Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Μετανάστης «πρότυπο ένταξης» φυλακίστηκε μετά από ξυλοδαρμό και βιασμό της ίδιας του της μητέρας



Προηγουμένως ο δράστης θεωρούταν πρότυπο για την «ένταξη» των μεταναστών στη Γερμανία



Ένας άνδρας από το Κονγκό, ο οποίος προηγουμένως θεωρούταν παράδειγμα επιτυχούς ένταξης μεταναστών, φυλακίστηκε μόνο για εννέα χρόνια στην Γερμανία για τον βιασμό της ίδιας του της μητέρας την οποία ξυλοκόπησε σχεδόν μέχρι θανάτου.

Το γερμανικό μέσο Nuis αναφέρει ότι ο 30χρονος Moise Lohombo καταδικάστηκε από το Περιφερειακό Δικαστήριο του Wiesbaden, με τον δικαστή να μην μπορεί να πιστέψει όσα είχε διαβάσει στη δικογραφία.

Η έκθεση σημειώνει ότι ο Lohombo, ο οποίος μόλις αποφυλακίστηκε για αδικήματα ναρκωτικών τον περασμένο Αύγουστο, επέστρεψε σε ένα διαμέρισμα που μοιραζόταν με τη μητέρα του, η οποία είναι μόλις 12 χρόνια μεγαλύτερή του, και την απείλησε με την απειλή μαχαιριού για να κάνει σεξ μαζί του.

Σε μια πράξη απελπισίας, η μητέρα του πρόσφερε χρήματα για να τα ξοδέψει σε μια ιερόδουλη, σημειώνει περαιτέρω η έκθεση.

Στην συνέχεια, ο Lohombo προχώρησε στον βιασμό της ίδιας του της μητέρας, ενώ την γρονθοκόπησε επανειλημμένα στο πρόσωπο. Στην συνέχεια κάλεσε ασθενοφόρο και τράπηκε σε φυγή.

Οι ερευνητές σημείωσαν ότι βρήκαν τους τοίχους του διαμερίσματος καλυμμένους με αίμα, το οποίο ο Lohombo είχε προσπαθήσει να καθαρίσει.

Η έκθεση αναφέρει περαιτέρω ότι η μητέρα επέζησε ως εκ θαύματος μετά από θεραπεία για σοβαρή εγκεφαλική αιμορραγία

Υπέστη επίσης ψυχολογικό τραύμα και εξέφρασε το άγχος ότι ο γιος της μπορεί να την έχει γονιμοποιήσει.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον μετανάστη και απέρριψε την ένσταση φυλάκισής του σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Το μόνο πράγμα που είπε ο Lohombo κατά τη διάρκεια της δίκης ήταν «δεν ξέρω πώς συνέβη αυτό», σύμφωνα με την έκθεση.

Περιγράφει επίσης λεπτομερώς πώς ο Lohombo παρουσιάστηκε σε ένα άρθρο το 2017 στην εφημερίδα Deutsche Handwerkszeitung ως μετανάστης που είχε αλλάξει τη ζωή του στη Γερμανία μετά την άφιξή του από το Κονγκό σε ηλικία 8 ετών, γυρίζοντας την πλάτη από την προηγούμενη βία και το έγκλημα και ολοκληρώνοντας μια μαθητεία ως αρτοποιός και στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε για να γίνει επαγγελματίας πυγμάχος.

Στιγμιότυπο από το Instagram

Το άρθρο περιέγραφε τον Lohombo ως «έναν γοητευτικό, φιλικό νεαρό άνδρα που δείχνει με ενθουσιασμό φωτογραφίες του σκύλου του bull terrier Betty στο κινητό του τηλέφωνο».

Περιέγραψε περαιτέρω τη ζωή του Lohombo ότι είχε «σκαμπανεβάσματα» και ισχυρίστηκε ότι είχε «κυριολεκτικά παλέψει για να τα ξεπεράσει» και άφησε πίσω του τις «νεανικές αμαρτίες» του.

Σίγουρα δεν διδάχθηκε τίποτε από όλα αυτά.

Όπως έχουμε σημειώσει, πρόσφατες στατιστικές της γερμανικής κυβέρνησης δείχνουν ότι το 41% όλων των υπόπτων εγκλημάτων είναι αλλοδαποί, παρά το γεγονός ότι αποτελούν ένα πολύ μικρότερο ποσοστό του πληθυσμού.


Τα βίαια εγκλήματα, ιδίως οι επιθέσεις με μαχαίρια και οι βιασμοί, έχουν αυξηθεί εκθετικά.


Όπως τονίσαμε επίσης την περασμένη εβδομάδα, μια Γερμανίδα πολιτικός κρίθηκε ένοχη για «υποκίνηση μίσους» από περιφερειακό δικαστήριο και της επιβλήθηκε πρόστιμο 6000 ευρώ αφού δημοσίευσε έναν σύνδεσμο προς τα ίδια κυβερνητικά στατιστικά στοιχεία σχετικά με τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από μετανάστες, ειδικά βιασμούς, και ρώτησε γιατί είναι τόσο δυσανάλογα υψηλά.


Μια πρόσφατη έρευνα διαπίστωσε ότι επτά στους δέκα πολίτες των ευρωπαϊκών χωρών πιστεύουν ότι υπάρχει υπερβολική ανεξέλεγκτη μετανάστευση.

Μεταξύ των Γερμανών, ο αριθμός ήταν 77%.


Αυτό συμβαδίζει επίσης με μια άλλη εκπληκτική δημοσκόπηση από τη Γερμανία που βρίσκει ευρεία αντίθεση στη μαζική μετανάστευση σε όλους τους τομείς.



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. Και μόνο που βλέπεις την σκ@τόφατσά του, καταλαβαίνεις τι τριτοκοσμικό σκουπίδι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!