Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Διοικητικό Συμβούλιο BlackRock και WEF για την Ερήμωση - Ο Robert Malone μιλά για τις αιτίες



Ο επιστήμονας και ένας από τους εφευρέτες της τεχνολογίας mRNA, Δρ Robert Malone, προειδοποίησε ότι οι παγκόσμιοι ηγέτες και οι παγκοσμιοποιημένοι οργανισμοί όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), οι ηγέτες της Ε.Ε. και τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) θέλουν να ερημώσουν τον πλανήτη προκειμένου να αντικαταστήσουν τους ανθρώπους με μηχανές τεχνητής νοημοσύνης.

 Ο διευθύνων σύμβουλος της BlackRock και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του WEF, Larry Fink, πιστεύει ότι αυτό είναι καλό και πρακτικό.


6 Μαΐου 2024
από τον Δρ Peter F. Mayer
Χρόνος ανάγνωσης: 2,8 λεπτά


Στη συνέντευξη, ο Malone εξήγησε την ανθρωπογενή προέλευση του ιού Covid και τους κινδύνους που ενέχουν τα εμβόλια mRNA για την ανθρωπότητα

Τα σχόλια του Malone ακολουθούν μια παραδοχή από κορυφαία στελέχη του WEF σχετικά με τα κίνητρα των παγκοσμιοποιητών για την προώθηση της μείωσης του πληθυσμού.


Εδώ είναι η συνέντευξη του Robert Malone με τον Alex Jones:






Ο Larry Fink, διευθύνων σύμβουλος του μεγαλύτερου διαχειριστή περιουσιακών στοιχείων BlackRock και ένα από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του WEF, λέει ότι τα έθνη με «συρρικνούμενο πληθυσμό» είναι οι «μεγάλοι νικητές». 

Σύμφωνα με την πρόθεση του WEF, «οι άνθρωποι πρέπει να αντικατασταθούν από μηχανές». Τα σχόλια έγιναν από τον διευθύνοντα σύμβουλο της BlackRock, Larry Fink, κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνόδου κορυφής του WEF στη Σαουδική Αραβία νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ως Διευθύνων Σύμβουλος της BlackRock, του μεγαλύτερου διαχειριστή περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο, ο Fink διαχειρίζεται τώρα περισσότερα από 11 τρισεκατομμύρια δολλάρια σε περιουσιακά στοιχεία παγκοσμίως.

Κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής του WEF στο Ριάντ, ο Fink διαβεβαίωσε τους παρευρισκόμενους ότι η μείωση του πληθυσμού στις χώρες του κόσμου δεν αποτελεί πρόβλημα για την παγκόσμια ελίτ. 

Και γενικά, υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στη γη. Ο Larry Fink το λέει ξεκάθαρα:





(εάν δεν λειτουργεί το βίντεο, παρακαλώ, επισκεφθείτε την αρχική πηγή)


"Θα μπορούσα να υποστηρίξω ότι στον ανεπτυγμένο κόσμο, οι μεγάλοι κερδισμένοι είναι οι χώρες των οποίων οι πληθυσμοί συρρικνώνονται. Αυτό είναι κάτι για το οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν μιλήσει ποτέ.

Συνηθίζαμε να πιστεύουμε ότι η συρρίκνωση του πληθυσμού ήταν αιτία αρνητικής ανάπτυξης.

Αλλά στις συνομιλίες μου με τους ηγέτες αυτών των μεγάλων βιομηχανικών χωρών, οι οποίες έχουν ξενοφοβικές μεταναστευτικές πολιτικές, δεν επιτρέπουν σε κανέναν να εισέλθει στη χώρα.

Συρρίκνωση της ανεργίας, με συγχωρείτε, δύσκολα δημογραφικά στοιχεία. Αυτές οι χώρες θα αναπτύξουν γρήγορα τη ρομποτική, την τεχνητή νοημοσύνη και την τεχνολογία.

Και αν η υπόσχεση, δεν είπα ότι θα συμβεί, αλλά αν η υπόσχεση όλων αυτών αλλάξει την παραγωγικότητα, την οποία οι περισσότεροι από εμάς υποθέτουμε, τότε θα είμαστε σε θέση να αυξήσουμε το βιοτικό επίπεδο των χωρών και το βιοτικό επίπεδο των ατόμων, ακόμη και με συρρικνούμενους πληθυσμούς.

Έτσι, το παράδειγμα της αρνητικής αύξησης του πληθυσμού θα αλλάξει και τα κοινωνικά προβλήματα που προκύπτουν από την αντικατάσταση των ανθρώπων με μηχανές θα είναι πολύ πιο εύκολο να επιλυθούν σε χώρες με συρρικνούμενους πληθυσμούς.

Για τις χώρες με αυξανόμενο πληθυσμό, η απάντηση θα βρίσκεται στην εκπαίδευση. Οι χώρες που δεν έχουν συνταγματική βάση ή εκπαίδευση θα ζημιωθούν και θα αναπτυχθούν γρήγορα. Εκεί, το χάσμα θα συνεχίσει να διευρύνεται".


Εικόνα: Στιγμιότυπο οθόνης από βίντεο.



ΠΗΓΗ: BlackRock und WEF Vorstand über Entvölkerung - Robert Malone über die Ursachen (tkp.at)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

GRID DOWN: Έκθεση για τον θάνατο ενός έθνους

Το Grid Down: Death of a Nation, είναι μια αποκαλυπτική έκθεση για την ψυχολογία και τη φυσιολογία της ανθρώπινης απελπισίας, της πείνας και της ζωής σε έναν κόσμο χωρίς κράτος δικαίου. Αυτή η έκθεση δημιουργήθηκε αρχικά για την Ειδική Ομάδα Ηλεκτρομαγνητικής Άμυνας της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και αναφέρεται στην έκθεσή της του 2019.

Το "Grid Down: Death of a Nation" είναι ένας πόρος για τους σχεδιαστές έκτακτης ανάγκης στον δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα που ενδιαφέρονται να κατανοήσουν τις κοινωνικές επιπτώσεις ενός μακροπρόθεσμου σεναρίου που προκαλείται από μια επίθεση EMP, μια μαζική CME (ηλιακή έκλαμψη), καταστροφική επίθεση στον κυβερνοχώρο ή φυσική επίθεση που θα μπορούσε ενδεχομένως να καταστρέψει το ηλεκτρικό δίκτυο της Αμερικής.

Παρακαλώ μοιραστείτε και διαδώστε αυτό το έγγραφο όσο το δυνατόν ευρύτερα!



Ολυμπιακοί Αγώνες: Δεν μπορείτε να πληρώσετε με χρεωστική κάρτα
Ένα εισιτήριο για το Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες; Μεγαλοπρεπής! Το Παρίσι περιμένει τους επισκέπτες με ανοιχτές αγκάλες, αλλά με μια προειδοποίηση: μόνο οι κάρτες Visa ανοίγουν τις πόρτες στις πληρωμές στους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!