Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

ΗΠΑ: Γυναίκες και παιδιά - Μία ανυποψίαστη λεία στα χέρια των αγαπημένων μεταναστών του Μπάιντεν ( ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ)




Φαίνεται ότι κάθε φορά που γυρίζουμε, μια άλλη Αμερικανίδα γυναίκα ή παιδί έχει βιαστεί ή / και δολοφονηθεί από έναν από τους αγαπημένους παράνομους του Μπάιντεν.
Ποιος μπορεί να ξεχάσει την όμορφη φοιτήτρια νοσηλευτικής Laken Riley, της οποίας το σώμα βιάστηκε και η ζωή της χάθηκε από έναν από τους παράνομους του Μπάιντεν; Ήταν ένα άγριο έγκλημα που συνέθλιψε την ψυχή της Αμερικής. Πώς έγινε τόσο κακό; Τι έχουμε γίνει; Μια χωματερή για ξένη βρωμιά;

Και όταν αυτοί οι άγριοι, αιμοδιψείς εγκληματίες συλλαμβάνονται, οι αξιωματούχοι μας δεν τους καθιστούν καν υπόλογους. Τους αφήνουν να φύγουν, επιτρέποντάς τους να συνεχίσουν τους βιασμούς και τις δολοφονίες τους σε όλες τις ΗΠΑ.


Είναι σαν οι γυναίκες και τα παιδιά να είναι ανυποψίαστη λεία, αγνοώντας εντελώς ότι κυνηγιούνται από τους συνοριακούς εισβολείς του Μπάιντεν μέχρι να είναι τραγικά πολύ αργά.

ΠΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ: Rachel Morin, 37 ετών μητέρα 5 παιδιών (Maryland).

Η Rachel πήγε για πεζοπορία και δολοφονήθηκε βάναυσα από έναν παράνομο μετανάστη.

Ο Victor Antonio Martinez Hernandez πέρασε τα σύνορα των ΗΠΑ πέρυσι από το Ελ Σαλβαδόρ, αφού σκότωσε μια γυναίκα εκεί.

Ο Hernandez συνδέεται επίσης με άλλες βίαιες δραστηριότητες από την άφιξή του στις ΗΠΑ.


Στην πραγματικότητα, η αδελφή της Rachel κατηγόρησε ανοιχτά τον Μπάιντεν για τον θάνατο της αδελφής της. 

Υποστηρίζει ότι ο Μπάιντεν έχει «αίμα στα χέρια του» μετά την ανατροπή των επιτυχημένων συνοριακών πολιτικών του προέδρου Τραμπ, πυροδοτώντας αυτή τη θανατηφόρα εισβολή που κατέληξε στον βάναυσο βιασμό και τη δολοφονία της αδελφής της.




Και μιλώντας για τον πρόεδρο Τραμπ, καταλαβαίνει καλύτερα από τον καθένα την πραγματικότητα αυτής της σκοτεινής κατάστασης στην οποία μας έχουν φέρει ο Μπάιντεν και οι Δημοκρατικοί.


Οι αξιωματούχοι θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι ένα «πρόβλημα βιασμών» ήταν στον ορίζοντα. 

Εξάλλου, πάνω από 400 γυναίκες και παιδιά δέχτηκαν επίθεση σε σκηνές βιασμού καθ' οδόν προς τις ΗΠΑ. Πιστεύουν οι ελίτ μας ότι μόλις αυτοί οι βιαστές άνδρες έφταναν εδώ, θα έχαναν ξαφνικά το ενδιαφέρον τους για τον βιασμό;



Είναι σχεδόν σαν να ανταμείβουμε τώρα αυτούς τους άγριους εγκληματίες, αφήνοντάς τους να μείνουν εδώ για να διαπράξουν τα ειδεχθή εγκλήματά τους με τη δεκάρα του Αμερικανού φορολογούμενου. 

Πόσο ανόητοι μπορούμε να είμαστε; Μας καθοδηγούν άψυχοι κακοποιοί των οποίων η μόνη έγνοια είναι να προσκολληθούν στην εξουσία με κάθε κόστος – ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να θυσιάσουν την αρετή και τη ζωή τους.



Τόσες πολλές ζωές νεαρών κοριτσιών έχουν καταστραφεί ολοσχερώς, χάρη στην εισβολή του Μπάιντεν στα σύνορα. Τον νοιάζει; Δεν του καίγεται καρφί.

JUST IN: Ένας παράνομος μετανάστης στο Ρόκλαντ της Μασαχουσέτης κρατείται χωρίς εγγύηση για τον β*ασμό ενός 15χρονου κοριτσιού μετανάστριας.

Ο Cory Alvarez, 26 ετών, μετανάστευσε από την Αϊτή τον Ιούνιο του 2023 και μένει σε ένα Comfort Inn στο Rockland από τον Οκτώβριο. Το ξενοδοχείο χρησιμοποιείται από το κράτος ως καταφύγιο μεταναστών.

Με τις ΗΠΑ να προετοιμάζονται για ένα κύμα μεταναστών από την Αϊτή, πόσες φορές ακόμη θα συμβεί αυτό υπό την επίβλεψη του Μπάιντεν;



Η θλιμμένη μητέρα της αντεπιτίθεται, αλλά ακόμα κι έτσι, τίποτε δεν θα φέρει πίσω τη γλυκιά κόρη της. Γι' αυτό φταίει ο Τζο Μπάιντεν. Αυτός φταίει.


Είναι αυτό το μέλλον που θέλετε για τις κόρες και τις εγγονές σας; Έχουμε ήδη να κάνουμε με αρκετή βία και χάος, ευγενική προσφορά των Δημοκρατικών που ασχολούνται με το ήπιο έγκλημα. Το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε είναι να εισάγουμε περισσότερα.


Για να ξέρετε, πληρώνετε τον λογαριασμό για κάποιον παράνομο άγριο να οδηγεί με ένα φορτηγό που το ονομάζει «μπουντρούμι βιασμού».  Ελευθερία κατά τ' άλλα, ε;



Δυστυχώς, ένα 12χρονο κορίτσι από το Χιούστον ήταν επίσης θύμα μιας από αυτές τις παράλογες, άγριες δολοφονίες παράνομων μεταναστών.

🚨🇺🇸ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ ΕΙΣΗΛΘΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Η αστυνομία του Χιούστον συνέλαβε δύο μετανάστες από τη Βενεζουέλα, τον Johan Jose Rangel Martinez, 21 ετών και τον Franklin Jose Pena Ramos, 26 ετών, για τη δολοφονία της 12χρονης Jocelyn Nungaray.

Ο Pena Ramos διέσχισε παράνομα τα σύνορα τον Μάιο και αφέθηκε ελεύθερος στις ΗΠΑ αφού ισχυρίστηκε ότι φοβόταν για τη ζωή του.

Τα πλάνα παρακολούθησης ταυτοποίησαν τους υπόπτους που συνάντησαν την Jocelyn σε ένα ψιλικατζίδικο πριν από τη δολοφονία της.

Το σώμα της βρέθηκε σε ένα ρυάκι.

Και οι δύο άνδρες συνελήφθησαν στο συγκρότημα διαμερισμάτων τους στο Χιούστον.

Η Εσωτερική Ασφάλεια ερευνά το μεταναστευτικό ιστορικό τους.

Πηγή: New York Post



Ωστόσο, αυτό δεν είναι μόνο πρόβλημα με τους αγαπημένους παράνομους του Μπάιντεν. Η μεταναστευτική βία, ο βιασμός και ο θάνατος είναι παγκόσμια ζητήματα. Απλά ρίξτε μια ματιά στο τι συνέβη στο Ηνωμένο Βασίλειο.


S


Ο βιασμός και η βία από αυτούς τους λεγόμενους «μετανάστες» είναι τόσο διαδεδομένοι που τα αγανακτισμένα θύματα βιασμού στην πραγματικότητα μιλούν ανοιχτά.



Ας το παραδεχτούμε, ορισμένοι πολιτισμοί απλά δεν έχουν σχεδιαστεί για να συνυπάρχουν με άλλους, και υπάρχουν βάσιμοι λόγοι για αυτό.


Ο Τζο Μπάιντεν, μαζί με όλους τους προοδευτικούς ηγέτες της παγκοσμιοποίησης, έχουν αίμα στα χέρια τους. 

Έχουν επιτρέψει επικίνδυνες και θανατηφόρες εισβολές να κατακλύσουν τις χώρες τους, θέτοντας τις γυναίκες και τα παιδιά σε κίνδυνο από αυτά τα νεαρά, ισχυρά αρσενικά αρπακτικά που δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον να συμμορφωθούν ή να αφομοιωθούν σε οποιαδήποτε κουλτούρα. 

Χάνουμε αυτή τη μάχη και κατακλυζόμαστε από ανθρώπους που περιφρονούν όλα όσα πρεσβεύουμε. 

Οι σκληρές επιλογές που αντιμετωπίζουμε είναι απλές: να υποκύψουμε στις απαιτήσεις τους ή να τους απομακρύνουμε από τις κοινότητές μας – αυτές είναι οι μόνες ρεαλιστικές επιλογές που έχουν απομείνει στο τραπέζι.


ΠΗΓΗ: Biden's beloved migrants are getting very rapey... - Revolver News


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!