Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Μ ν η μ ε ι ώ δ ε ς διπλωματικό ΧΑΣΤΟΥΚΙ στόν Αμερικανό ΥΠΕΞ Άντονι Μπλίνκεν, από τόν Κινέζο Πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ ( βίντεο )



 🔴Mε τρόπο ξεκάθαρο κι όχι με τις φανφαρολογίες των δυτικών, οι νέες υπερδυνάμεις δείχνουν πως γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, τις δυτικές ηγεσίες που αποτελούνται από ανδρείκελα, που το μόνο που γνωρίζουν είναι να κουνάνε το δάχτυλο, να δίνουν εντολές και επικίνδυνα μαθήματα υποδυόμενοι τα αφεντικά του κόσμου.


Maria Denaxa

https://tasthyras.wordpress.com/2024/05/02/%ce%bc%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%b5%ce%b9%cf%8e%ce%b4%ce%b5%cf%82-%ce%b4%ce%b9%cf%80%ce%bb%cf%89%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%87%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%8d%ce%ba%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf/#more-92085

7 σχόλια:

  1. Πιό ψυχρή καί πιό παγερή ατμόσφαιρα δέν γινόταν....
    Άς πρόσεχε ο Άντονυ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνα με τις προφητείες κάποιων Αγίων της Εκκλησίας, ΑΡΓΟΤΕΡΑ και ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ, οι Κινέζοι θα συνεννοηθούν υπογείως-μυστικά, με τους Αμερικάνους, και τότε οι Κινέζοι θα κτυπήσουν πολεμικά την Ρωσία.

    Ας μην είμαστε τόσο πολύ αισιόδοξοι με τους Κινέζους, διότι το πολιτικό σύστημα που έχουν (και αυτοί) είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις ΠΟΛΥ δίκοιο φίλε σέ όσα γράφεις (καί όντως οι γραφές αυτά γράφουν) καί δέν είμαστε καθόλου αισιόδοξοι μαζί τους, απλώς στήν συγκεκριμένη συγκυρία ο Αμερικανός ΥΠΕΞ έφαγε πράγματι "πόρτα"......

      Διαγραφή
  3. ΝΑΙ, ΘΑ "ΚΑΡΦΩΣΟΥΝ" ΠΟΛΥ ΥΠΟΥΛΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΙΣΘΕΝ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ!
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΔΙΠΛΩΘΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ, ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ!
    ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΕ προτείνει μαζική παρακολούθηση των SMS και των συνομιλιών μέσω email, για την προστασία των ανηλίκων:

    https://www.naftemporiki.gr/kosmos/1653502/i-ee-proteinei-maziki-parakoloythisi-ton-sms-gia-tin-prostasia-ton-anilikon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεύτερος ύποπτος θάνατος που συνδέεται με το σκάνδαλο αεροσκαφών της Boeing:

    https://www.naftemporiki.gr/kosmos/1653453/deyteros-ypoptos-thanatos-poy-syndeetai-me-to-skandalo-aeroskafon-tis-boeing

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή είσαστε με το μέρος των στυγνών κομμουνιστών δικτατόρων της κίνας που είναι συνυπεύθυνοι για περίπου 100.000.000 νεκρούς απο την εποχή του αρχιδολοφόνου Μαο; Μόνο και μόνο για να πάτε κόντρα στους αμερικλάνους; Δηλαδή ή με τον έναν ή με τον άλλον; Απαγορεύεται η επιλογή του να μην θέλουμε κανέναν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!