Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Π Α Ρ Α Λ Υ Σ Ι Α ; ; ; Άγριο περιστατικό ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ από Αφρικανό μετανάστη, στό κέντρο της Αθήνας! / ΒΙΝΤΕΟ

 


Ο αλλοδαπός προκάλεσε φθορές και στο περιπολικό όταν συνελήφθη!

Απίστευτες σκηνές έχει καταγράψει με το κινητό του Έλληνας πολίτης κάτοικος του κέντρου της Αθήνας, που παρακολουθούσε την συμπλοκή αστυνομικών με μετανάστες.... 


Το επεισόδιο ξέσπασε το πρωΐ της Κυριακής στην οδό Ζακύνθου στην Κυψέλη μπροστά στα μάτια των περαστικών.

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο το πλήρωμα περιπολικού της αστυνομίας εμπλέκεται σε βίαιο επεισόδιο με έναν μετανάστη από το Καμερούν. 

Ο αστυνομικός και ο μετανάστης ανταλλάσουν γροθιές και κλωτσιές, ενώ ο δεύτερος αστυνομικός ούτε συμμετέχει στο επεισόδιο, ούτε καλύπτει τον συνεργάτη του, αλλά ούτε  και προσπαθεί να συλλάβει τον μετανάστη!!!!!!!

Τι έχει συμβεί!

Ήταν λίγο μετά τις επτά το πρωί όταν ένα περιπολικό από το αστυνομικό τμήμα της Κυψέλης πήγε στην οδό Ζακύνθου προκειμένου να διευθετήσει ένα επεισόδιο μεταξύ μεταναστών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η ομάδα των δέκα περίπου ατόμων στη θέα των αστυνομικών διέφυγαν στα στενά της περιοχής. Ένας νεαρός όμως έμεινε στο σημείο και ήρθε σε αντιπαράθεση με το πλήρωμα του περιπολικού.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο μετανάστης και ο αστυνομικός ήρθαν στα χέρια. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 31χρονος από το Καμερούν κάποια στιγμή φαίνεται να κλωτσά τον 25χρονο αστυνομικό που έπεσε στο έδαφος.

Ο αστυνομικός στη συνέχεια σηκώθηκε και  χτύπησε σε διάφορα σημεία του σώματός του τον νεαρό από το Καμερούν με ένα γκλοπ. 

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση όπως αναφέρθηκε και πριν είναι η στάση του δεύτερου αστυνομικού, ο οποίος δεν κάνει το παραμικρό (!!!!), ούτε για να βοηθήσει τον συνάδελφο του, αλλά ούτε και να συλλάβει τον 31χρονο.

Τελικά, ο μετανάστης από το Καμερούν συνελήφθη ενώ έχει προκαλέσει φθορές στην πόρτα του περιπολικού. 

Όταν οδηγήθηκε στο αστυνομικό Τμήμα σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για φθορές, απείθεια και αντίσταση. 

Ο αστυνομικός, που τραυματίστηκε ελαφρά στο δεξί του πόδι, μεταφέρθηκε στο 401 Γ.Σ.Ν και μετά τις απαραίτητες εξετάσεις πήρε εξιτήριο.

Είναι προφανές πως η ΕΛ.ΑΣ. έχει χάσει τον πόλεμο για τον έλεγχο των δρόμων της Αθήνας και όπως φαίνεται μέρα με τη ημέρα χάνει και νέες μάχες για να επιβάλει την τάξη. 

Υπό αυτές τις συνθήκες δεν απέχει πολύ η χρονική στιγμή που ακόμη και το κέντρο της Αθήνας θα καταστεί  α π ρ ο σ π έ λ α σ τ ο  'γκέτο'....

https://www.epilekta.com/2024/06/blog-post_270.html

3 σχόλια:

  1. Πρέπει επιτέλους να αποφασίσουμε τι θέλουμε από την αστυνομία, να επιβάλλει την τάξη ή να κάνει τα στραβά μάτια. Αυτό είναι Πολιτική απόφαση και όχι διαχειριστική. Το κέντρο της Αθήνας έχει γεμίσει ασφυκτικά με ξένους-αλλοδαπούς που πιθανόν να είναι και παραβατικοί. Θέλει το κράτος να επιβάλλει την τάξη με κάθε κόστος. Ξέρω θα βγουν οι "κοινωνικά ευαίσθητη αλληλέγγυοι" και ο δημοσιογραφικός συρφετός για να καταγγείλει τον αστυνομικό που χαστούκισε τον αλλοδαπό. Όλοι αυτοί ξεχνάνε ένα βασικό πράγμα ότι όταν περπατώντας στο κέντρο της Αθήνας βρεθούν περικυκλωμένοι και απροστάτευτοι από αλλοδαπούς που προσπαθούν να τους κλέψουν και ότι άλλο θα παρακαλάνε τον Θεό και την αστυνομία να τους σώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τά περιγράφετε αγαπητέ ανώνυμε, αλλά (μέ όλο τό θάρρος) μας άρεσε πολύ αυτό τό 'πιθανόν' που γράψατε......

      Διαγραφή
    2. ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ, Ή ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΤΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ Η ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΘΡΑΣΟΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ, ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ!

      ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ....

      ΠΙΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΦΟΒΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.....

      (ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο "ΛΕΒΕΝΤΗΣ" ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΡΟΛΟΥ ....ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ! )

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!