Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ: Εκρηκτικά μυστικά πλάνα αποκαλύπτουν αξιωματούχο του Στέητ Ντηπάρτμεντ του Μπάιντεν να ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι η «θεωρία της ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ» είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ - παραδέχεται ότι εισάγει σκόπιμα εγκληματίες


Στιγμιότυπο οθόνης: Project Veritas

Ένας αξιωματούχος του Στέητ Ντηπάρτμεντ έχει καταγραφεί στην κάμερα να παραδέχεται την αλήθεια πίσω από τη «Θεωρία της Μεγάλης Αντικατάστασης».

Αυτή η θεωρία συχνά απορρίπτεται από την άκρα αριστερά ως «μία από τις πιο επικίνδυνες θεωρίες συνωμοσίας λευκής υπεροχής εκεί έξω».

Υποστήριξαν ότι η «θεωρία συνωμοσίας της Μεγάλης Αντικατάστασης είναι μια λευκή ρατσιστική, ξενοφοβική και αντιμεταναστευτική αντίληψη που υποθέτει ότι οι λευκοί αντικαθίστανται από μετανάστες, μουσουλμάνους και άλλους έγχρωμους στις λεγόμενες «πατρίδες» τους.

Το βίντεο, που καταγράφηκε από το Project Veritas, αποκαλύπτει μια ανατριχιαστική πραγματικότητα: το καθεστώς Μπάιντεν επιτρέπει εν γνώσει του σε εγκληματίες να εισέλθουν στις Ηνωμένες Πολιτείες για να αλλάξουν τα δημογραφικά στοιχεία της χώρας.



Στιγμιότυπο οθόνης: Project Veritas

Το βίντεο παρουσιάζει τον Dan Fitzgerald, συντονιστή για το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, να συζητά τα κίνητρα πίσω από τις στρατηγικές μετανάστευσης που προωθούνται στο Καπιτώλιο.

«Το μεγάλο ζήτημα για την περιοχή μας είναι η μετανάστευση», δηλώνει ο Fitzgerald. Αποκαλύπτει ότι παρά τις σημαντικές επενδύσεις στην Κεντρική Αμερική - περίπου 4 δισεκατομμύρια δολλάρια σε τέσσερα χρόνια - τα πρότυπα μετανάστευσης έχουν αλλάξει, με έναν αυξανόμενο αριθμό μεταναστών να φθάνουν τώρα από μέρη όπως η Βενεζουέλα.

Το Project Veritas ανέφερε:


Ο Dan Fitzgerald, αξιωματούχος του Στέητ Ντηπάρτμεντ υπεύθυνος για την κατανομή της εξωτερικής βοήθειας των ΗΠΑ σε όλο το δυτικό ημισφαίριο, δήλωσε σε ερευνητή δημοσιογράφο της Veritas ότι το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ θα αναγκαστεί να λογοδοτήσει στο Κογκρέσσο για την αποτυχία του να επιβραδύνει τη μετανάστευση από την Κεντρική Αμερική.

Περιγράφει τις αποτυχημένες προσπάθειες να διοχετευθούν «τέσσερα δισεκατομμύρια σε τέσσερα χρόνια» στην Κεντρική Αμερική ως μέρος της «Στρατηγικής Βασικών Αιτιών» της κυβέρνησης Μπάιντεν. 

Σύμφωνα με αυτό το σχέδιο, η Ουάσιγκτον παρέχει ξένη βοήθεια στις χώρες της Λατινικής Αμερικής, προκειμένου να ανακουφίσει προληπτικά τις κακουχίες που θα ωθούσαν τους μετανάστες να εγκαταλείψουν τις χώρες τους για τις ΗΠΑ. 

Ωστόσο, ο Fitzgerald μοιράζεται ότι το σχέδιο δεν λειτουργεί επειδή οι μετανάστες προέρχονται τώρα από νέες χώρες που δεν είχαν υπολογίσει.

«Οι μετανάστες έρχονται από αλλού, όπως η Βενεζουέλα. Έτσι, αυτή [η Στρατηγική Βασικών Αιτιών] δεν λύνει αυτό το πρόβλημα».

Ο Fitzgerald παραδέχεται ότι ενώ αρχικά δεν έβλεπε την παράνομη μετανάστευση ως ανησυχία, το μυαλό του έχει αλλάξει και εκείνοι που εγείρουν ζήτημα με την ανεξέλεγκτη μετανάστευση έχουν «δίκιο».

«Στο μυαλό μου, λέω ότι δεν είναι τόσο πολύ [παράνομη μετανάστευση]. Και μετά βλέπω το διάγραμμα, και είναι πολλά σε σύγκριση με πριν από είκοσι χρόνια».



Πηγή: Project Veritas


Καθώς οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν μια άνευ προηγουμένου αύξηση των παράνομων διελεύσεων των συνόρων, ο Fitzgerald παραδέχεται ότι ο ίδιος και οι συνάδελφοί του δεν αναζητούν λύσεις.

«Δεν υπάρχει σαφής απάντηση», είπε.

Ο Fitzgerald παραδέχεται ότι η αρνητική οπτική γύρω από τη μετανάστευση θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τις πιθανότητες επανεκλογής του Μπάιντεν.

«Φαίνεται κακό για οποιαδήποτε κυβέρνηση, επειδή κανείς δεν λύνει τη μετανάστευση... Είναι σαν το χάπι του τέλους για την πολιτική», είπε

Ο δημοσιογράφος του Project Veritas ρώτησε τον Dan Fitzgerald,: «Ο Υπουργός Μπλίνκεν, πόσο κοντά του είναι;». Ο Fitzgerald απάντησε: «Πέντε βαθμοί διαχωρισμού. Αυτή είναι μια τόσο εξειδικευμένη βιομηχανία που πετάει κάτω από το ραντάρ, οπότε ο μέσος Αμερικανός δεν γνωρίζει. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν τι κάνουμε».

Σε ένα άλλο κλιπ, ένας αξιωματούχος από το προξενικό γραφείο του Στέητ Ντηπάρτμεντ παραδέχτηκε ανατριχιαστικά: «Η αλήθεια είναι ότι θέλουν να αλλάξουν το δημογραφικό των Ηνωμένων Πολιτειών».

Ακόμη πιο ανησυχητικό, ο αξιωματούχος ισχυρίστηκε ότι οι ΗΠΑ επιτρέπουν επιλεκτικά σε εγκληματίες να διασχίσουν τα σύνορα.

«Ω, υπάρχουν πολλά πράγματα. Κυρίως, κυρίως με τη μετανάστευση. Μακάρι οι άνθρωποι να ήξεραν ότι επιτρέπαμε στους εγκληματίες να εισέρχονται καθημερινά», δήλωσε ο αξιωματούχος.

Όταν πιέστηκε για επιβεβαίωση, ο αξιωματούχος επιβεβαίωσε: «Ω, ναι. Έτσι, όλοι οι καλοί, τίμιοι, εργατικοί Μεξικανοί μένουν στο Μεξικό και όλα τα σκουπίδια έρχονται στις Ηνωμένες Πολιτείες... Και η μεξικανική κυβέρνηση δεν έχει κανένα λόγο να το σταματήσει επειδή είναι σκουπίδια, πηγαίνουν σε άλλη χώρα και στέλνουν χρήματα πίσω σε αυτούς».

Όταν ρωτήθηκε για τον απώτερο στόχο πίσω από τέτοιες πολιτικές, η απάντηση του αξιωματούχου ήταν ανατριχιαστικά σαφής. 

«Θέλουν να αλλάξουν τα δημογραφικά στοιχεία των Ηνωμένων Πολιτειών... Οι παραδοσιακοί τυπικοί Αμερικανοί δεν είναι αριστεροί. Οι Λατινοαμερικανοί είναι όλοι αριστεροί. Κυριολεκτικά. Είναι απλά, είναι κυριολεκτικά απαραίτητο να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τα δημογραφικά στοιχεία [στις Ηνωμένες Πολιτείες]», είπε.


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:


ΕΚΤΑΚΤΟ: Αξιωματούχος του Στέητ Ντηπάρτμεντ του Μπάιντεν παραδέχεται ότι η μεγάλη αντικατάσταση είναι πραγματική. «Θέλουν να αλλάξουν τα δημογραφικά στοιχεία των Ηνωμένων Πολιτειών»

«Οι παραδοσιακοί, τυπικοί Αμερικανοί δεν είναι αριστεροί. Οι Λατινοαμερικανοί είναι όλοι αριστεροί. Αυτό είναι μόνο για να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τα δημογραφικά στοιχεία [του... pic.twitter.com/Q7NDsJmkHE

— Project Veritas (@Project_Veritas) 20 Ιουνίου 2024



Από την εκλογή του Μπάιντεν, ο πληθυσμός που γεννήθηκε στο εξωτερικό στις Ηνωμένες Πολιτείες γνώρισε πρωτοφανή αύξηση, αυξάνοντας κατά 6,6 εκατομμύρια σε μόλις 39 μήνες, σύμφωνα με το Project Veritas.

Το Gateway Pundit ανέφερε προηγουμένως ότι το Τέξας ακολουθεί τώρα την Καλιφόρνια, η οποία έχει μεγαλύτερο ισπανόφωνο πληθυσμό από τον λευκό πληθυσμό.

Για το μεγαλύτερο μέρος του 20ου αιώνα, η Καλιφόρνια θεωρήθηκε προπύργιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, με το GOP να κερδίζει σταθερά προεδρικές κούρσες.

Από τις προεδρικές εκλογές του 1952 μέχρι το έτος 2000, η πολιτεία ψήφισε τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων σε 9 από τις 13 προεδρικές εκλογές.





Πηγή: Statista

Από το 1900 έως το 2020, τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών στην Καλιφόρνια έδειξαν ένα ενδιαφέρον μοτίβο. Η πολιτεία έχει βιώσει ίσο αριθμό νικών τόσο για το Δημοκρατικό όσο και για το Ρεπουμπλικανικό κόμμα, εξασφαλίζοντας το καθένα 15 νίκες. Είναι ενδιαφέρον ότι από το 1992, η Καλιφόρνια ευνοεί σταθερά τους Δημοκρατικούς υποψηφίους, σημειώνοντας ένα συνεχές σερί νικών για το κόμμα.



1924 -1988 (Πηγή: Ballotpedia)


Σύμφωνα με τους επικριτές, το πολιτικό τοπίο άρχισε να αλλάζει, κυρίως μετά την υπογραφή του νομοσχεδίου της Αμνηστίας από τον πρόεδρο Ρόναλντ Ρέηγκαν το 1986.

Ο πρόεδρος Ρόναλντ Ρέηγκαν υπέγραψε τον νόμο περί μεταρρύθμισης και ελέγχου της μετανάστευσης (επίσης γνωστός ως νόμος Simpson-Mazzoli ή αμνηστία Reagan), ο οποίος χορήγησε αμνηστία σε εκατομμύρια μετανάστες χωρίς χαρτιά, σημαντικός αριθμός των οποίων διέμενε στην Καλιφόρνια

Αυτή η νομιμοποίηση επέτρεψε σε πολλούς να ξεκινήσουν το δρόμο προς την αμερικανική υπηκοότητα και, τελικά, το δικαίωμα ψήφου.

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Δημόσιας Πολιτικής της Καλιφόρνια (PPIC), από την απογραφή του 2020, ο ποικίλος πληθυσμός της Καλιφόρνιας περιλαμβάνει 39% Λατίνους, 35% λευκούς, 15% Ασιάτες Αμερικανούς ή Νησιώτες του Ειρηνικού, 5% Μαύρους, 4% πολυφυλετικούς και λιγώτερο από 1% ιθαγενείς Αμερικανούς ή ιθαγενείς της Αλάσκας. Αυτή η ποικιλλομορφία αντικατοπτρίζει τις ευρύτερες αλλαγές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τώρα, δεκαετίες αργότερα, οι πολιτιστικές και πολιτικές επιπτώσεις είναι εμφανείς, καθώς το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα δεν έχει αναδειχθεί νικητής σε γενικές εκλογές στην Καλιφόρνια από τότε που ξεκίνησαν αυτές οι αλλαγές.

Παρόμοιες δημογραφικές τάσεις παρατηρούνται τώρα στο Τέξας.

Πρόσφατα στοιχεία απογραφής έδειξαν ότι οι Λατίνοι ξεπερνούν αριθμητικά τους μη ισπανόφωνους λευκούς στο Τέξας, υπονοώντας πιθανές πολιτικές επιπτώσεις καθώς τα δημογραφικά στοιχεία συνεχίζουν να γέρνουν.

Οι Λατίνοι ξεπερνούν πλέον αριθμητικά τους μη ισπανόφωνους λευκούς, με τα τελευταία στοιχεία της απογραφής να δείχνουν ότι το 40,2% του πληθυσμού της πολιτείας είναι ισπανόφωνοι, σε σύγκριση με το 39,8% των μη ισπανόφωνων λευκών, σύμφωνα με το NBC News.


 


Το 2013, ο πρώην δήμαρχος του Σαν Αντόνιο Τζούλιαν Κάστρο και ο αδελφός του, Χοακίν Κάστρο, προέβλεψαν ότι αυτές οι αλλαγές θα μπορούσαν να οδηγήσουν στο να γίνει το Τέξας δημοκρατική πολιτεία στις μελλοντικές προεδρικές εκλογές.

«Σε μερικούς προεδρικούς κύκλους, το βράδυ των εκλογών, θα ανακοινώσετε ότι καλούμε τις 38 εκλεκτορικές ψήφους του Τέξας για τον υποψήφιο των Δημοκρατικών για την προεδρία. Αλλάζει», δήλωσε ο Τζούλιαν Κάστρο κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Face the Nation του CBS News.

«Θα γίνει μια μωβ πολιτεία και στη συνέχεια μια μπλε πολιτεία, λόγω των δημογραφικών στοιχείων, λόγω της αύξησης του πληθυσμού των ανθρώπων εκτός του Τέξας – και επειδή, δυστυχώς, το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα έχει πάει τόσο πολύ προς τα δεξιά που χάνει την επιχειρηματική κοινότητα», συνέχισε. «Χάνουν τη μέση».

Ο αδελφός του συμφώνησε και είπε: «Δεν πρόκειται να συμβεί από μόνο του. Τα δημογραφικά στοιχεία αλλάζουν, αλλά θα χρειαστεί πολλή δουλειά από τους Δημοκρατικούς για να δημιουργήσουν την υποδομή για αλλαγή. Οπότε είμαστε πολύ απασχολημένοι δουλεύοντας πάνω σε αυτό τώρα».


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

Τζούλιαν Κάστρο, κορυφαίος Δημοκρατικός του Tέξας και πρώην μέλος του υπουργικού συμβουλίου του Ομπάμα:

«Το Τέξας αλλάζει. Θα γίνει μια μωβ και στη συνέχεια μπλε πολιτεία λόγω των δημογραφικών στοιχείων και της αύξησης του πληθυσμού».

Εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι η «θεωρία αντικατάστασης» είναι απλώς συνωμοσία; pic.twitter.com/F0tjqVyf7K

— I meme επομένως είμαι (@ImMeme0) 23 Δεκεμβρίου 2023



Τα μεταβαλλόμενα δημογραφικά στοιχεία αποτελούν μέρος μιας σκόπιμης στρατηγικής για να επηρεάσουν και να κλέψουν τις εκλογές


Δεν είναι περίεργο που οι Δημοκρατικοί υποστηρίζουν το νομοσχέδιο για τη μετανάστευση. Ακολουθεί το Τέξας και μετά οι υπόλοιπες ΗΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

ΖΩ:


ΠΗΓΗ: CONSPIRACY NO MORE: Explosive Undercover Footage Reveals Biden's State Department Official Admitting 'Great Replacement Theory' is REAL — Admits Deliberately Importing Criminals | The Gateway Pundit | by Jim Hᴏft


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!