingen με δική του πρωτοβουλία. «Ήμασταν σε θέση να επιβεβαιώσουμε το 70% των 88 δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν σε δείγματα ιστών από νεκρούς ως αιτία του εμβολιασμού. Για τα υπόλοιπα, δηλαδή περίπου το 25%, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι απίθανο», λέει ο παθολόγος. Μια εξέταση, ιδίως μια αυτοψία, μπορεί να διακρίνει σαφώς μεταξύ των δύο.

Κατά την άποψή του, θα έπρεπε να είχε πραγματοποιηθεί νεκροψία σε όλους εκείνους που εμβολιάστηκαν και στη συνέχεια πέθαναν. «Αυτό αποτράπηκε επειδή το Ινστιτούτο Paul Ehrlich και το Ινστιτούτο Robert Koch εξέδωσαν το σύνθημα ότι ο εμβολιασμός ήταν ασφαλής. Στα μάτια τους, αυτό σημαίνει ότι είναι απίθανο κάποιος να πεθάνει από αυτό και ως εκ τούτου δεν υπάρχει ανάγκη για αυτοψίες», συνέχισε ο Lang. «Ως παθολόγοι, εμείς στη Γερμανική Εταιρεία Παθολογίας έχουμε πει επανειλημμένα: Πρέπει να κάνουμε περισσότερες αυτοψίες. Αυτό ματαιώθηκε από τους πολιτικούς».


Καθηγητής Cullen: «Το 60% των θετικών τεστ ήταν άσχετα»

Ο ειδικός στην εσωτερική και εργαστηριακή ιατρική, καθηγητής Δρ Paul Cullen, συζήτησε τη μέθοδο δοκιμής PCR. Ανέφερε ότι το δεύτερο εξάμηνο του 2020, το εργαστηριακό του ινστιτούτο είχε ετοιμάσει μια μελέτη μαζί με βιομαθηματικούς από το Πανεπιστήμιο του Έσσεν. Εκείνη την εποχή, υπήρχε μόνο το τεστ PCR.

Το 80% της δοκιμής από την περιοχή Münster και τη γύρω περιοχή πήγε στο εργαστήριό του, καθώς ήταν το μεγαλύτερο εκεί. Εκεί αναλύθηκαν 170.000 δείγματα. Σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, όλες οι δοκιμές με τιμή CT έως 40 έπρεπε να αναφέρονται ως θετικές. Όσο υψηλότερη είναι η τιμή CT, τόσο λιγότερη πρώτη ύλη ιού υπάρχει στο δείγμα. Ίσως βρέθηκαν μόνο θραύσματα ιών. Με τιμή CT 20, από την άλλη πλευρά, θα μπορούσε να υποτεθεί ότι κάποιος είχε σχετικό αριθμό άθικτων ιών.

Ήταν σαφές από μελέτες ότι η τιμή CT 25 ήταν η μέση τιμή μολυσματικότητας, σύμφωνα με τον Cullen. «Όλες οι τιμές CT πάνω από 25 σημαίνουν ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα οι άνθρωποι να μην είναι μεταδοτικοί και επομένως να μην σχετίζονται με τα λεγόμενα πανδημικά γεγονότα».

«Το αποτέλεσμα ήταν ότι στο 60% των αποτελεσμάτων των δοκιμών στο εργαστήριό μας που αναφέρθηκαν ως θετικά, η τιμή CT ήταν μεταξύ 25 και 40». Μόνο στο 40% των περιπτώσεων η τιμή της αξονικής τομογραφίας θα ήταν κάτω από 25. Με άλλα λόγια, «το 60% των "θετικών" τεστ ήταν επομένως άσχετα με τη συχνότητα εμφάνισης της λοίμωξης», εξηγεί ο Cullen.


Το συμπέρασμα του Cullen: «Η ιατρική επέτρεψε στον εαυτό της να κακοποιηθεί»

Ο Cullen αναφέρει ότι σε μια νέα επιστημονική-θεωρητική εργασία, διερευνά το ερώτημα εάν ένα θετικό τεστ PCR από μόνο του μπορεί να χρησιμεύσει ως απόδειξη ασθένειας, δεδομένου ότι είναι σε θέση να προσδιορίσει μόνο την παρουσία μιας γονιδιακής αλληλουχίας. «Σε αυτή τη διατριβή, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι αυτό δεν είναι επιτρεπτό από την άποψη της επιστήμης και της επιστημολογίας». Μια θετική εξέταση CT δεν μπορεί ποτέ να εξομοιωθεί με μια κλινική διάγνωση, σύμφωνα με τον ιατρό του εργαστηρίου.

Συνοπτικά, δηλώνει: Κατά τη διάρκεια της περιόδου του κορωνοϊού, οι άνθρωποι παρεξέκλιναν από τον τρόπο που ανέκαθεν ασκείται η ιατρική και έχουν κάνει τα πράγματα απόλυτα προκειμένου να επιτύχουν ορισμένους στόχους με βάση ένα σενάριο φόβου. «Κατά την άποψή μου, η ιατρική επέτρεψε στον εαυτό της να κακοποιηθεί εδώ».


Καθηγητής Bhakdi: «Είναι εγκληματικό, είναι εγκληματικό»

Ο μικροβιολόγος καθηγητής Δρ Sucharit Bhakdi ανακοίνωσε ότι ήθελε να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας μετά από αυτό το συμπόσιο, καθώς όλα είχαν ειπωθεί. Στην ομιλία του, προειδοποίησε κατά των εμβολίων γονιδίων mRNA. Σοκαρίστηκε από το γεγονός ότι οι κατασκευαστές εμβολίων χρησιμοποιούν βακτήρια για να παράγουν το πρότυπο DNA για τα εμβόλια γονιδίων mRNA - παρ' όλο που δεν είναι εξουσιοδοτημένοι να το κάνουν. «Αυτό σημαίνει ότι η χρήση είναι εγκληματική και πρέπει να σταματήσει».

Επιπλέον, είναι προβληματικό ότι αυτό το βακτηριακό DNA συσκευάζεται σε νανολιπίδια. «Ως εκ τούτου, απορροφάται απευθείας από τα κύτταρα του σώματος». Το σώμα δεν μπορεί να το αποτρέψει αυτό. Τα κύτταρα του σώματος τροποποιούνται γενετικά ως αποτέλεσμα, όπως έχουν δείξει πειράματα σε ζώα. «Είναι εγκληματικό, είναι εγκληματικό».

Απευθυνόμενος στο Ινστιτούτο Paul Ehrlich, εξήγησε ότι το ινστιτούτο είχε καθήκον να αποδείξει την ασφάλεια των εμβολίων. «Η δουλειά τους είναι να προστατεύουν τον πληθυσμό. Αν δεν κάνεις τίποτα γι' αυτό, δεν θέλω να είμαι στη θέση σου». Αυτό είναι ένα μονοπάτι που οδηγεί πίσω από τα κάγκελα.

Τώρα, μετά τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων της έρευνας από τον Δρ Kevin McKernan και άλλους σχετικά με τη μόλυνση του DNA, είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία για τους γιατρούς, τους επιστήμονες, τους πολιτικούς και τα μέσα ενημέρωσης να στραφούν και να αποστασιοποιηθούν από αυτό το «μεγάλο έγκλημα».

Δεν επιτρέπεται η χρήση ιατροτεχνολογικού προϊόντος μολυσμένου με βακτηριακό DNA που δεν έχει δηλωθεί, δεν έχει προσδιοριστεί και δεν προορίζεται για κατασκευή.


Bhakdi: Τώρα υπάρχει μια «τεράστια ευκαιρία να μηνύσουμε τους κατασκευαστές εμβολίων»

Τώρα υπάρχει «μια τεράστια ευκαιρία» να στριμώξουμε τους κατασκευαστές εμβολίων στη γωνία και να τους μηνύσουμε, λέει ο μικροβιολόγος με βεβαιότητα. «Επειδή τώρα είναι σαφές ότι χορήγησαν ένα προϊόν που δεν εγκρίθηκε ποτέ και αυτό είναι απειλητικό για τη ζωή».

Επιθυμεί οι άνθρωποι να προσεγγίσουν ο ένας τον άλλον και να συνειδητοποιήσουν ότι ασκείται η κινδυνολογία. «Όποιος προκαλεί φόβο και πανικό δεν ανήκει σε εμάς. Έχουν εγκαταλείψει το μονοπάτι της ανθρωπότητας και της ανθρωπιάς. Εάν οι πολιτικοί το κάνουν αυτό, πρέπει να καταψηφιστούν. Εάν τα μέσα ενημέρωσης το κάνουν, θα πρέπει να κλείσουν. Αν οι γιατροί και οι επιστήμονες το κάνουν αυτό, θα πρέπει να αποφεύγονται».



ΠΗΓΗ: https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/bhakdi-auf-afd-corona-symposium-wer-angst-und-panik-schuert-gehoert-nicht-zu-uns-a4477860.html



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ: «Η ιατρική επέτρεψε στον εαυτό της να κακοποιηθεί»: 2ο Συμπόσιο Corona του AfD στη γερμανική Ομοσπονδιακή Βουλή

Στο 2ο Συμπόσιο Corona της κοινοβουλευτικής ομάδας του AfD στο Βερολίνο, πολιτικοί από το δεξιό συντηρητικό κόμμα συναντήθηκαν με διάσημους εμπειρογνώμονες από τους τομείς του νομικού επαγγέλματος, των πολιτικών επιστημών, ειδικών, οικογενειακών γιατρών, μικροβιολόγων και επιδημιολόγων. Μεταξύ αυτών είναι νοσηλευτές, εντατικολόγοι, αναλυτές δεδομένων, αστυνομικοί, στρατιώτες, οικονομικοί εμπειρογνώμονες, εγκληματολόγοι, ιστορικοί ιατρικής και πολίτες που έχουν διωχθεί και εμβολιαστεί.

Σε κεντρικές ομιλίες και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης στις οποίες συμμετείχαν πολίτες και εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης, εξετάστηκαν από κοινού οι επιμέρους πτυχές της κρίσης του κορωνοϊού. Σε μικρή κλίμακα, αυτό ήταν το αποτέλεσμα μιας επανεκτίμησης του κορωνοϊού που προηγουμένως είχε κατασταλεί σε μεγάλο βαθμό στην κοινωνία από τους πολιτικούς και τα μέσα ενημέρωσης.

«Η ιατρική έχει επιτρέψει στον εαυτό της να κακοποιηθεί», δήλωσε ο καθηγητής Dr. med. Ο Paul Cullen είπε στους Epoch Times. Περισσότερες συνεντεύξεις στο άρθρο.
https://www.epochtimes.de/epoch-tv/aktuelles/vor-ort/die-medizin-hat-sich-missbrauchen-lassen-2-corona-symposium-der-afd-im-deutschen-bundestag-a4478620.html




Οι δοκιμές της Pfizer δείχνουν ότι οι αιφνίδιοι θάνατοι διπλασιάστηκαν μετά τα εμβόλια Covid.

https://slaynews.com/news/sudden-deaths-doubled-covid-shots-pfizer-trials-show/?utm_source=substack&utm_medium=email




Παθολογοανατομικό συνέδριο: Ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού ευθύνεται εν μέρει για 12 στους 15 θανάτους
https://www.epochtimes.de/gesundheit/medizin/pathologie-konferenz-corona-impfung-bei-12-von-15-todesfaellen-mitursaechlich-a3661063.html



Αναλυτής δεδομένων: "Ο κορωνοϊός δεν ευθύνεται για υπερφόρτωση των νοσοκομείων"
https://www.epochtimes.de/politik/analyse-politik/datenanalyst-corona-ist-nicht-fuer-ueberlastung-verantwortlich-a3645227.html



Μελέτη αποκαλύπτει τα πιο κοινά χρόνια συμπτώματα μετά τον εμβολιασμό COVID-19
Η μελέτη του Πανεπιστημίου Yale επικεντρώθηκε σε άτομα με αυτοαναφερόμενα συμπτώματα.
https://www.theepochtimes.com/health/study-reveals-common-symptoms-among-covid-vaccine-injured-5527637?utm_source=goodeveningnoe&src_src=goodeveningnoe&utm_campaign=gv-2023-11-12&src_cmp=gv-2023-11-12&utm_medium=email&est=9UNkKochAbT%2BMpbtGlw2%2BpWu4NcTJLb%2BFY4Wd5OmUxa9sga1nZVph9GauD4%3D



Νέος νόμος EpiLage: Πάνω από τρία δισεκατομμύρια ευρώ σε κόστος και ασαφή σημεία αναφοράς πανδημίας
https://www.epochtimes.de/politik/analyse-politik/neues-epilage-gesetz-ueber-drei-milliarden-euro-kosten-und-unklare-pandemie-massstaebe-a3444193.html



Πρώην δικαστής του Ανώτατου Συνταγματικού Δικαστηρίου Papier: Τα θεμελιώδη δικαιώματα πρέπει να ισχύουν και σε περιόδους έκτακτης ανάγκης
https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/oberster-verfassungsrichter-a-d-papier-grundrechte-muessen-auch-in-zeiten-von-notlagen-gelten-a4474802.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!