Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Έτσι μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις ακίδες στο σώμα





Οι λοιμώξεις από κορωνοϊό είχαν περιστασιακά μεγαλύτερες επιπτώσεις και οι ακίδες εμβολιασμού προφανώς παραμένουν στο σώμα επ' αόριστον. 

Προκαλούν βλάβη στο βάθος των κυττάρων. 

Επομένως, είναι επιθυμητό να απενεργοποιηθούν και να αποσυναρμολογηθούν.

25 Ιουνίου 2024
από τον Δρ Peter F. Mayer
Χρόνος ανάγνωσης: 3,6 λεπτά


Μια ομάδα ερευνητών δημοσίευσε μια μελέτη στο Biochemistry για μια άλλη μέθοδο, εκτός από τους τραμέτες (μανιτάρια δέντρων) και το μανιτάρι chaga. Η μελέτη των Aakansha Nangarlia et al "Irreversible Inactivible of SARS-CoV-2 by Lectin Engagement with Two Glycan Clusters on the Spike Protein" διερεύνησε δύο φάρμακα παρόμοια με αυτά που βρέθηκαν στα μανιτάρια.


Οι λεκτίνες είναι σύνθετες πρωτεΐνες ή γλυκοπρωτεΐνες που δεσμεύουν συγκεκριμένες δομές υδατανθράκων και έτσι είναι σε θέση να δεσμεύονται σε κύτταρα ή κυτταρικές μεμβράνες με στοχευμένο τρόπο και να προκαλούν βιοχημικές αντιδράσεις από εκεί. 

Χημικά, είναι πολλαπλά σάκχαρα, όπως και οι γλυκάνες. Οι γλυκάνες είναι ολιγο- ή πολυσακχαρίτες που αποτελούνται μόνο από μόρια D-γλυκόζης και συνδέονται μεταξύ τους με γλυκοζιτικούς δεσμούς.

Οι συγγραφείς εξηγούν ότι «η μόλυνση των κυττάρων ξενιστών από τον SARS-CoV-2 ..., παρόμοια με τον HIV-1, οδηγείται από ένα διαμορφωτικά μετασταθές και εξαιρετικά γλυκοζυλιωμένο σύμπλεγμα πρωτεΐνης επιφανειακής εισόδου και η μόλυνση από αυτούς τους ιούς έχει αποδειχθεί ότι αναστέλλεται από τις λεκτίνες μαννόζης cyanovirin-N (CV-N) και griffithsin (GRFT). 

Σε αυτή τη μελέτη, ανακαλύψαμε ότι το CV-N όχι μόνο αναστέλλει τη μόλυνση με SARS-CoV-2, αλλά οδηγεί επίσης σε μη αναστρέψιμα αδρανοποιημένα ψευδοϊικά σωματίδια».

Έχουν διαπιστώσει ότι αυτοί οι ιοί δεν μπορούν να επανενεργοποιηθούν ακόμη και μετά την αφαίρεση των λεκτινών.

Αυτές οι αντιιικές επιδράσεις των λεκτινών έχουν παρατηρηθεί σε αρκετές παραλλαγές ψευδοϊού SARS-CoV-2, συμπεριλαμβανομένου του ιού Omicron, καθώς και σε έναν εντελώς μολυσματικό κοροναϊό. Επομένως, οι λεκτίνες έχουν ένα πολύ ευρύ φάσμα αντιιικών λειτουργιών.

Το κείμενο εξηγεί καλά την αδρανοποίηση των πρωτεϊνών ακίδας από διάφορες λεκτίνες και γλυκάνες από κόκκινα φύκια ή μπλε-πράσινα φύκια, καθώς και βρομελίνες από σπόρους ανανά και γκρέιπφρουτ. Υπάρχουν πολλές αποτελεσματικές θεραπείες.

Ωστόσο, αυτό είναι μόνο μια μερική επιτυχία, επειδή δεν εμποδίζεται η συνεχιζόμενη αναπαραγωγή των αιχμών. Επομένως, όλα αυτά βοηθούν υποστηρικτικά ή σε περίπτωση ασθένειας. Για τον εμβολιασμό ή σοβαρή λοίμωξη, είναι εγγυημένο ότι δεν θα προσφέρει βιώσιμη μοναδική λύση.

Όπως έχει αναφέρει αρκετές φορές το TKP, οι ακίδες του εμβολίου βλάπτουν τα ριβοσώματα, τα οποία είναι υπεύθυνα για την παραγωγή ενζύμων. Και χωρίς ένζυμα, δεν υπάρχει ζωή.

Τα δραστικά συστατικά των μυκήτων διεισδύουν στα ριβοσώματα, ειδικά εκείνα των ουρών γαλοπούλας. Μερικοί, όπως ο Huaier ή ο Striegelige Tramete, αφαιρούν επομένως ακίδες από το σώμα. Το μανιτάρι Chaga βοηθά επίσης εδώ με την επίδρασή του. Οι τραμέτες προκαλούν παύση της νέας παραγωγής των αιχμών σχηματίζοντας νέα ριβοσώματα.

Από όσο γνωρίζω, ο ακριβής τρόπος ενεργοποίησης της επαναφοράς του ριβοσώματος δεν έχει διευκρινιστεί ποτέ. Οι σιρτουίνοι θα μπορούσαν να είναι υπεύθυνοι για αυτό. Αυτές είναι αγγελιοφόρες ουσίες και ουσίες ελέγχου στην περιοχή επικοινωνίας μεταξύ του πυρήνα του κυττάρου και των κυτταρικών οργανιδίων. 

Τα μιτοχόνδρια παράγουν επίσης σιρτουίνες, για παράδειγμα. Η έρευνα για τη γήρανση και η έρευνα για τον καρκίνο έχουν ερευνήσει μερικές, αλλά υπάρχουν περισσότερα κενά στη γνώση παρά στην αξιόπιστη γνώση.

Το ριβόσωμα: ένα ευέλικτο μέγα-ριβοένζυμο στην Max Planck Society: «Το καταλυτικό κέντρο των ριβοσωμάτων αποτελείται από RNA. Είναι πολύ εύκαμπτο και, εκτός από τη σύνδεση αμινοξέων, καταλύει την υδρολυτική απελευθέρωση της τελικής πρωτεΐνης και δέχεται αφύσικα αμινοξέα.

Αυτή η μελέτη δημοσιεύτηκε πρόσφατα από τον καρδιολόγο και διάσημο επιστήμονα Δρ Peter McCullough. Γράφει:

«Η πρωτεΐνη ακίδα του SARS-CoV-2 έχει προκαλέσει όλεθρο στον παγκόσμιο πληθυσμό, ο οποίος τώρα υποφέρει από ασθένειες που σχετίζονται με την πρωτεΐνη ακίδα μετά τη μόλυνση και τον μαζικό εμβολιασμό. Και οι δύο επιβαρύνουν το σώμα με την πρωτεΐνη ακίδα της Γουχάν, η οποία τριμερίζεται και δεν έχει γνωστές οδούς αποικοδόμησης στο ανθρώπινο σώμα.

Είναι κάπως περίεργο το γεγονός ότι οι Αμερικανοί επιστήμονες δεν μπορούν να αποφύγουν να μιλήσουν για τον ιό «Wuhan». Έχει αποδειχθεί ότι έχει θεραπευτεί στην Ευρώπη ήδη από το 2019 και ενδεχομένως ακόμη και πριν, και πέρασε επίσης από μένα στα τέλη του 2019, όπως μπορεί αργότερα να ανιχνευθεί από συγκεκριμένα αντισώματα και Τ κύτταρα. Το να βλέπεις την Κίνα ως αντίπαλο είναι προφανώς μέρος της λαογραφίας των ΗΠΑ.


ΠΗΓΗ: So kann man Spikes im Körper deaktivieren (tkp.at)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Άλλο Ανώτατο Δικαστήριο κηρύσσει παράνομο τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού
Το Ανώτατο Δικαστήριο της αυστραλιανής πολιτείας του Κουίνσλαντ έκρινε ότι οι υποχρεώσεις συμμετοχής στην εκστρατεία εμβολιασμού ήταν παράνομες. Το συνδικάτο των αστυνομικών άρχισε τότε να καταθέτει αγωγές για αποζημίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!